E-Kazanç Sistemleri 1

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba ilk olarak kendimi tanıtayım ben Taha Burak uzun süredir E-kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. Size E-kazanç nedir hangi türlerde E-kazanç sistemleri var,bu sistemler nasıl işliyor bu konulardan bahsedeceğim.

İlk olarak E-kazanç nedir onu anlatalım :
E-kazanç açılım olarak Ethernet(internet) Kazanç anlamına geliyor E-kazanç sistemleri Amerika ve Kanada başta olmak üzere Batı Avrupa ülkelerinde
''Home Business'' yani ''Ev İşi'' olarak adlandırılıyor.Yani bu sistemler artık kişinin mesleği olmuş durumda bu işten binlerce dolar kazananlar var.Peki nasıl? İşte bunları öğreneceğiz.E-kazanç sistemleri : ''Blogla Kazan'', ''Affiliate Marketing(Satış ortaklığı) Kazan'', ''Anket Doldur Kazan'' ve daha onlarca kazanma sistemleri var ama ben size başlangıç olarak bu üç konudan bahsedeceğim.

E-kazanç sistemlerinden ilk olarak ''Blogla Kazan'' dan bahsedeceğim.
Blogla kazan adından da belli olduğu gibi blog üzerinden para kazanma sistemi ilk olarak bir blog kurmalıyız bunu blogger üzerinden yapmanızı tavsiye ederdim ama malesef blogger kapandı bu yüzden blogcu gibi hazır blog sitelerinden ya da domain alarak kendi blogunu oluşturabilirsiniz.
Ardından adsense, adhood gibi reklam servisleri üzerinden sitenizde reklam yayımlayacak ve para kazanacaksınız sadece bu kadar mı? Tabiikide hayır.Buraya kadar anlattıklarımı zaten çoğumuz biliyor.Bundan sonra yapacağımız şey Affiliate Marketing(satış ortaklığı) ile birlikte yapacağımız tamamen türkçe bir sistem bunun için ilk olarak xTicaret e üye olacağız orada bulunan ürünleri blogumuz üzerinden satarsak sattığımız ürünün en az %50 sini alacağız ve bu miktar %75 e kadar ilerleye biliyor örneğin 80 tl lik bir ürünü blogumuz üzerinden xTicaretin bize özel verdiği link ile satış yaparsak en az 40 tl si bizim oluyor bunu yapmak için yapmamız gereken:

bir Blog,
xTicaret üyeliği
ve ürün ile ilgili ikna gücü yüksek olan bir yazı.

Peki ürün sahipleri bize neden bu kadar dolgun para veriyor? Çünkü ürün sahipleri ürünlerini satmaya çalışmak yerine ürünlerini geliştirmeyi tercih ediyor ve bu çok mantıklı :) Bizede bu ürünleri satmak düşüyor :)

Bir sonraki yazım ''Affiliate Marketing(satış ortaklığı) Kazan'' bizi takip edin :)

Kanıt olarak çek resimleri:

xticaret_kazanc_ekrani.gif

xticaret-satislar1.jpg

Kanıt videoları
Videoları buraya eklemeyi beceremedim ama linkleri veriyorum linklere tıklayıp izleye bilirsiniz :)
1 video:http://www.dailymotion.com/video/xfquzp_para-kazanc-kanit-vydeosu-xtycaret-paraposta_news#from=embed
2.video:http://tr.sevenload.com/videolar/9mkqLsV-Dijitalkazanclar-kanit-videosu
3.video:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NvNzhTvOUxw#at=64
4.video:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NvNzhTvOUxw#at=77

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu internetten kazanma olayı bana çokda inandırıcı gelmiyor.Başımıza iş açar gibi geliyor neden bilmem..

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu internetten kazanma olayı bana çokda inandırıcı gelmiyor.Başımıza iş açar gibi geliyor neden bilmem..
Bizim milletimiz bu ön yargıları aşamadıkça ilerlemez aşalım şu ön yargıları ben buraya resim ekliyecem adamlar ne kadar kazanıyor görelim :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bizim milletimiz bu ön yargıları aşamadıkça ilerlemez aşalım şu ön yargıları ben buraya resim ekliyecem adamlar ne kadar kazanıyor görelim :)

Ekleyin tabi :) sabırsızlıkla bekliyoruz.Ben şu napolyon zımbırtısına üye olmuştum da , daha sittin sene bişey çıkacağa benzemiyor o yüzden bu işlerden umudum yok , ondan güvenmiyorum bunlara.Ekleyin resimlere bakalım bir , kendiniz ne kadar kazandınız şimdiye kadar onuda ekleyin onada bakalım bir olur mu

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konuyu merak ettim :) Bir ara inceleyeyim :)
incelemenizi tavsiye ederim :)

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Ekleyin tabi :) sabırsızlıkla bekliyoruz.Ben şu napolyon zımbırtısına üye olmuştum da , daha sittin sene bişey çıkacağa benzemiyor o yüzden bu işlerden umudum yok , ondan güvenmiyorum bunlara.Ekleyin resimlere bakalım bir , kendiniz ne kadar kazandınız şimdiye kadar onuda ekleyin onada bakalım bir olur mu
Resim ekledim videoda eklicem :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1815.35 TL halk tabi önyargılı yaklaşır.Sen bu sistemler ürünlerin reklamını yaptır.Firma olarak para kazan adamlara para verme. Sonra para ver gold üyelik al hesabı birde voleyi vur.İnanmayın böyle şeylere

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bakalım arkadaş video ekliyeceğini söylüyor bakıp öyle değerlendirmesini yapalım..

