Taahhüt ile ilgili sorun

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkaşdaşlar

Ben Şubat 2010 gibi TTNETin modem kampanyasından yararlanmak için sözleşme yeniledim ve 24 ay taahhütle 1mbps sınırsız paketi seçtim. O zamanlar 8mbps netlimitsiz de vardı ama 15 GBdan sonra hızı 16 kat düşüreceklerini söylemişlerdi bende yemiştim ama öyle birşey olmadığını bütün herkes söylüyor bende şahit oldum neyse. Şimdi ben 8mbps netlimitsiz tarifesine geçmek istiyorum ama taahhüt sona ermeyecek şekilde. Çünkü taahhüt sona ererse bana modem parası + indirimler girecek :D. Taahhüt devam ederken tarife değiştirme olayı mümkün mü? Yani ben istediğim gibi 8mbps netlimitsiz tarifesine geçeilirmiyim?

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Evet geçebilirsin, taahhüt aboneleğini iptal etmiyeceğine dair oluyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
taahhüt verdiğinde mevcut paketin altına düşemiyorsun ama bir üst paketi seçebiliyorsun :)

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
oh iyi bari. ben 8mbps yapıyım o zaman nedir bu 1mbps den çektiğim :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
taahhüt verdiğinde mevcut paketin altına düşemiyorsun ama bir üst paketi seçebiliyorsun :)

Hiçte bile, 3 ay önce DSL i bağlattığımda hızım 8mbit sınırsız (netlimitsiz değil) dı bir ay sonra hiç bir zorluk çıkmadan internet üzerinden 2mbit sınırsız tarifesine düşürdüm :P

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Hiçte bile, 3 ay önce DSL i bağlattığımda hızım 8mbit sınırsız (netlimitsiz değil) dı bir ay sonra hiç bir zorluk çıkmadan internet üzerinden 2mbit sınırsız tarifesine düşürdüm :P

bir kampanya kapsamında taahütlü abone olduğunuzda,o süre bitmeden daha alt bir pakete geçemezsiniz.ben geçmek istemiştim kabul etmemişlerdi.

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
o zaman ben başvuruyorum 8mbps ye internetten. bi yamuk olmaz inşallah

Edit: şimdilik işlem gerçekleştirilemiyor daha sonra tekrar deneyin diyo :D şans :D