Soru En son hangi filmi izlediniz?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
imageb6974cd691b2.jpg

National Geographic - Büyük Göçler Bölüm 1

Çok Güzel Çekim Ama Tarkan Seslendirmese İyiymiş Ya Sürekli Hayvanların Hepsi "Efemine" ymiş sanki Diye Bakmaya Başladım :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
public_enemies_ver41.jpg

Gerçek bir hikayenin anlatılması daha da çekici yapıyor filmi.Johnny Depp döktürmüş yine.
Mükemmel bir film olmuş.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
En son sinemada av mevsimini izledim. Tavsiye ederim.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
En son sinemada New York'ta Beş Minare'yi izlemiştim. Bence övüldüğü kadar güzel bir film değil. Hele yabancı dille konuşulan yerlerin Türkçe seslendirmesi acayip berbat. Bıraksalar da orjinal dille olsaydı ve alt yazı olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca Mustafa Sandal bıraksın oyunculuğu şarkı söylemeye devam etsin :D Acayip yapmacık oynuyor :D Filmi tek kurtaran Haluk Bilginer'in oyunculuğu. 10 üzerinden 6 verdim :)

1686039.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
the-american.jpg

Aşırı yavaş işleyen bir konusu var tamamen vakit kaybı.Hiç tavsiye etmiyorum.
Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün filmine kendi oynadığı için gitmedim :D bilmiyorum itici geliyor.Arkadaşlarla gitmek için anlaşmıştık ben evde son kez fragmana baktım her şey güzeldi, ta ki Mahsun'u görene kadar :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
anadolu-nun-kayip-sarkilari.jpg

İzlemeye değer, provasız çekimleriyle Anadolu'nun o saflığını yansıtıyor. Birbirimizi dinlemeye hazır mıyız? :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
saw7.jpg

Hayatımın filmi...

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

saw7-testere7.jpg

Hayatımın filmi...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
legend-of-the-guardians-the-owls-of-gahoole-poster.jpg

Görüntü ve Sahneleme Mükemmel Olmuş Filmin Efektçisini Tebrik Ederim ! Diyaloglarda Güzeldi Benim Gibi Animasyon Film Hayranı için Doyurucu Bir Filmdi . ! Sadece Konunun Çok Hızlı Geliştiğini Düşünüyorum . Ayrıntıya Girmeden Patır Gütür Gidiyor . Yaklaşık 90 Dakika Film Ama Bana Yetmedi ! Konusu Biraz Daha İşlense 10/10 luk Bir Yapım

Ama Benim Net Puanım 7.5/10

Eğer Bilgisayardan İzliyecekseniz 720 p İzlemenizi Şiddetle Tavsiye Ederim !

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Birazdan izlemeye başlayacaktım iyice gaza getirdi yorumun hocam. :)

The ****
http://www.safinaz.com/wp-content/uploads/the-****-ben-affleck2.jpg
Büyük beklenti içinde beklediğim bir filmdi.Eğer hala izlemediyseniz ,beklenti içine girmeden izlenirse iyi bir film.
Çoğu yorumda Ben Affleck'in zirveye çıktığı film olarak gösteriliyor. :)
Yönetmen ve oyuncu olarak filmde yer alıyor.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Birazdan izlemeye başlayacaktım iyice gaza getirdi yorumun hocam. :)

The_Town_Poster.jpg

Büyük beklenti içinde beklediğim bir filmdi.Eğer hala izlemediyseniz ,beklenti içine girmeden izlenirse iyi bir film.
Çoğu yorumda Ben Affleck'in zirveye çıktığı film olarak gösteriliyor. :)
Yönetmen ve oyuncu olarak filmde yer alıyor.

Ben resmi görüntüleyemiyorum. Filmin ismini yazabilir misin ?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
3084-descent-p.jpg

THE DESCENT - Cehenneme Bir Adım

Tür : Korku / Gerilim / Macera
Gösterim Tarihi : 21 Nisan 2006
Yönetmen : Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : David Julyan
Yapım : 2005, İngiltere , 99 dk.

Genç ve güzel altı maceracı kız arkadaş heyecan dolu bir tatil için bir araya gelirler. Planları da derin bir mağaraya iniş yapmaktır. Meraklı gözlerle inceledikleri mağarada büyük bir kayanın düşmesiyle çıkış yollları kapanır. Artık karanlıkta onları aydınlatan tek şey fenerlerindeki zayıf ışıklardır. Av bekleyen yeraltı dünyasının ev sahipleri en az başlarına gelen bu olay kadar korkunçtur.

Çıkış yolu arayan bayanlar arasındaki sırlar açığa çıktıkça gerilim de artar. Birbirlerine sırt dönmeleriyle kurtuluş yolunda artık herkes kendinden sorumludur.

imdb : 7.4/10
beyazperde sinepuan : 7.5/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

Görüntü ve Sahneleme Mükemmel Olmuş Filmin Efektçisini Tebrik Ederim ! Diyaloglarda Güzeldi Benim Gibi Animasyon Film Hayranı için Doyurucu Bir Filmdi . ! Sadece Konunun Çok Hızlı Geliştiğini Düşünüyorum . Ayrıntıya Girmeden Patır Gütür Gidiyor . Yaklaşık 90 Dakika Film Ama Bana Yetmedi ! Konusu Biraz Daha İşlense 10/10 luk Bir Yapım

Kesinlikli harika bir animasyon filmi olmuş.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kesinlikli harika bir animasyon filmi olmuş.

Evet Daha Öncede Yazdım Benim ve Senin Gibi Animasyon Film Tutkunları için Doyurucu Bir Film!

Tek Eksik Bulduğum Şey Konu Çok Hızlı Geçiyor . ! Sanki Kovalayan Varmış Gibi Bir Sahneye Adapte Olamadan Diğer Sahne Geliyor!

