Yine Geçemedin Firefox Chrome'u !

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Firefox bizi İE 'nin ezik halinden kurtaran, eklenti desteği ile bütün işlerimize kolaylık sağlayan bir tarayıcı olduğu için ondan vazgeçemem. İyi ki varsın Firefox :)
Yüzde yüz katılıyorum. Bizi İnternet Explorer dan kurtardığın için sana saygım büyük. Hiç bir şey yerini tutamaz. Firefox hızlı ve stabillik konusunda kimse eline su dökemez.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Firefox özellikten her türlü alır.Eklentileri bakımından demiyorum, varsayılan özellikler bile yeterli.
En basitinden aklıma gelen, en çok kullandığım özellikler;
- Resim bilgileri: Bazı resimlerin boyutunu kontrol etmek istediğimde işe yarıyor.Resmin boyutu, çözünürlüğü, tipi her şeyini söyler. :)
- Seçimin kaynak kodunu göster: Bu da ayrı güzel bir özellik.İstediğiniz elementi seçip, sağ tuştan bu seçeneği tıklatmanız yeterli.Kaynaktan kod arama derdine son. :)

FF neyi alıyor Bahsettin özellikler dahili olarak Opera' dada bulunuyor zaten:D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
FF neyi alıyor Bahsettin özellikler dahili olarak Opera' dada bulunuyor zaten:D
Ben zaten Chrome ile karşılaştırma yapmıştım ama.Genel düşünürsek bunların dışında eklenebilir özellikleri de mevcut eklentiler sağ olsun. :) Şayet şu an tek tıkla JS'yi de bloke edebiliyorum, sayfadaki tüm grafikleri de indirebiliyorum, tüm videoları da.
Sonra MinimizeToTray eklentisi olsun, simge durumuna küçült dediğimde sadece ufak bir ikon oluyor, görev çubuğundan tasarruf. :)

Her neyse son olarak, `Tilki`mi değişmem kimselere! :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Her eklentiye her özelliği verilecek cevabımız var eheuehe:D

Chromecilarla :D baş başa bırakıyorum seni:D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yerim eklentisini, en temizi ve hızlısı tartışmasız Google Chrome ondan sonra Opera kesinlikle. Bu yazdıklarım Linux içindir.

Win sistemlerde kesinlikle Opera tavsiye ederim ama cache sürekli temizlemek gerekli yoksa çabuk şişiyor. Eklentisiz tarayıcı kullanamam diyen adam için FF 1 numaradır.

İe mi, onu kullananlar kardeşleriniz için şu Ramazan ayında dualarınızı eksik etmeyin! :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hız benim için daha ikinci bir planda bir şey.Gezmekten çok kullandığım şeyler var çünkü.
Ondan köküne kadar FF! :)

Bu arada ufak bir hatırlatma, son bir kaç aydır Chrome'a geçmiştim ben de.Kullandım yani, hız güzel, ama işte bu saydığım özelliklerden eksi aldı benden. :)