• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN 'Akdeniz' Buluşması

Eğer tarihleri doğru ayarlarsak bir rekor kırabilirim :D Çünkü Ankara,Samsun,Trabzon,İstanbul,İzmir,Manisa gezim var :D
Tüm buluşmalara katılma rekoru :D

Tamamdır o zaman :) Mersin'den gelecekler için kolay zaten 45 dk hızlı trenle. Olmadı biz Mersin'e geçeriz :):)

Ben Antalya'danım Adana ters Kalır Bana :( ! Yıllık İzine de Çok Var :) Bu taraflarda Toplanırsanız Haberim Olsun

NileSteel sen yıllık izninde ailenle ilgilen ya :) Babacık seni :)

farklı illerde buluşun ya biraz daha doğu tarafına gelin malatya,mardin cıvarı falan:) gezilip görülecek güzel yerler var ama bu mevsimde gezilmez. yaz ve ilkbaharda çok güzeldir:)

Şehir dışında çok il var. Mardin buluşması da olabilir ama sayı da önemli :)

ben antalyadanım akdeniz bulusmasını burda yapalım :)

gündüzlerin kısa, gecelerin uzun olduğu bu dönemde doya doya bir arada bulunmanıza yeterince vakit kalmayabilir. bence bu tür organizasyonları gündüzlerin uzun olduğu dönemlerde yapmak daha faydalı olur. :) tabi yine siz bilirsiniz.

Antalya sakat bir yerde. Yani yeri çok güzel aslında severim antalya'yı :) Ama uzak ya :) Mersin'de buluşsak bile Antalya'dan gelmesi uun sürer düşün artık :)
@NikeSteel çok teşekkür ederim güzel düşüncen ve verdiğin değerden ötürü. Sağolasın :)

Antalya sakat bir yerde. Yani yeri çok güzel aslında severim antalya'yı :) Ama uzak ya :) Mersin'de buluşsak bile Antalya'dan gelmesi uun sürer düşün artık :)
@NikeSteel çok teşekkür ederim güzel düşüncen ve verdiğin değerden ötürü. Sağolasın :)

POWER haklısın Antalya'nın yeri ters en iyisi herkes kopsun Adana'ya :D

Akdeniz buluşması deyince sevinmiştim, malesef bu Adana civarı buluşmasıymış.
Adanada Akdeniz itirazım yok ama Akdeniz deyinc Akla önce Antalya gelir.

Bu buluşmaya Akdeniz buluşması değil ( Doğu Akdeniz Buluşması ) deseydiniz daha iyi olurdu. İleride Antalya için düşünülürse bunada Batı Akdeniz denir.

Adana malesef bize uzak.

adana güzel olur. biraz ayrıntı kazansın katılabilirim ben de.

Antalya gerçekten çok uzakta. Hatay'dan Adana'ya 3 saat, Hatay'dan Mersin'e 4 saat, Hatay'dan Antalya'ya bir o kadar :)

Hem Adana olmasa Mersin olsa yine uzak. O yol yapılmadan uzak da uzak. Virajı dön dön dön dön dön dön :S:S:SS: :crying:

Sözde yolu yapacaklardı :S

POWER yeter bu kadar isyan :D Arkadaşlar sonuç şu şekilde : 12 aralık günü öğleden sonra olucak ... nasıl ?

Olmaz. Benim saat 13.00-15.00 arası dersim var :S

Dostlar bir Antalya buluşması olursa ben de dahil olurum. Hatta Antalya, Denizli, Isparda, Burdur... Birçok yakın ile katılabilirim :)

Hii çok özür dilerim ben kasım ayına bakmışım :biggrin:

Tamam saat ffelan hepsi uyuyor bana :)

Troy? Sen geleceksin? Daha neler :) Gelir misin ?

@Alabula

Antalya buluşması olabilir. Volkan ile de görüşecem gidince. Hatta süpriz yapacam :D Bir de çekmiş altına arabayı VN :)
Fakat Nisan ayında gideceğim. O zaman buluşma yapsak nasıl olur? Belki Mart'a kayabilir.