Yine Geçemedin Firefox Chrome'u !

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Opera'ya hızlı dediler test ettim ve Chrome'u yakalayamasa da hızlı çıktı. Firefox beta duyuldu ve hemen teste soktum ama nafile. Yanından bile geçemedi. Şimdi yine çıkarlar eklenti bilmem ne. :D Derdimin hız olduğunu halen anlamayanlara cevabım yoktur biline..

Yeni test görüntüsünü de silmişim. :D O da ayrı alay konusu olur şimdi. Bir daha teste uğraşamayacağım yarın koyarım görüntü resmini.

ERL

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Üzme kendini Firefox, biz seni böylede seviyoruz. Kırom eline su dökemez.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Linux dağıtımlarında chrome rakipsiz kaldı:):)
Ancak windowsda Opera hala rakipsiz...
Belki yeni gelecek olan ie9 rakip olavilir...

Ancak yinede OPERA...

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Çıkdığı zaman ki sürümler için Opera hızlıydı zaten. Kimse yanlış birşey söylememiş.
Şu an farklı olabilir. Chrome Google'in olduğu için güvenemiyorum ve güvenmediğim için pazar payına 1 sayıda olsa katkıda bulunmak istemiyorum, bunun için kullanmıyorum.
Web sitesinden bile bilgi toplayan adamlar tarayıcıdan mı toplamayacak..

ERL

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Cevap yazmıyorum. :tt2:

Bu da bir cevap :tt2:

Çıkdığı zaman ki sürümler için Opera hızlıydı zaten. Kimse yanlış birşey söylememiş.
Şu an farklı olabilir. Chrome Google'in olduğu için güvenemiyorum ve güvenmediğim için pazar payına 1 sayıda olsa katkıda bulunmak istemiyorum, bunun için kullanmıyorum.
Web sitesinden bile bilgi toplayan adamlar tarayıcıdan mı toplamayacak..

Yahudi ye güven olmaz.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hız her şey değildir gibi bir klişe kullanmayacağım. Ancak test puanı sadece sayfa açma hızıyla alınmıyor, bunu da hesaba katmak lazım.:) Yoksa Chrome her zaman en hızlısı, doğrudur.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Boru mu Chrome bu. Kimse geçemez kolay kolay :)

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Başlığı ''firefox beenii geçe mezz kii!! diye yazsaydın tam olurdu.Bu anlamsız kıyaslama benim için önemli dğeil aylarca beklediğim işler oluyor 5 saniye fazla beklemişim çok mu..:)

Fatix92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Chrome hızlıdır doğrudur. Ama flash sorunları saç baş yoldurabiliyor. Firefox bence daha iyi.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Google Chrome kullanıcısıydım ancak şimdi Opera kullanıyorum.Nedendir bilinmez ama Google Chrome'da video izlerken hep takılıyordu.Opera'da böyle bi sorun yok rahatım :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Gugıl Kıro(m) . Daha doğru düzgün tema desteği yani kabuk değiştirme bile yok. Tema diye bize personas veriyorlar. Her hata düzeltmesi için bir sürüm yükseltiyorlar. Gugıl Kıro(m) 10 bu sene bitmeden çıkar, en azından betası. :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
bana bir program söylermisiniz yahudi malı olmayan ve yada başka mensup ülkelere olmayan, sırf hızlı diye chrome kullanıyorum firefox 4 beta 3 türkçe yükledim tıklıyorum bekliyorumki açılacak, sonra ikinci denememde birazdaha hızlandı ama chrome tıklıyorum anında açılıyor pc özellikleri düşük olsa bile aynı hız ne iş anlamadım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
chrome ile hızlı rahat ve mutlu :tt2:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
tilki kurnazlığı var firefoxda :D her zaman gönülleri fethediyor :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
ewowins dedi ki:
Gugıl Kıro(m) . Daha doğru düzgün tema desteği yani kabuk değiştirme bile yok. Tema diye bize personas veriyorlar. Her hata düzeltmesi için bir sürüm yükseltiyorlar. Gugıl Kıro(m) 10 bu sene bitmeden çıkar, en azından betası.

Eklenti desteği git gide genişliyor. Her sürümde daha da hızlanıyor. Mozilla sanki ilk çıktığında tüm eklentilere, temalar sahip olarak mı çıktı.

Google Chrome bu yükselişi ile 2-3 seneye Firefox' a tozunu yutturacak. Hele bir dediğin gibi Video downloader eklentisi + temalar gelişsin :)

Chrome' un Yükselişi : ( Dediğin abidik gubudik temalar ile :D )

blrariz8zyiwe3ufp.jpg

Firefox yerinde sayışı :mrgreen:

blrasdn6107uclpzp.jpg

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Firefox bizi İE 'nin ezik halinden kurtaran, eklenti desteği ile bütün işlerimize kolaylık sağlayan bir tarayıcı olduğu için ondan vazgeçemem. İyi ki varsın Firefox :)

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. bilgisayarda kurulu tarayıcılar ie8, firefox 3.6.8, chrome 5.0.375.126, opera 10.60 ve maxthon 2.5.13.. en hızlısı chrome. chrome'un hızına yetişmeleri bence biraz zor.

ERL

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Bu kırom da designmode ve contenteditable özelliği var mı?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Opera kullanıyorum 1 sene oldu belki bilmem ama acayip alışmışım diğer tarayıcılar açılınca kendimi huzursuz hissediyorum :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Firefox özellikten her türlü alır.Eklentileri bakımından demiyorum, varsayılan özellikler bile yeterli.
En basitinden aklıma gelen, en çok kullandığım özellikler;
- Resim bilgileri: Bazı resimlerin boyutunu kontrol etmek istediğimde işe yarıyor.Resmin boyutu, çözünürlüğü, tipi her şeyini söyler. :)
- Seçimin kaynak kodunu göster: Bu da ayrı güzel bir özellik.İstediğiniz elementi seçip, sağ tuştan bu seçeneği tıklatmanız yeterli.Kaynaktan kod arama derdine son. :)