En hızlı internet tarayıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan han838
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar 2 gün önce interntet explorer 9 betanın ağırlığından şikayetçiydim baktığım ve tavsiye edinilen bir çok internet tarayıcıyı indirip denedim bilgisayarı deney makinesine çevirdim internet sitelerinin bir çoğunda google crome nin hızından firefox un özelliklerinden bahsedildiğini gördüm ama çoğu kişinin kullanmadığı ve ismini dahi anmadığı bir tarayıcıyı denemek istedim ve safari 5 sürümünü indirip denedim ve inanılmaz sonuçlarla karşılaştım hem istediğim özellikler hem hız ve şaşırtıcı derecede sayfaları anında açmasıyla tarayıcıda son noktayı koydum safari den şaşmam artık isterseniz indirip deneyin ingilizce ama olsun biraz ingilizceniz varsa sorun yok http://www.apple.com/safari/ indirip deneyin hak vericeksiniz....

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yok Ben almayayım Chome a devam

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bana göre en hızlısı OPERA dır...Ancak bunun dışında SAFARİ benim pc de aşırı kasıyor...Alternatif bir şeyler deneyeceğim diyorsan MAXTHON3 ya da SRWare İron öneririm.Maxthon kendini epey geliştirdi,SRWare İron ise Chrome alt yapısıyla geliştiriliyor ancak güvenlik açısından Chrome dan daha iyi,chrome gibi de hızlı.SRware chrome gibi bilgilerini google a göndermiyor.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
safari çoğu sitede sorun çıkarıyor yahu sırf o yüzden kullanmıyorum arayüzü gerçekten benimde hoşuma gidiyor ve hızlıda
ama vazgeçemem ondan firefoxx :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet Safari yi bende severim ama bazı sitelerde gerçekten problem çıkarıyor... Mesela örnek vereyim mesela sdn forumdayızz cevaplama paneline bi resim veya bi link ekleyeceğiz diyelim resim ekle veya link ekle düğmesine tıklayınca öyle bi pencere çıkarıyorki link ekleyemiyorsun...

EDİT: Pardon bu yeni sürümde bu hatayı düzeltmişler... Apple dan özür diliyorum....

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Firefox tan gerısı hıkaye.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
chrome_logo.gif
dan başka bişiy kullanacağımı sanmıyorum.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
En iyisi

firefox.png

Firefox Gerisi Hikaye..

En Hızlı tarayıcı Operadır..Şüphesiz..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tarayıcında internette gezmekden başka birşey yapmıyorsan chrome(özelliği olmadığında değil eklentiler ile ağırlaştığından)
özelliği bol olsun istiyorsan opera. opera eklenti diye sunulan özellikleri varsayılan olarak getirdiği halde chrome ile başabaş kapışıyor.

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bana göre Chrome çok hızlı ama yıllardır kullandığım Firefox'ta çok kullanışlı ve hızlı. Eklentileri olsun , temaları olsun çok hoş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
En hızlı tarayıcı Lynx'dir ve Linux altında çalışır :D

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
En hızlı tarayıcı şüphesiz Chrome, ama kullanışlılık olarak Opera.

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bütün sitelerde sizin yazdıklarının aynısını yazıyorlar crome hızlı diyorlar ben hepsini denedim crome hızlı ama safari nin son sürümü daha hızlı apple şirketi idda ediyor crome den 1.5 kat daha hızlı diye ve iddia sında da yanılmamış gerçekten hızlı genede indirip ikisini birden deneyin aradaki farkı görürsünüz..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ya arkadas nedir bu hız bağımlılıgı zaten hemen hemen bütün tarayicilarin hızlari birbirine yakındır..aralarinda milisaniyelerle ölcülen farklar vardır. Bırakın hızı mızı size en rahat en kullanıslı geleni kullanın.. Bana göre firefox her yönden beni tatmin ediyor bitti....her mevzuda takım tutar gibi konusmaya ne gerenk var..

iveta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyi Chrome:thumbup1:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
eski operacıyım hala seviyom ama

ykaultraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdilik chrome iyi bence daha sonra baktım olmuyor başkasını kullanırım zevk benim değil mi arkadaşım:lol:

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir kere herkesin pc sinde farklı sonuçlar çıkabilir. Sende o hızlı bende başka bir tarayıcı misal...

Ayrıca hız dediğiniz olay nedir? Sanki, bendeki opera bu siteyi 10 dk da açıp diğer tarayıcı yarım saatte mi açıyor? Hayır.

Kaldı ki bana göre öyle de değil. Opera'dan çok memnunum. Hız konusunda da çoğu pcde operanın son sürüü chrome a fark attı.

Bunun yanında benim tarayıcıdan beklediğim en önemli özellik, kullanışlılık. Opera bu konuda diğerlerine fark atmış bana göre. inanmayan bir girsin detaylı bir şekilde incelesin operayı bana hak verir.

Ayrıca şu anda kullanılan hızlı başlat ve diğer öğeleri ilk getiren tarayıcıda operadır. Opera turbo özelliği gibi benzer özelliği de diğer tarayıcıların yapacağına eminim. OPERA İLKLERİN TARAYICISIDIR.

Operanın tek eksiği reklam ve önyargı. Bunu aşarsa eğer o zaman görürüm diğer tarayıcıları:):)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
ya arkadas nedir bu hız bağımlılıgı zaten hemen hemen bütün tarayicilarin hızlari birbirine yakındır..aralarinda milisaniyelerle ölcülen farklar vardır. Bırakın hızı mızı size en rahat en kullanıslı geleni kullanın.. Bana göre firefox her yönden beni tatmin ediyor bitti....her mevzuda takım tutar gibi konusmaya ne gerenk var..
İşte budur yaniii.....:thumbup::thumbup1:

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Google chrome sorun vermeseydi onu kullanıyordum ama şimdi İE 9

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kullanırken en rahat ettiğim tarayıcı chrome safarininde bayağı hızlı olduğunu bir kaç arkadaşım söylemişti lakin ben apple gıcığım apple yazılımlarını sokmuyorum pc ye zaten "adobenin yazılımları olmasa macleri kimse kullanmaz"