Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşşekkür ederim ne zamandır arıyordum umudu kesmiştim sağol :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Green Day olduğunu sandığım bir grubun şarkısını radyo dinledim ve çok beğendim. Kısa bir bölümünü kaydetme fırsatını buldum ama şarkıyı bir türlü internette bulamadım. Kaydettiğim bölüm aşağıdaki adreste, yardımcı olabilirseniz sevinirim...

http://s2.dosya.tc/file/h3BCPU/REC03.WAV.html (585kb)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şimdi green day in çoğu şarkısına baktım ama bulamadım bunu, yani grup green day olmayabilir. Yardımcı olacak yok mu? :confused1:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kimse buraya bakmıyor galiba :) Üsteki mesajı silip bir önceki ile birleştireyim dedim bir türlü beceremedim - üsteki mesajları birleştirirseniz görüntü kirliliği yapmaz.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Evet evet oleyyyy :D Bu sefer doğru oldu, çok ama çok teşekkürler THR .

tarkan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm yok böyle bir dans programında calan slow bir parca arıyorum sözleri söyle ha ha ha şecila ha ha ha şecila haraketli bir parca bir bayan söylüyordu slow bir parca bir ara beşik kertmesindede duymuştum bu parcayı uzun zamandır arıyorum bu parcayı yardımcı olurmusunuz

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Teoman'ın Kal şarkısının orjinalini arıyorum. :) Dinledikten sonra aklıma geldi orjinali, Fransızca bir şarkıydı ve gene düetti sanırım.Hatırladığım kadarıyla uyduda eskiden çıkan M6 Black kanalında çalıyorlardı...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Teoman'ın Kal şarkısının orjinalini arıyorum. :) Dinledikten sonra aklıma geldi orjinali, Fransızca bir şarkıydı ve gene düetti sanırım.Hatırladığım kadarıyla uyduda eskiden çıkan M6 Black kanalında çalıyorlardı...

Justin Timberlake - Cry Me A River
Destiny’s Child - Survivor

Google' dan çıkanlar.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Justin Timberlake - Cry Me A River
Destiny’s Child - Survivor

Google' dan çıkanlar.
Yok bunlar değil, iki şarkıyı da yakından bildiğim için bu mu diye bakmama bile gerek duymadım, onun dışında buna yakın "Crossover Movie Song "The Game" by Doesya/Mr. Mig" şarkısı var ancak bu da değil, Fransızca orjinali yani Teoman'ın bir bayanla düetindeki şarkının aynısı, benzeri değil.

Google'dan kısa araştırma yaptım, sizin de bulduklarınız haricinde pek bir şey bulamadım.Sadece bir kişi daha orjinali Fransızca şarkı bunun yazmıştı bir blogda yorum olarak, bir kez daha emin olmuş oldum. :)

tarkan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz inanın uzun zamandır bu parcayı arıyorum ama şarkının adını tam bilmiyorum sadece slow bir parca haraketli yardımlarınızı bekliyorum

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
slm arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz inanın uzun zamandır bu parcayı arıyorum ama şarkının adını tam bilmiyorum sadece slow bir parca haraketli yardımlarınızı bekliyorum

"Bu şarkı" derken (?) çok açıklayıcı olmuş, bu bilgilerle hemen şarkıyı bulabiliriz :D Ayrıca hem slow hem hareketli nasıl bir mantık bu :lol:

tarkan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım şarkı eski haraketli slow degil ordaki hatam icin özür dilerim yok böyle bir dans yarışmasında duydum şarkıyı o videoyu bulabilsem paylaşıcam ayrıca sözlerine dikkat et

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

http://diziadresi.net/yok-boyle-dans-8-bolum-izle-11-aralik-2010-kisim-2.html işte şarkının videosu tıklayınca acılıyor burda calıyor yardımınızı bekliyorum

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşım şarkı eski haraketli slow degil ordaki hatam icin özür dilerim yok böyle bir dans yarışmasında duydum şarkıyı o videoyu bulabilsem paylaşıcam ayrıca sözlerine dikkat et

http://diziadresi.net/yok-boyle-dans-8-bolum-izle-11-aralik-2010-kisim-2.html işte şarkının videosu tıklayınca acılıyor burda calıyor yardımınızı bekliyorum

Vermiş olduğun link Chrome, Opera, İ.Explorer da denememe rağmen hiçbirinde açılmadı. :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Bee Gees - Stayin' Alive
http://www.youtube.com/watch?v=IHWeuQyFouo

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aşağıdaki resimdeki gibi bir hata aldım :)
3479.jpg