muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Ayrıca 1200 tl ye N8 almam güzel hoş iyi telefon ama Nokia N900 Maemo dururken o parayı N8 e vermem 

1250 tl'ye samsung galaxy s varken böyle kalas büyük hantal kameradan başka özelliği olmayın bi telefona 1139 tl vermek akıl işi değil bence gidin samsung galaxy s alın tek eksiği flaşı
Kameradan başka özellik görmek isterseniz nokia sitesine bir bakın, tek tek mükemmeli sayan olmaz heralde
Buyrun size kıyaslama:incelemeden konuşmuyorum zaten siz birde samsung galaxy ile bir karşılaştırın samsung'un tek eksiği flaş ve nokia'a göre kamerası kabul ediyorum ancak diğer özellikleri kıyaslayın bakalım
Buyrun size kıyaslama:
![]()
iphone 4 mü alsam, n8 mi alsam bir türlü karar veremedim, veremiyorum da hala.
FireWalkeR boşuna mı demişim N8den gerisi yalan diye![]()
Nokia N900 ve N9 dan gerisi yalanFireWalkeR boşuna mı demişim N8den gerisi yalan diye![]()
Nokia N900 ve N9 dan gerisi yalan![]()
![]()
N900ü incelemedim ama bildiğim kadarıyla N9 diye tabir edilen telefon E7 adıyla piyasaya sürülecek o da N8den iyi değil![]()
Böyle ince ayrıntılara takılmıyorum protesto eder gibiO telefon buraya ithal olarak gelmeyeceği için inceleme gereği duymamıştım birkaç özelliğini biliyorum ama.
Evet HD kayıt yapıyor 25 fps ile.estağfurullah pcwolf peki telefonun sesi hakkında ne diyorsun kısık çıkıyor diyorlar bu arada N8 HD video kaydı yapıyormu?