Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bende çok sık alışveriş yapıyorum o siteden ama hiç sorunla karşılaşmadım. tüm mesajlarımada hızlı cevap verdiler hatta almadığım ürünler hakkında sorular sordum ve cevap aldım. ben memnunum şimdilik...:huh:

engizlierkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli başlı ürünleri almakta sorun çıkmıyor fakat bazı departmanlarında işler pek iyi yürümüyor sanırım. Elektronik bölümünden bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız çeşitli ürünlerle birlikte bir de kitap istemiştim.Şiparişimde, hepsiburada'nın kendi sayfasında bulunan stokta mevcut görünen bir kitabı sipariş edip istediğim vakit o ürünün stokta olmayıp 15 gün bekledikten sonra tedarik edilemediği için müşteri hizmetlerine mesaj atmamla birlikte ancak ilgilenilerek çek veya para iade önerisinde bulunmuşlardı. Bilemiyorum, bu aralar da bir yazıcı almayı düşünüyorum.Çoktandır da oradan sipariş vermemiştim. Bakalım herhangi bir sorun olacak mı.

onea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynı sorunları bende yaşadım..artık ordan alışveriş yapmayı kestim.. hizlial.com a geçtim.. şuan bi problem yok..

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sevmiyorum bu tarz alışveriş olayını yani ürün elime gecmeden para vermem ben yaa kıl oluyorum ne öyle parayı ver sonrada bekleki ürün gelsin işin kötü yanı mağzandan alışverş yapsan iyi kötü elleyip sağını solunu kurcaayıp bi şekilde bakıyosun ama bunda öyle değil
bir resimden gör bi yazıdan oku sonra güven kartınla yap alış veriişi bekleki ürün gelsin oda nasıl gelicek kim bilir iyimi kötümü
hepsiburada ile muhattap ol bekle onlarda diğer üreticiyle muhattap olsun onlar haber alıcak sana haber vericek ohoooo uzun iş
giderim mağzaya kestiririm gözüme ürünü bakarım sağına soluna beğenirsem alırım elime sonra para veririm aksiilik olursa faturamla giderim tümünün anasını ağlatırım budur işte bee alış verişşş:D:D:D:D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Şikayetin olabilir ama kimseye akıl vermeye de kalkma.

Doğuştan gelen birşeyi adamcağız sana nasıl versin , şansına küs.

Hepsiburada.com'dan aldığım bir ürünü , göndereceklerini belirttikleri tarihten tam 13 gün sonra gönderdiler. Mail attığımda 1 dakika sonra oto mail gönderdiler, 3 gün sonra tekrar mail attım aynı maili tekrar tekrar gönderdiler. Benim sorduğum soru ile adamın bana cevap olarak gönderdiği şey inanılır gibi değildi. Arkadaşınıza doğum günü hediyesi felan alıcaksanız aman diyorum gidin 10 tl fazladan verin başınıza iş almayın.

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şikayetvar.com a iletin o zaman. Bizde defalarca yaptık ama sorun yaşamadık yaşamıyoruz.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ben 3 yıldır binlerce liralık alışveriş yaptım ve hala yapmaya devam ediyorum.Bu güne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.Konuyu açan arkadaşıda yalancı yerine koymak değil amacım ancak diyeceğim şuki talihsiz bi arkadaşmış.Diğer arkadaşlarda çeşitli sorunlarından bahsetmişler ama nedense ben hiç karşılaşmadım bir sorunla.Bir keresinde ekran kartı ve 2 tane 1gb ram siparişi vermiştim.Ekran kartı stokta oldugu için hemen gönderdiler.Ramlerdende sadece bi tanesi stoklarında varmış 4-5 gün beklettiler diğer ram için.Sonra mail attım neden hala tedarik edemediniz bu nasıl iş falan diye.Mesajımla birlikte anında stoklarındaki o 1gb ram i gonderdıler.Ertesi günde diğer ram geldi.Bu hareketleride çok hoşuma gitmişti.Bu gibi sorunlar yaşadığınızda hemen mail atın arkadaşlar.Çok kısa sürede size dönüyorlar ve en iyi şekilde yardımcı oluyorlar...

