Seagate 3.5 1tb expansion usb 2.0 harici disk Sorunu

Nikomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seagate 3.5 1tb expansion usb 2.0 harici disk var elimde.bir kaç gün öncesine kadar herhangi bir problem yoktu geçengün içindeki verilere ulaşmak için pc ye taktığımda içeriği göstermede bir sorun oldu tanıdı ama içini boş gösterdi bir kaçkez sök çıkar yaptım şimdi çok entresan bir şey oluyor.pc ye takıyorum yeni donanım bulundu uyarısını verip sürücüsünü yüklüyor donanım yüklendi uyarısını veriyo ama bilgisayarımda simgesini göstermiyor.hiç bir şekiklde içine girip göremiyorum.içinde yaklaşık 600 gb bilgi var içeriğini görmek için ne yapabilirim

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hdd pc bağlıyken bilgisayarıma sağ tıkla yönete bas soldan disk yönetiminine tıkla orda görüp görmediğinine bakarmısın

Mümkünse birde o bölümün fotoğrafını koyarmısın

Nikomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdd pc bağlıyken bilgisayarıma sağ tıkla yönete bas soldan disk yönetiminine tıkla orda görüp görmediğinine bakarmısın

Mümkünse birde o bölümün fotoğrafını koyarmısın

şuan iş yerindeyim de fotoğraf koymaya başka yere upload etmeye vaktim yok

disk yönetiminde bir değişiklik olmuyor.sadece yerldeisklerim gözüküyor c ve d diskleri

ayrıca hariciyi bağladığımda bilgisayarın sistem özellikklerine yönete filan girmiyor bilgisayarı donduruyor.explorer hatası veriyor pc onu bağlayım yönete basınca.bende kablosunu çıkardım öyle girdim yönete sonra orda yenileye bastım kum saati çıktı pc hiç bir şey yapmadan bekledi