Site Davetiyeleri Bölümü öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Site davetiyeleri bölümünde acayip miktarda gereksiz mesaj var.Üye olan ilk iş oraya gidip
her konuya "benim mailim şu şu davetiye bekliyorum" yazıp gidiyor.Bölümün kurallarını okuyan göz gezdiren hiç yok.Bu yüzden Site davetiyeleri bölümünü sadece 1 aydan eski ve en az 250 mesajı olanların görmesi gerektiğini düşünüyorum.Benimki bi öneri ama kesinlikle o bölüme el atılmalı

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Haklısın. O bölümle pek ilgilenmiyorum ama o şekilde çok mesaj var.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bırakında insanlar buradan faydalanacaksa öyle faydalansın. herkesin foruma takılmak mesaj atmak gibi zorunluğuğu yok. zaten tavsiye bölümüne, gündem bölümüne sınırlama getirildi. Herşeye de sınırlama olmaz. Adam torrent davetiyesi sorucam diye üst sınır kadar mesaj atmaz. Buda üye kaybı olur.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bırakında insanlar buradan faydalanacaksa öyle faydalansın. herkesin foruma takılmak mesaj atmak gibi zorunluğuğu yok. zaten tavsiye bölümüne, gündem bölümüne sınırlama getirildi. Herşeye de sınırlama olmaz. Adam torrent davetiyesi sorucam diye üst sınır kadar mesaj atmaz. Buda üye kaybı olur.
Adam SDN den faydalanmaya gelmiyor.SDN yi kullanarak amacına ulaşmaya çalışıyor.SDN yi taktığı filan yok.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yokmu önerimi değerlendirecek bir yönetici?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
1 tane admin yokmu forumda

Tam 14 gün geçti ama hala cevap yok

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Flood diyosunda 2 mesaj arası 1 hafta.Yöneticiler hiç umursamıyorsa ben ne yapabilirim başka