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu siteden defalarca alış-veriş yaptım hiçbir problem yaşamadım. hatta bozulan ürünümün teknik servise gönderilmesi sırasında çok yardımcı oldular. benim şahsen begendigim ve önerdigim bir sitedir kendileri.

mhmtabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada.com sipariş verme sürecinde oldukça iyi sayılır, siparişiniz 3-5 gün içinde elinize ulaşır ama esas ondan sonrasına bakmalı, eğer aldığınız ürün arızalı ise ve iade, değişim vs gerekiyor ise yandınız, sistemden yazdığınız mesajlar en erken 5-6 günde cevaplanıyor ve standart metinlerin kopyala-yapıştır yöntemi ile gönderildiğini görüyorsunuz, ben 31 ocak tarihinde masa üstü bilgisayar toplamak için sipariş verdim arızalı ürün değişimi yüzünden hala bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil, konuyla ilgili 6 tane mesaj yazdım ama sonuç değişmiyor,satışları çok hızlı ama satış sonrası destek hizmeti almanız çok çok zor, bu ikinci defe başıma geliyor ve artık hepsiburada dan kolay kolay alış veriş yapmam diye düşünüyorum.
özetle internet alış verişlerinde firmanın güvenilir olması yanında satış sonrası hizmetlerine de dikkat etmek gerekiyor.

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lenovonun stokta olan bi ürünü nü almaya kalkışıyosun okadar kayıt mayıt biton şeyle uğraşıyosun siparişe geliyosun elimizde o yok bu var oda yok şu var gibi gereksiz bi yaklaşım içine giriyolar..

mhmtabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nihayet bugün ocz bellekler geldi de sistemi toparlayıp çalıştırdım ve kullanmaya başladım çok şükür, servis dönüşü-kargolama sürecinde bir aksaklık olmuş o yüzden gecikmiş, dün e-posta ile genel müdüre durumu bildirdim, sağolsunlar hemen ilgilendiler ve bugün kargo geldi :)
aksaklıkların iş yoğunluğundan, tedarikçi firma ve servis işlemlerinin uzamasından kaynaklandığını bildiriyorlar ve çözüm bulmak için proje geliştirmekte olduklarını söylüyorlar, ne diyelim inşallah çok daha iyi bir sistem oluştururlar.

senceremre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son zamanların en kötü olaylarından birini yaşadım bu sitede. Aslında uzun süredir bu siteden sorunsuzca alışveriş yapan biriydim ama bu son yaşadığım olaydan sonra bir daha bu siteden hiçbir şekilde alışveriş yapmamaya yemin ettim. Bu adamlardan 2009 un sonunda 1.5 terrabytelık harddisk aldım. Disk kutusundan çıkarır çıkarmaz arızalı çıktı. Ben de kendilerine 15 ocakta ellerine ulaşıcak şekilde gönderdim. 30 gün oldu ses çıkmadı. Biraz daha bekledim 15 mart oldugunda 2 ay geçmişti hala ses çıkmadı. Bu bekleme süresi içerisinde kendilerinin teknik destek ekibine de site üzerinden defalarca sorular gönderdim ama bütün sorularımı tedarikçi bize geri dönüş yapınca biz de size dönüş yapacağız gibisinden uyduruk mesajlarla cevapladılar. Adamları 24 martta şikayetvar.com a şikayet ettim ama yüzsüzler oraya da cevap olarak, kullanıcı bizimle sitemizdeki teknik destek linkinden irtibata geçip sorularını orada bize sorabilir diyip şikayetimi çözüldü olarak işaretlettiler. Halen şikayetvar.com daki şikayetim aktif ve hepsiburada.com a dün attığım soruya da halen cevap verilebilmiş değil. Normalde size arızalı gelen bir ürünü firma 30 gün içinde değiştirmek ve yeni ürünü size göndermek zorunda ama bu dolandırıcılar 15 nisanda 90 gününü doldurmuş olacaklar. Ben de bunca zaman sorunsuz alışveriş yaptığım bir sitenin başıma böyle birşey açabileceğini düşünmüyordum. Diski ya da parasını kurtarayım başka birşey istemiyorum.Bir daha da hepsiburada.comdan alışveriş mi tövbe :thumbdown:

