malatya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
TElefon alırken asla sadece kağıt üzerindeki özelliklerini okuyarak almayın,Öncelikle mutlaka kullanıcıların ve tanıdığınız satıcıların fikirlerine başvurun.
Nokia N8 ilk bakışda size her türlü üstün gelir,C7 ve N8'i hangi sitede kıyaslarsanız kıyaslayın size N8'i tavsiye eder fakat asıl önemli olan sizin neye hangi özelliklere ihtiyacınız olduğu.
Ben bir telefon satıcısı olarak şunu kesin olarak söyleyebilirim ki müşterilerimin büyük çoğunluğu cihazlarının şeklinin güzel estetik olmasını ister ve eminimki sende bunu istersin.C7 ve N8'i bu açıdan karşılaştırdığımızda C7 her türlü sütün çıkacakdır ki mağazamıza gelen müşterilerin çoğuda N8 yerine C7 tercih etmekde.Hem ince hem kasa yapısı olarak daha güven verici.
Ekran olarak aynı kaliteye sahipler,iki cihazdada AMOLED ekran var,fakat kameralarında tabiki fark var.Fakat N8'deki kamera dışarıya doğru çıkıntılı,buda cihaza arkadan bakıldığında kötü bir görüntü veriyor,N8'in tüm tanıtımlarında kamera kısmı çıkıntısız yani arka kısım dümdüz gibi gösterilmekde fakat öyle değil,kamera kısmı kaldırım çeklinde çıkıntılı.Buda tüm estetiği bitiriyor.
N8 üretim olarakda şuan için hatalı bir cihaz,Alıcağın cihazın ilk haftada sorun çıkarma oranı %70 ,tabi bu yazılımsal bir sorun olacak ama yinede insanın cihazının durduk yere kapanıp açılması can sıkıcı olur.Sana bir satıcı olarak tavsiyem C7,Ama bana N8 deki özellikler lazım dersen (ki çok fazla fark yok,En belirgin farkı sadece kamera ve hdmi çıkışının olması) sana tavsiyem biraz daha beklemen,Piyasaya yeni yazılımlı N8'ler çıkınca alman yada cihazı aldığın yerde eve götürmeden önce aç dene.
benide şıklığı cezbediyor bu c7 nin diğeri hiç güzel görüntüsü yok kameraları aynı olsa satış rekoru kırardı bence c7.biraz daha ucuzlasın alacam bende.çok kibar telefon bencede.