Win 7 Download Linki

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar çalıştığım şirkette bolca oem lisanslar var bana 64 bit Win 7 lazım gelen cd ler, Uygulamalar ve driverlar olduğu için kurulumda sorun oluyor Microsoftun sitesinden lisans girerek win7 64 bit indirme gibi bir şansım varmı? Yada crackli olan sürümleri indirsem crack yapmadan orjinal lisansı girsem olurmu?

Reaksiyon puanı
189
Open Lisans varsa elinizde open lisans olan ürünleri microsoft'dan indirebiliyorsunuz. OEM konusunda yardımcı olamayacağım maalesef...

Reaksiyon puanı
2,148
Lisans anahtarın varsa eğer internet Windows 7 iso'su kaynıyor.
İndir bi tanesini çek dvd ye. Kurduktan sonra girersin orjinal lisansını.

İndirme linki vermek isterdim ama yasak.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Lisans anahtarın varsa eğer internet Windows 7 iso'su kaynıyor.
İndir bi tanesini çek dvd ye. Kurduktan sonra girersin orjinal lisansını.

İndirme linki vermek isterdim ama yasak.
Evet biliyorum kaynadığını onlar üzerinde crack işlemi için oynama yapılıp yapılmadığından emin olamadığım için sordum zaten =)
Sadece firmalara verilen ve OEM gibi pc'ye bağımlı değil firma adına yapılan bir lisans türü...
hmm teşekkürler yok bizimkiler firmaya özel değil notebooklar üzerinde gelen lisanslar.

Reaksiyon puanı
2,148
Orjinal dvd olarak arattır, ama güvenip güvenmemek sana kalmış artık yapacak bişey yok :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşın da dediği gibi elinde seri numara varsa internette arama yapman yeterli. zaten internetteki sürümler orjinal microsoftun sitesinden yayınlanan sürümler. crackli değil. korsan kullananlar kurduktan sonra bir aktivatör yazılımı ile aktive ediyor.