Aslında O konudada bi araştırma yapıyorum windows ortamında usb'ye imajı yazdırma konusunu. Gelişme olursa ilk mesajıma eklerim.
Video editlemede kullandığım program iLife 11 pakedi içersindeki iMovie yazılımı. Bu programında çok güzel özellikleri var. Kullanmanızı öneririm arkadaşlar. Torrentten bulabiirsiniz (Bende öyle yapmıştım çünkü eheh)
ekran kartınız 4650 sanırım, (burda link vermek doğru mu bilmiyorum, yanlışsa adminler silsin lütfen) şu adreste ekran kartınızın driverı var, yalnız qe/ci çalışmıyor fakat ekran çözünürlüğü doğru olarak ayarlanabiliyor.ben zamanında dv6 1237et için çok uğraşmıştım.2 şey yoktu.ati driver ve wireless driver o yüzden kurmadımubuntu ile oyalanıyorz işte.
bu arada eline sağlık![]()
Teşekkür Ederim...Helal olsun Usta.Harika bir paylaşım olmuş.Teşekkürler...
bence sabitlenesi bir konu olmuş bakalım denemeye devam ediyorum. Bu ara laptop alacağım gerekirse şu komponent listesini alıp tek tek kontrol edeceğim![]()
>>Macos un kurulum ekranı ciddi anlamda bence problemli gözüküyor...
>>Şimdi bakınca win-7 nin ne kadar mükemmel olduğunu bir kez daha anladım.Win-7 yi kurarken hiç bir aygıtı seçmek zorunda değilsin, macosa bakınca windows kendini ve diğer azınlık işletim sistemleri çok ama çok fazlasıyla aşmış...
(Neden win-7 ultimate nin 460 lira olduğu çok iyi anlaşılıyor.)
>>Bence, İşletim sistemi(macos) wireless adaptörünü tanımayıp yeni bir adaptör aldırıyorsa, o işletim sistemi eksikliği kendinde aramalı ..
>>Masaüstü değişik diye ne linux kurarım nede macos...
>>Win-8 çıkana kadar en iyisi win-7...
Sonunda kurulumu yaptım.. restart attım ancak windows 7 açıldı.
Maoc os açılış ekranı gelmedi.
Tekrar restart attım cd den başlattım f8 ile snow leopardı seçtim ancak 15 dk beklememe rağmen gri bir ekranda takılı kaldı pc den hiç ses çıkmıyor ölee boş boş bekliyor..
Sorun nerde olabilir?
Sonunda kurulumu yaptım.. restart attım ancak windows 7 açıldı.
Maoc os açılış ekranı gelmedi.
Tekrar restart attım cd den başlattım f8 ile snow leopardı seçtim ancak 15 dk beklememe rağmen gri bir ekranda takılı kaldı pc den hiç ses çıkmıyor ölee boş boş bekliyor..
Sorun nerde olabilir?
Hocam muhtemelen sectiginiz aygıtlardan biri sorun veriyordur. Açılışta -x parametresiyle açın güvenli moddan
Dediğim gibi açlış ekranı gelmiyor -x parametresi ile nasıl açıcam?
Bilgisayarım Toshiba A200 23U hangi aygıtı yanlış seçmiş olabilirim.
Kblosuz ağ seçmedim ekran kartım ati HD2600 ağ bağdaştırıcısı RTL 8101E diğerlerini senin tarif ettiğin şekilde seçtim.
Dediğin şekilde sistemi açabildim ancak önce yukardaki hatayı verdi.
Ancak sonrasında sistem açıldı sorunsuz.
Sadece çözünürlükte problem var 1024/768 den başka çözünürlük yok sistem dilide ingilizce.