tr_alparslan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
bende şiirimi gönderdim özel mesaj olarak umarım geç kalmamışmdır 

Şiirler Fon Müzikli Olsun! Sesi Güzel Birinide Okutursanız iyi Olur!
Müziğin her Zaman Duyguyu Daha Etkin Yansıttığına İnanmışımdır !
Keşke Herkes Kendi Sesinden Kaydetse O Zaman Çok Daha iyi Olacaktır Ama Bu Öneri için Biraz Geç Kaldım Sanırım!
1 Ocakta. Ben ilk olduğunu bilmiyordum. İlk benim elimden oldu demekKonu uzasın bence sorun değil kim şiirini nasıl gönderdiyse öyle yayınlansın hergün şiir yarışması olmuyor sonuçta SDN için ilk bu ve bu özelliğini kullanalım![]()
Yarışma ne zaman başlıyor hakkaten ?
bende şiirimi gönderdim özel mesaj olarak umarım geç kalmamışmdır![]()
1853 kişi mi görüntülemiş demek mi oluyor bu, yoksa 1853 kere mi ?
daha önce burada yayınladığımız şiirlerimizle katılabiliyor muyuz modum ?
30 Şiir oldu. Katılan herkese teşekkürler.
Katılımlar devam ediyor.
Benim aklıma bir şey geldi ! Şimdi şiirler, üyelerimizi oylamasına açıldığın da 30 şiiri okumak ve oylamak zor olacaktır. Bence şiirler gruplara ayrılmalı ve en sağlıklı oylama için her gün beş şiir yayınlanmalı. 5 şiirin içinde birici olan diğer tura kalmalı. Örneğin 30 şiir için 6 grup olacaktır. Böylece iki turda bitecektir. İlk önce 5 şiir içerisindeki birincileri seçeriz. Sonra birinciler içerisindeki en iyi olanı. Nasıl ?![]()
katılım matılım yokBeyler bayanlar. Son 4 gün. Bakak görek
Evet arkadaşlar katılım bekliyoruz hala.
katılım matılım yok
ne kadar katılım olursa kazanma şansımız azalır![]()
![]()
Benim aklıma bir şey geldi ! Şimdi şiirler, üyelerimizi oylamasına açıldığın da 30 şiiri okumak ve oylamak zor olacaktır. Bence şiirler gruplara ayrılmalı ve en sağlıklı oylama için her gün beş şiir yayınlanmalı. 5 şiirin içinde birici olan diğer tura kalmalı. Örneğin 30 şiir için 6 grup olacaktır. Böylece iki turda bitecektir. İlk önce 5 şiir içerisindeki birincileri seçeriz. Sonra birinciler içerisindeki en iyi olanı. Nasıl ?![]()
Adeletsiz olur. Yarışmanın en güzel 2 şiiri 5 şiirin olduğu ilk kısımda bulunursa bu 2. şiirin suçu ne? Bence böyle bir uygulama yapılsa dahi sadece bir şiir seçilmemelidir. 5 şiirden 2 şiir seçilirse daha uygun olur.
Şiirler gruba kura ile seçilir. Böylece haksızlık olmaz. UEFA da Real Madrit ile Barcelona aynı gruba düşünce ikisine de haksızlık olmuyorsa (kura ile seçildiği için haksızlık yoktur) şiirlerde de olmayacaktır. Ama tabi üstat bunu çözümünü de bulacaktır![]()
Bu da olabilir. Ama ben yine de iki şiir üst tura çıksın fikrimde ısrar ediyorum.40 şiir olsa 8 grup olur. Elemeler sonucu 16 şiir kalır. Bu şiirler de iki ayrı başlık şeklinde sunulur. Finale de 6 şiir kalır. 6 şiir içerisinden de 1. 2. ve 3. belirlenir. Daha zahmetli ama daha adil olduğunu düşünüyorum.
Adil olmasından kastım şans faktörünün etkisini ne kadar aza indirebilirsek o kadar iyi olur şeklindeki düşüncemden kaynaklanmaktadır.![]()
Bu da olabilir. Ama ben yine de iki şiir üst tura çıksın fikrimde ısrar ediyorum.40 şiir olsa 8 grup olur. Elemeler sonucu 16 şiir kalır. Bu şiirler de iki ayrı başlık şeklinde sunulur. Finale de 6 şiir kalır. 6 şiir içerisinden de 1. 2. ve 3. belirlenir. Daha zahmetli ama daha adil olduğunu düşünüyorum.
Adil olmasından kastım şans faktörünün etkisini ne kadar aza indirebilirsek o kadar iyi olur şeklindeki düşüncemden kaynaklanmaktadır.![]()
Onun yerine ikinci yarışmaya hazırlanırız![]()
bende yolladım çoktan umarım kayıt edilmiştir
Nacizane bende katildim Insallah Hayirlisi olsun.
modum bizimkisi de kaydoldu değil miarada kaynamayalım
![]()