- Konuyu başlatan
tr_alparslan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
tr_alparslan Kardesim oncelikle Guclu motor istiyorsan yakiti dusunmeyeceksin yakiti dusunuyorsan guclu motoru dusunmeyeceksin yanlis anlama kardesim..
Ford un motoru 90 ps guclu motor parana gore piyasada uygun diyorsan al..
Opel comboya gelince yanilmiyorsam 1.7 motordur ps olarak bilgim yok.
Benimde almaya niyetim var Turkiyede Kardesime Oda Volswagen Istiyor yada Ford
Kardesim Tir soforudur Araclardan cok iyi anlar demekki bir bildigi varki Ford yada VW diyor...Bunlarda benim dusuncelerim kardesim Tesir altinda birakmak istemem seni
Iyi dusun iyi tasin Iyi arastir acele etmeyin sonucta araba aliyorsunuz kardesim. Alirsanizda ALLA(cc) kazasiz belasiz kullanmanizi nasip etsin Rabbim...
75lik fordun yakıtı çok düşük diye çevreden duydum. 90 lık ve üstü gerçekten dediğiniz gibi aşırı yakıyor. Vw bizi aştı biraz. o yüzden ford yada combo düşünüyoruz. Geç olsun güç olmasın Herşeyin Hayırlısı olsun inş.
---------- saat 18:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:58 eklenmişti ----------
Dükkanda Doblo'ya 2 sene katlanabildik. Bilecik bayırlarında Söğüt bayırlarında bilmemnerlerde araba çift debriyaj yapmadan kalkmıyordu arka tam yüklü. İllallah dedik üçünü birden satıp yerine bi fiat scudo birde vito aldık şimdi çok rahatız. Araçlar 2.5 motor ancak 1.3 doblonun yaktığı yakıtla aynı yakıyor. Neden ? dobloyla 1.viteste bağırarak çıktığınız yerde bunlarla 3de 4 de çıkıyorsunuzYakıt tüketimi yükselmiyor böylelikle.
biraz arabaya yük atan herkes doblodan şikayetçi demekki neymş bizim aile ağır değil =)) gerçektende 1,3 doblo çok hantal. araba taşımıyor yokuşları.
---------- saat 18:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:00 eklenmişti ----------
connect in türkiyeye satılan araçları dışarı satılanlara göre farklı diye biliyorum.
opel combo yada fiat fiorino daha güzel
ztn bizim dışarıya satılan fordlardan haberimz bile yok ki ona göre iyi kötü diyelim. biz ülkemizdekilere bakalm. ztn cok paradır. yeni çıkan doblolar bile çok aşırı pahalı oldu. 1,3 alsan 28 bin.(kredisiz peşin) 1,6 alsan 36bin(kredisiz). yani biz elimizdekilere bakalım

Tşkr ederim yorum için.