• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gateway Time Out

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Uzun mesajlar yazınca, yada bir konu açarken hergün bu hatayı almaya başladım. Bazen bir kez bastığım gönder butonu ard arda gönderim limitindesiniz diye hata falan veriyor. Sonrada bir mesajı 2 kere atıyor. Bu durumun en yakın zamanda icabına bakılması rica olunur.

Eskiye nazaran baya bir azaldı bu hata.

En son 3 gün önce filan aldım forumda bu hatayı :)

Bu bir SDN klasiğidir bro. Aylardır hatasız konu açtığımda, şaşırıp bir anormallik var mı diye kontrol ediyorum. Ve artık eskisi gibi paylaşımda da bulunmuyorum çünkü içeriğinde 2 resim olan bir konuyu ekleyene kadar akla karayı seçiyorsun forumda. Yazık. Hatta ayıp artık.

Çok sövdüm Bla dün hele destan gibi yazı yazdım baktım hata verdi. Kızdım birdaha yazmadım. 5 dakika sonra konuya bi baktım mesajım çıkmaya başladı. :D

Anketli konular da sürekli yeni mesajlarda görünüyor, okunmasına rağmen.

ben de sinir olmaya başladım. tam güzel bi konu açıcam hep bu hatayı alıyorum. en sonunda bıkıp başlarım böyle işe diyorum:mad: konu açmam bunun sayesinde yarı yarıya düştü. hele de uzun yazılı ve resimli konular:cursing:

dün gece devamlı hata verdi gına geldi yönetim bi el atın lütfen bu duruma

2 aya yakındır yaşamıyordum yine başladı. hep 504 Gateway Time-out hatası alıyorum. yine konu açarken çileden çıkmaya başladım:mad:

Bir sorun yaşamadım ben. Sizde sorun devam ederse bildirelim durumu.

genellikle konu açarken oluyor. özellikle resim içeren bir konu açarken çok uzun bekletiyor. sonra hata veriyor. hata sonunda bazen konu açılmış oluyor bazense açılmamış

Vbulletin4 bence çok sorunlu olmaya başladı. :sneaky2:

anasayfa gene bu hatayı veriyor artık reklamdanmı kaynaklanıyor yoksa SDN denmi bilmiyorum ama sinir bozucu

ekranaece.png

Siteye ulaşımda zaman aşımına uğramış sanırım sunucuyla alakalı olabilir :)