Ben resmi görüntüleyemiyorum. Filmin ismini yazabilir misin ?

Legend Of The Guardians

Bugün ise İzlediğim Film

Soysuzlar%20%C3%87etesi%20filmi.jpg

Quentin Tarantino Tarzını Biliyorsanız Filmin gidişHattınıda biliyorsunuz Demektir !

Film Harika Nasıl Gözden Kaçırmışımda izlememişim Diye Kendi kendime Hayıflandım . Konu Tarantino Tarzında o Yüzden Son derece İyi Durumda Sahneler Mükemmel Diyaloglarda Son derece İyiydi ! Tarantino Perde perde Değilde Sürekli Yapsa Filmi Daha Doyumsuz Olurdu Diye Düşünüyorum

Kesinlikle Tavsiye Ederim!

Net Puanım : 8.0/10

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Inception izledim.Biraz geç oldu ama:).Sonunda topaç durdu sanırsam...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kung Fu Panda _ IMDB : 7,7
BD-rip için A:10 V:10, konu için: 9, konu işleme bakımından: 10 veriyorum. İndirirken hiç bu kadar eğlenceli bir film olduğunu düşünmedim. İzlerken çok zevk aldım :) İzlemenizi tavsiye edeceğim bir film.

ÖZET : Panda ayısı Po, antik Çin’deki Barış Vadisi’nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama vücudunun şekli son derece hantal ve biçimsiz olduğu için kung fu dövüş sanatını bir türlü en iyi şekilde sergileyemez. Po’nun en belirleyici özelliklerinden birisi de, antik Çin’deki hayvanların en tembeli olmasıdır.

Bu arada Barış Vadisi’nin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır. Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkına (vadi sakinlerine) mutlak kurtuluşu ve huzuru armağan edecektir. Ancak vadi sakinlerinin umutla beklediği Seçilmiş Kişi’de olması gereken işareti, vadideki en tanınmış savunma sanatları ustaları bile bedenlerinde taşımamaktadır. Vadinin en tembel, en üşengeç hayvanı olarak üne kavuşan Panda ayısı Po günün birinde bir yarışmaya katılınca vaad edilen kurtarıcının taşıması gereken işareti vücudunda taşıdığı fark edilir. Bu durum karşısında herkes çok şaşırır. Gereken/beklenen işareti bu uyuşuk panda ayısının taşıdığını gören dövüş sanatı ustaları ise tam bir şok geçirir. Ancak çok fazla zaman kaybetmeden, ne yapıp edip, bu kibar ve tembel Panda ayısını bir kung fu savaşçısına/ustasına dönüştürmekten başka çareleri de yoktur.
images

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kung Fu Panda _ IMDB : 7,7
BD-rip için A:10 V:10, konu için: 9, konu işleme bakımından: 10 veriyorum. İndirirken hiç bu kadar eğlenceli bir film olduğunu düşünmedim. İzlerken çok zevk aldım :) İzlemenizi tavsiye edeceğim bir film.

ÖZET : Panda ayısı Po, antik Çin�deki Barış Vadisi�nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama vücudunun şekli son derece hantal ve biçimsiz olduğu için kung fu dövüş sanatını bir türlü en iyi şekilde sergileyemez. Po�nun en belirleyici özelliklerinden birisi de, antik Çin�deki hayvanların en tembeli olmasıdır.

Bu arada Barış Vadisi�nin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır. Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkına (vadi sakinlerine) mutlak kurtuluşu ve huzuru armağan edecektir. Ancak vadi sakinlerinin umutla beklediği Seçilmiş Kişi�de olması gereken işareti, vadideki en tanınmış savunma sanatları ustaları bile bedenlerinde taşımamaktadır. Vadinin en tembel, en üşengeç hayvanı olarak üne kavuşan Panda ayısı Po günün birinde bir yarışmaya katılınca vaad edilen kurtarıcının taşıması gereken işareti vücudunda taşıdığı fark edilir. Bu durum karşısında herkes çok şaşırır. Gereken/beklenen işareti bu uyuşuk panda ayısının taşıdığını gören dövüş sanatı ustaları ise tam bir şok geçirir. Ancak çok fazla zaman kaybetmeden, ne yapıp edip, bu kibar ve tembel Panda ayısını bir kung fu savaşçısına/ustasına dönüştürmekten başka çareleri de yoktur.
images

Harika Bir Filmdir ! 2 Si Mayıs 2011 de Geliyor

Ayrıca Özel Bölüm Var

Kung Fu Panda Holiday Special Diye Aratırsan Bulabilirsin!

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Bu filmin alt yazısında sorun yaşıyorum. Düzgün bir tane bulamadım. Yardımcı olabilir misin ?

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
En son izlediğim filmi söylersem banlanırım:D:D
O yüzden ondan bir kaç önceki film:
images

Milla için izledim ama değmezmiş...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Tavsiye edilen üzere 720p sürümünü indirdim. (Legend.of.the.Guardians.720p.Bluray.x264-CBGB)
bende aynı sürümü izlemiştim :)
http://www.turkcealtyazi.org/down.p...-2010-1CD-25fps-TR-30kB-TurkceAltyazi-org.rar

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:14 ----------

Knocked Up

Kaza-Kursunu-Knocked-Up.jpg

Devamlı gözüme çarpmasına rağmen bir türlü izlemek nasip olmamıştı.
Jason Segel ve Seth Rogen oynadığı için bir şans vererek izledim gayet güzeldi :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Avatar ın extended sürümünü izledim. 16 dk uzatılmış, keçke "yüzüklerin efendisi" gibi 40 dk felan uzatılsaydı.