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi burada iyidir aslında. Ama bazı arkadasşarın bozuk ürün iadede sorunu olmuş.
Bugüne kadar aldığım hiçbir ürün bozuk çıkmadı ,daha sonrada bozulmadı.(Yazılımsal problemler hariç) O yüzden o konuda bişey demicem ama hepsiburada ürün tesliminde oldukça hızlılar.

onursifu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonları almak isteyen arkadaşlara bir uyarıda bulunucam. Kesinlikle hepsi buradayı tercih etmesinler. Başımdan geçen olayı anlatayım. Yaklaşık 15 gün önce 150 tl puan kampanyasından yararlanarak e72 aldım, geldiği gün ekranında beyaz bir leke farkettim ve ürünü değişim için yolladım, bu arada siteden form dolduruyorsunuz. Telefon ertesi gün onlara ulaştı ve servise gönderildi. Yaklaşık7-8 gün bekledim ve bu arada süre uzun olduğundan işlemi iadeye çevirin dedim. Tamam çevirdik dediler. Ve ben vatandan telefon aldım, Telefon 8 gün sonra falan servisten ellerine geçmiş ve bir 5-6 gün daha onlarda bekledi. Bu arada ben en az 6-7 kere aradım hızlandırmaları ve iade almaları için. Ha bugun ha yarın dediler ve telefonu bana TAMİR EDİLMİŞ olarak gönderdiler. Ekranını değiştirmişler. Her gün telefonda kavga ettim tamam halledicez dediler halletmelerine bir bakın. Değişim ve iade istedim adamlar tamir edip yollamışlar. Ve bu arada 15 gün beni beklettiler. Siz siz olun bu siteden elektronikleriniz için uzak durun.

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
0212 633 1000 hepsiburada.com un telefonu mail atmaktan daha çok işe yarıyor.

Ben de 3 defa alışveriş yaptım önyargım vardı DOĞAN GRUBUNDAN dolayı ama bi sorun yaşamadım.şimdilik!!!

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
son iki ayda yaklaşık 1500 TL lik alışveriş yaptım. hepside 2 gün içinde kargoya verildi ve 2 gün içinde de elime ulaştı. Yapacağınız alışverişlerde stok durumuna dikkat ederek yaparsanız çok uygun fiyata ürünler bulmanız mümkün.

aGrasiwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir keresinde babam için bir saat almıştım saolsunlar ertesi günü anında teslimat yaptılar hemde tam istediğim gibi onun dışında bir alışveriş yapmadım :)

JezusCristuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hiç bir sorunum olmadı bugune kadar azıcık şans işi diyebilirim :) her ürünü zırt diye gönderemezler

dün gece 01 gibi ürün aldım 02 gibi mesaj geldii kargoya verildi diye böyle güzellikleride oluyor :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Pahalı bence. İnternette daha ucuz ürünler bulunuyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Pahalı bence. İnternette daha ucuz ürünler bulunuyor.
Katılıyorum sana... Gerçekten daha ucuz siteler var...
bence piyasadan daha ucuz..
Ne ucuzu beee... Sen ucuzun ne olduğunu bilmiyorsun...

Bakın daha geçenlerde aldığım bi ürünün bi karşılaştırmasını yapalım...

