N900 olmasın o?N9 kullanıyorum.Tek kelimeyle harikaLinux/Debian işletim sistemiyle yapabilceklerinde sınır yok.Web server, SQL Server dahil
![]()
N9 kullanıyorum.Tek kelimeyle harikaLinux/Debian işletim sistemiyle yapabilceklerinde sınır yok.Web server, SQL Server dahil
![]()
Yaklaşık 7 gündür c7 kullanıyorum ve tasarım harikası bir telefon kullanımıda gayet hassas tek sorunu mini uygulamaları çevrim içi ve çevrim dışı kullan bazen sosyal ağlarda çevrim dışı dememe rağmen hala açık kalıyor,ama yazılım sorunu bu düzeltilir.Diğer özelliklerine gelirsek kullanımı çok iyi sürekli bir tepki içinde çalışıyor uygulamalar da gayet başarılı Bu telefon olmuş diyebilirim C7 öneririm Şarj olayına gelirsek sürekli online aktif çalışıyorum 3.gün bitiyor şarj iyi bile dayanıyor açıkçası ama N8 gelirsek bu telefona hiç ısınamadım o telefon bana pek sağlam bir telefon gibi gelmedi sanki alt kapak biraz zorlasan çıkacakmış gibi geldi sanki pek sağlam değilmişte torpido gibi bi kasa giydirmişler gibime geliyor tek parça telefondan gerzaman korkmuşumdur pek sağlam olmazlar ama bilemiyorum
N8 ile bir kaç özelliğinden başka fark mı yok ve sorunları mı vaarmış ? Yapma gözünü seveyimBende iki tel arasında kalmıştım, ani bir kararla C7 almaya karar verdim, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum telefonu, N8 internetten çok araştırmıştım, forumlardan okuduğum kadarıyla bazı sorunlar varmış telde, bu yüzden daha stabil hali olan C7'yi aldım, arasında 2-3 özellik dışında hiçbir fark yok...
*Tasarımı (bana göre) harikulade... Daha etrafımda görmedimki ne tipsiz telefon diyen !!
*Dokunmatiği inanılmaz şekilde çok hassas, ilk dokunuşta algılıyor, harika.
*Ekranının deri tanıma özelliği var, yani telefona parmak derinizden başka bişeyi algılamıyor, bu çok iyi...
*Şarj süresi, ilk hafta çok kurcaladığımdan 2-3 gün arasında değişiyordu, sonra normal kullanıma geçinde 4-5 güne kadar çıkabiliyor...
*8 MP kamerası, 5 MP'lik bir kamera işlevini görüyor, çünkü Auto Focus özelliği yok, yinede çok net fotolar çekebilirsiniz, flaşı çok güçlü, gece çekimleri için başarılı..., HD video kaydına (720p) denecek bir söz yok zaten...
*Ses çıkışı gayet tatmin edici, arkasında sağ ve sol olmak üzere iki hopörlörü var ama birinden ses geliyor sadece, diğeri ne işlevi görüyor anlamadım, eğerki telefon kabı kullanırsanız, azda olsa sesi düşürebiliyor...
*Symbian İşl.Sisteminin en önemli özelliği olan birden çok uygulama çalıştırma özelliği inanılmaz derecede başarı, bir çok uygulamayı arka planda çalışır halde bırakabilirsiniz..
*Multi-Touch özelliğide çok iyi ( tarayıcıda yada fotoğraflarda ekranı çimciklediğinizde büyütüp küçültme özelliği)
*Web tarayıcısına gelirsek flash'ın bol olduğu sitelerde kasma yapabiliyor, flash oynatma özelliği çok iyi... ''Opera Mobile 10'u öneririm ama ondan flash desteği yok)
* N8 ile arasında 150 tl civarı bir fiyat farkı var, N8'in diğer özelliklerini istemiyorum diyosanız, telefonu şiddetle öneriyorum, pişman olmayacaksınız...
N8 ile bir kaç özelliğinden başka fark mı yok ve sorunları mı vaarmış ? Yapma gözünü seveyim![]()