qKTe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Bu giden ikinci modemim. :mellow: Bundan önce de Inca modemim "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" diyerek ayrıldı benden. Sonra AirTies RT-103 modem aldım ve oda bugün yani saat farkıyla dün gitti. Eve geldim internet yok. Sağa sola baktım bağlantıda bir şey var mı diye ama nafile. Aradım ttnet'i dedim böle böle. Genel bakım var dedi gelecek. İyi dedim bekliyeyim. Neyse çalışma bitmiş ve sinyalin geldiğini sölediler modemime! Ama dedim ben adsl ışığının yandığını göremiyorum artı "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" hatası alıyorum. Arıza bildiriyorum dedi sizi arayacaklar. Neyse beklerken dedim başka yerde modemimi deniyeyim bir de ne bakim aynı hata orda da. Adsl sinyalini görmüyor modem. Neyse yeni modem aldım ZyXEL!
İki kere bu sorundan zarar ettim ve can sıkıcı bir durum. Sorun kul yapısımı yani modem ömrünü mü tamamlıyor yoksa bu gidip gelmelerden mi sorun oluyor anlamadım gitti arkadaş..
Varsa bilen çözümü söylesin bir zahmet yahu ???
İki kere bu sorundan zarar ettim ve can sıkıcı bir durum. Sorun kul yapısımı yani modem ömrünü mü tamamlıyor yoksa bu gidip gelmelerden mi sorun oluyor anlamadım gitti arkadaş..
Varsa bilen çözümü söylesin bir zahmet yahu ???