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1815.35 TL halk tabi önyargılı yaklaşır.Sen bu sistemler ürünlerin reklamını yaptır.Firma olarak para kazan adamlara para verme. Sonra para ver gold üyelik al hesabı birde voleyi vur.İnanmayın böyle şeylere
videolar eklenmiştir :)Ben hiç kimsenin reklamını yapmıyorum ben bunları bilgi için veriyorum ben bile tam yapabilmiş deilim :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
videolar eklenmiştir :)Ben hiç kimsenin reklamını yapmıyorum ben bunları bilgi için veriyorum ben bile tam yapabilmiş deilim :)

Sana yapıyorsun demedim zaten seni suçlamadım da.Sadece bu sistemleri kuranlarda bahsediyorum.

Ayrıca videolar gene sistemin videoları.Senin somut olarak kazandığın para ne kadar sorabilirmiyim?

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
burada size bir kuruş almadan bilgi veriyorum :)

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
50$ için ne kadar uğraştın?
sadece bir adwors hesabı açtım ve oraya reklamı verdim toplam yaklaşık 5-6 saat ama bunun içinde clickbank ı öğreniyosun adwords öğreniyosun sistemi öğreniyosun ondan sonra zaten o kendi kendine işliyo tek yapman gereken girip ne kadar para kazandın ona bakmak:)

ama 80tl verdim bilgi ve tecrübe kazandım :) demekki neymiş bir daha her şeye kanmayacaksın :)

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne demişler

bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet bende aynen katılıyorum bu yüzden arkadaşlar gidip para kaybetmesin benim gibi, diye anlatıyorum bende 80 tl kaybettim ama arkadaşın dediği gibi tecrübe kazandım sakın gidipte kitap alıyım demeyin diye burada bu yazıları yazıyorum ben burada birinin reklamını yapmıyorum sadece size bilgi paylaşıyorum ve tek kuruş para almıyorum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
ilk sayfadaki ödeme resimleri sanamı ait?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
sana ait olmayan bir şeyi insanlara nasıl inandırmayı düşünüyorsun?

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sana ait olmayan bir şeyi insanlara nasıl inandırmayı düşünüyorsun?
ben inandırmayı düşünmüyorum ben denedim yapamadım yapabilecek varsa bilgi benden yapabiliyosa yapsın ben 80tl verdim siz vermeyin diye paylaşıyorum bu bilgileri istiyorsanız sileyim bu konuyu ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hikaye bunlar ya hiç boşuna zaman kaybetmeyin bunlarla... Şu devirde ayda 1200TL oturduğun yerden kazanılıyor olsa ne diye ben mühendis olacam diye okuyorum ki? Millet ne diye okuyor? Ne diye bu kadar insan işsiz ve aç??? Ben bunun gibi işlerle küçükken uğraşıyordum hepsi kandırmaca, bir oyun...

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hikaye bunlar ya hiç boşuna zaman kaybetmeyin bunlarla... Şu devirde ayda 1200TL oturduğun yerden kazanılıyor olsa ne diye ben mühendis olacam diye okuyorum ki? Millet ne diye okuyor? Ne diye bu kadar insan işsiz ve aç??? Ben bunun gibi işlerle küçükken uğraşıyordum hepsi kandırmaca, bir oyun...
abi bilgi vermek amaçlı yazdım sende yalan diyosan silelim konuyu bende beceremedim zaten bu işi sil gitsin :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yok kalsın - millet iyice anlasın bu işi :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
evet bende aynen katılıyorum bu yüzden arkadaşlar gidip para kaybetmesin benim gibi, diye anlatıyorum bende 80 tl kaybettim ama arkadaşın dediği gibi tecrübe kazandım sakın gidipte kitap alıyım demeyin diye burada bu yazıları yazıyorum ben burada birinin reklamını yapmıyorum sadece size bilgi paylaşıyorum ve tek kuruş para almıyorum :D
evet sakın oradan kitap alayım demeyin(!) xticaret.com üzerinden sagdan soldan derlenmis makaleleri satın alalım siz ve sizin gibi satış ortaklarına para kazandıralım!!!
parasını kaybettiğini anlayanlar geri kazanmak icin başka kurbanlar bulup üye yapıp kitap sattirsinlar bu devran böyle gitsin....
Ne güzel memleket yahu!

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hani şu Forex reklamları var Mynetin sitesine girenler farketmiştir aynı ona benziyor. Ayda 2000$ kazanın felan gibi :D Aynı buda ona benziyor. Vallaha İddaa oyna daha iyi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hani şu Forex reklamları var Mynetin sitesine girenler farketmiştir aynı ona benziyor. Ayda 2000$ kazanın felan gibi :D Aynı buda ona benziyor. Vallaha İddaa oyna daha iyi.
Gercekten haklisin iddaa daha mantıklı forexin yanında. forex tam olarak legal değil yurt dısı hesaplar uzerinden paralar donüyor siz kazanmaya basladikca genelde ya hesabınızı bloke ediyorlar ya da hile yaptınız diye paraciklarinizdan oluyorsunuz. Bu arada para kazandginizi varsaydım kaybetmek çok kolay da.

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben böyle kitapları almayın diyorum ama bu kitaplardan para kazananlarda yok değil kitap alacak olanları uyarıyorum güvenilir PARA İADESİ olan kitapları alın :)

editcool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten kazanmak gerçekten keyifli herkesin araştırıp uygulaması gereken bir konu gerçekten..