ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
nolmuş canım belki kullanır 
İlk kez Linux ile tanışacak kişiler, Linux Mint kullanmaları gerekir. Şuan yeni kullanıcı için en iyi seçim Linux Mint çünkü kullanıcı dostu..
:w00t: bu da güzel bir tespitxfce'e laf söyletmem. Kde'den sonra uçak gibi geliyor insana :d
ubuntu kullananlara da minti tavsiye ederim
ubuntu fazlasıyla kararsız mintte ubuntu tabanlı olduğu için oda mecburen öyleydi
artık öyle olmayacak mint direk debian tabanlı olacak ve babası gibi kararlı olacak
bide ekstrası olarak ubuntuya göre codecleri programları yüklü gelio ekran kartını da otomatik yüklüo![]()
Ubuntu tavsiye ederim kesinlikle. Yinede Ubuntu, Zorin OS ve Pardus bu 3 ünü mutlaka deneyin derim. Hangisinde kendinizi en rahat ederseniz, alışırsanız onu kullanın derim.
kesinlikle... mint debian ilk çıktığından beri kullanıyorum. tıkır tıkır işliyor sistem. artık yuvarlanan sürüm denen bir sistemle alfa-beta sürümleri olmayacak. sürekli kendi içinde güncel kalacak. öneririm.
ZorinOS' un misyonu da bu =Hepinize cevaplarınız için teşekkürler.Dün ZorinOS kurdum.Kullanımı çok kolay geldi.Bayaa hızlı çalışıyor.İstediğim tüm programlar çalışıyor.Wine ı da çok başarılı buldum.Linux a yeni başlayanlara tavsiye ederim.
Tavsiye ederim; şu anda yüklediğinizde güncelleme ile 10.04.1 sürümüne, 20 gün sonra da 10.10 sürümüne güncelleme yaparak yükseltir, 10 numara olur.şu zorini bir ben deniyem bakalım nasılmış![]()
Tavsiye ederim; şu anda yüklediğinizde güncelleme ile 10.04.1 sürümüne, 20 gün sonra da 10.10 sürümüne güncelleme yaparak yükseltir, 10 numara olur.
Deneyenlerin çoğu farkı farkediyor![]()