Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Direnç ve akım formüllerini gösterme bize Jea, biz biliyoruz onları.
Statik, Fizik ve Sistem Bilimleri ve Kontrol derslerini almış biri olarak anlayabiliyorum.
Esas biz şimdi Lineer Cebir ve Vektör Uzayları alıyoruz, onlar biraz daha karmaşık.
Örnek olması açısından Wiki sağolsun :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Vector_space

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Direnç ve akım formüllerini gösterme bize Jea, biz biliyoruz onları.
Statik, Fizik ve Sistem Bilimleri ve Kontrol derslerini almış biri olarak anlayabiliyorum.
Esas biz şimdi Lineer Cebir ve Vektör Uzayları alıyoruz, onlar biraz daha karmaşık.
Örnek olması açısından Wiki sağolsun :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Vector_space

Direnç ve akım derken? Puhahah! :D Birincisi formül değil onlar, soru çözüyordum. Çözümü o sorunun. Sorunun da dirençle alakası yok. Oradaki I'dan kasıt eylemsizlik momenti, konu da dönme ile alakalı. Orada yoğunluk (ro) filan var, ne alaka direnç ve akımla? :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Direnç ve akım derken? Puhahah! :D Birincisi formül değil onlar, soru çözüyordum. Çözümü o sorunun. Sorunun da dirençle alakası yok. Oradaki I'dan kasıt eylemsizlik momenti, konu da dönme ile alakalı. Orada yoğunluk (ro) filan var, ne alaka direnç ve akımla? :)

Hemen de havasını atar :D

Reaksiyon puanı
189
ben servis işinden kaçıyorum inadına beni buluyo. bıktım l*n sizin virüslerinizle uğraşmaktan. madem bilmiyon kullanma bilgisayarı...

Reaksiyon puanı
189
windows gibi çocuk oyuncağını kullanmayı başaramayan kişi linux'u hiç başaramaz. linux zor değil ama o kişilere zor. cep telefonlarını nasıl kullandıklarına şaşırıyorum ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...