Xbox 3k Riski

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sdn halkı.2 hafta sonra bir xbox alıyorum fwli.Slim fw olmadıgı icin elite ye donucem gibi gozukuyor.Peki elite nin 3k riski nedir?3k problemi her konsol icin gecerlimidir?yoksa temiz kullanmayla ilgilimidir?Cevaplarınızı bekliyorum...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
3k fazla ısınma ile ortaya çıkan bir sorun. Xbox 360 elite var bende kadıköyde fwli olarak bir mağazadan almıştım. Mağaza 3k halinde direk değişim garantisi veriyordu. Ve 3k sorunuda elite versiyonda en aza inmiştir. Yani korkun olmasın. 6-7 saat oynadığım oluyordu makina takır takır :)

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yegenıme hedıye olarak almıstım ama sonra PS3 ladık .herneyse elıte paketlerde artık 3K rıskı çok çok azaldı %5 ler sevıyesıen dustu bılıyorum.Hıcbır sıkıntı yasamadan hala kullandıgım bır cıhaz..

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3k fazla ısınma ile ortaya çıkan bir sorun. Xbox 360 elite var bende kadıköyde fwli olarak bir mağazadan almıştım. Mağaza 3k halinde direk değişim garantisi veriyordu. Ve 3k sorunuda elite versiyonda en aza inmiştir. Yani korkun olmasın. 6-7 saat oynadığım oluyordu makina takır takır :)
Bende kadıkoyden alıcam kahramandan mı aldın ?

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Jasper boardlu aldıktan sonra hiçbir şey olmaz :D tabi aşırı ısındırmadıkça! :D

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
way serkan gelmiş:D bu cumartesi gidip bakıcam haftaya da alıyorum inşallah

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Zamanında değişmeli 8 saat toplam oynadığımız oldu sadece DVD kısmı ısındı on un dışında bir cacık yok için rahat olsun! :D Ne manyaklar var 15-16 saat oynuyor bir şey olmuyor...

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slim'e fw şubat ayı içerisinde kesin geliyor 3k riskine gelince elite jasper çok sağlamdır kolay kolay 3k vermez 2008'in ortasında çıktı ama halen daha bir 3k dalgası yok.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Slim'e fw şubat ayı içerisinde kesin geliyor 3k riskine gelince elite jasper çok sağlamdır kolay kolay 3k vermez 2008'in ortasında çıktı ama halen daha bir 3k dalgası yok.

Asla kesin diye bir şey yok yine ertelenebilir.!

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminmisin?Slime fw konusunda

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gel biz gidelim elite makine alalım sana :D bak ne manyaklar varmış 15-16 saat oynuyormuş. gerçi sende alınca başından en az 6-7 saatte kalkmazsın ama :D

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben senin 3K ihtimalini sevdim:D Ya ama bu slim fw kafa karıstırıyo eger gercekten cıkıcaksa beklerim ama bos bi dedikodu için 15 gunluk tatilimi bosa vermem ki bence bir dedikodu kac aydır cıktı cıkacak diyolar ama tık yok

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eminmisin?Slime fw konusunda
Kesin geliyor bu sefer ertelenmeyecek slim'e fw atmak için gereken bir cihaz var yapımı tamamlandı seri üretimde yeni çin yılında tüm dünyada satışı başlayacak üreticisi söyledi yani şubat ayı içerisinde kesin fw geliyor.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
gel biz gidelim elite makine alalım sana :D bak ne manyaklar varmış 15-16 saat oynuyormuş. gerçi sende alınca başından en az 6-7 saatte kalkmazsın ama :D

Ohoooo biz arkadaşla değişmeli toplam bir o bir ben aynı gün içinde 12 saat hiç kapatmadan oynadık :mrgreen:

Ben senin 3K ihtimalini sevdim:D Ya ama bu slim fw kafa karıstırıyo eger gercekten cıkıcaksa beklerim ama bos bi dedikodu için 15 gunluk tatilimi bosa vermem ki bence bir dedikodu kac aydır cıktı cıkacak diyolar ama tık yok
Zaten boşa verme al gitsin Elit makineyi Fw çıksa bile pahalı olur boşuna yani! :D
Kesin geliyor bu sefer ertelenmeyecek slim'e fw atmak için gereken bir cihaz var yapımı tamamlandı seri üretimde yeni çin yılında tüm dünyada satışı başlayacak üreticisi söyledi yani şubat ayı içerisinde kesin fw geliyor.

Gelse bile belirttiğim gibi pahalı olacaktır.Zaten içlerinde aynı donanım var sadece slim küçük ve wireless'i var :D

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide bu 14gblik oyunlar war onları nasıl oynayabilirim dvdye fln yazılmıo herhalde yani hddye mi yukleyecem?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bide bu 14gblik oyunlar war onları nasıl oynayabilirim dvdye fln yazılmıo herhalde yani hddye mi yukleyecem?

o oyunları alıyosun baya oynuyosun :D mesela castelavania lords of shadow önce 1 bitecek ardından 2 ohoo baya zaman alıyo oyun ama o zamanı hakkediyor :D

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdd ye atmak gibi bir durum yokmu?Hatta flashla hddye atmak gibi?

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelse bile belirttiğim gibi pahalı olacaktır.Zaten içlerinde aynı donanım var sadece slim küçük ve wireless'i var :D
Nasıl donanım aynı arkadaşım? slim'de gpu ile cpu birleştirildi üzerine büyük sessiz tek bir fan takıldı alet kedi gibi oldu üstüne wireless destekliyor eski kasalarda wireless desteği için 100$ verip bir aparat almak gerekiyordu şimdi böyle bir sıkıntı yok üstelik 250 gb hdd'si var 250 gb hdd'nin fiyatıda 130$ kinect bağlantı portu var tek kablo ile güç ve veri aktarımı yapıyor güç tüketimi azaldı aşırı ısınmaya karşı kendini koruma özelliği var çok ısınırsa kendini kapatıp bozulmayı önlüyor yani saymakla bitmez.

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kararımı acıklıyorum slimi bekliyorum :D Dun arkadasla gittik kadıkoye bir de ne gorelim :D daha dogrusu goremeyelim yani elite kalmamıs hicbiryerde tek bi yer haric orasıda cok pahalı istedi.Zaten magazalarda diyor subatta cıkıcak die bende slimi beklerim hem guvendigim yerden almıs olurum hemde slim almıs olurum

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2 ay önce Xbox'ım vardı.Yazın 9-12 saat arası oyun oynuyordum bir problem çıkmadı.Niye korkarsınız ki?

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ay önce Xbox'ım vardı.Yazın 9-12 saat arası oyun oynuyordum bir problem çıkmadı.Niye korkarsınız ki?
Korku olayını cozduk kardes zaten 3k isi bitmiş ben 3k için deil kalmadıgı için slim alıyorum

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slim fw son durum ne bir bilgisi olan warmı?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
alacaksan elite alma arcade jasper boardlı al dealextreme de 250 gb hdd 59 $ kargo dahil yani toplam 520 tl gibi bir fiyata 250 gb arcade sahibi olursun ben öyle yaptım :D

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cıktı cıkıcak diyolardı satan magazalarda subatta cıkıcak diyolar ama son durumdan haberi olan varmı diye merak ettim

mertindo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arcade jasper boardlı konsollarda 3k görülüyor mu , fw li oyunları harici disk'e atsak öylede usb bağlantıylan xbox ta oynayabiliyor muyuz ?