Samsung XL2370 23" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED LCD Monitör

27568_buyuk_2.jpg

17088468-300x234.jpg

FİYATI:
Havale / EFT
: 720,03 TL (KDV Dahil) + kargo ücreti

logo.png

FİYATI:
Havale ve kapıda ödeme KDV dahil fiyat
650.84 TL Ayrıca kargo ücreti müesseseden,,,

Ben kesinlikle EKSENBİLGİSAYARI tavsiye ederim arkadaşlar Yani diğer sitelerle fiyatları kendiniz karşılaştırın farkı görün...

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Katılıyorum sana... Gerçekten daha ucuz siteler var...

Ne ucuzu beee... Sen ucuzun ne olduğunu bilmiyorsun...

Bende geçen gün casio nun saatini aldım casio nun kendi sitesi dahil her yeri araştırdım ..piyasa fiyatı 79tl hepsiburada.com da 56 tl...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
O saatin bi linkini koysana nası bi saatmiş merak ettim...
Bende bugünlerde bi saat almayı düşünüyorumda....

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ürüne göre değişebiliyor. Ben Samsung P2250 moitor aldım. Her yerde 420'den aşağı değil. Kimi yerde 450 Bimeks'te 368'e buldum, hemen aldım. Ama bu bimeks çok ucuz demek değil. Bazı ürünleri de pahalı..Sonradan o da yükseltti gerçi.

shlmgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bi katkıda benden olsun 3 aydır tamir için gönderdiğim garantili ürün dönmedi. Müşteri hizmetleri berbat. telefonun başında ilgisiz ve bilgisiz kişiler var. Sorunlarınızı bize ulaştırın diyorlar mesajlar 1 hafta sonra cevap veriyorlar 2 aydır cevaplanmayan sorum var. ürün kısır döngüye girdi bana ulaşmadan size geri dönüyor diyorum ürün bilgilerini yazıyorum. otamatik cevaplardan bir tanesi rasgele çıkıyor. müşteri hizmetlerine 7/24 yazabiirmişim. bak bak ben sana onumu soruyorum.
3-4 yıldır alışveriş yaparım şans bu ya hiç bir ürün arızalanmadı. il defa bi ürün arızalandı oda modem 1 ay sabredebildim mecbur yenisini aldım 3 aydır ürün arızadan gelecek.
Şikayet sitelerine yazayım dedim ne görim ben geç kalışım en fazla şikayet edilen site hepsiburaymış. eh bundan sonra ben bu siteden alış veriş yapmayı düşünmüyorum. sizede tavsiye etmem

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bir sorunum olmadı bugune kadar azıcık şans işi diyebilirim :) her ürünü zırt diye gönderemezler

dün gece 01 gibi ürün aldım 02 gibi mesaj geldii kargoya verildi diye böyle güzellikleride oluyor :D

Aynısından bende yaşadım ve uyumadıklarını gördüm gerçekten muhteşemdi. :thumbup1:

Ürünleri satın alırken işaretlemeniz gereken bir seçenek var tüm ürünlerimi tek kargo ile gönder gibi birşey. O zaman satın aldığınız bütün ürünler tek fatura ile ve hepsi birlikte kargolanıyor.

Bir ürün stokta gözüke bilir satın alındıktan 1 gün spnra şayet tedarik sürecinde veya üreticiden gelmesi bekleniyor gibi şeyler yazıyorsa mesaj atarak telefon ederek o ürünün yerine göndere bilecekleri ürünü belirtin.

Bende çok alış veriş yaptım alışverişte sorun yaşamadığım gibi garanti işlemlerimde
4/4 lük yerine getirildi. eh birazda şans diyelim. 1 tane anakart 1 tane ram 1 tane HDD nin garanti işlemleri iade işlemlerin problemsiz bir şekilde halledildi.

2009 ocak ayıydı Bimeks ten bir anakart aldım iade oldu. Fakat parasını icra yolu ile daha geçen gün aldım. :thumbdown: