Öcalan Karakol Baskınlarını Beğenmedi!

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ocalan.jpg

Hücresinin metresini gerekçe göstererek eylemler yaptıran Öcalan aynı kozu yeniden oynuyor. Öcalan'ın karakol eylemleriyle ilgili de ilginç yorumları var.

Yeni yerleştirildiği cezaevindeki hücre boyutları nedeniyle Kürt halkını sokağa döken Abdullah Öcalan aynı kozu yeniden ortaya sürdü.

Cezaevindeki baskıların arttığını ileri süren Öcalan, “Nefes alamıyorum” dedi. Öcalan son karakol baskınlarını ise “Donkişotvari eylemler” diyerek eleştirdi.

Öcalan’ın avukutlarıyla görüşmesi PKK’ya yakın internet sitelerinde yer aldı. Öcalan’ın hükümetin yeni bir operasyon hazırlığı içinde olduğunu söyleyen Öcalan’ın sözleri önümüzdeki günlerde şiddetin artacağına işaret ediyor:

NEFES ALAMIYORUM:
Bir haftadır radyo dinleyemiyorum. Tamir edeceğiz diye aldılar hala vermediler. Aşırı bir havasızlık var. Nefes alamıyorum. Uyuyamıyorum. Ancak mazgalı kaldırdığım zaman başımı dışarı uzatarak soluk alabiliyorum. Mektuplar da artık tam verilmiyor. Buraya konuştuklarımızı yazıya çeviren makine koyacaklarmış. Baskıları giderek artıracaklar. Çok net olan bir şey var, Hükümet yeni bir operasyonun hazırlığı içinde.

CPT SAMİMİYETSİZ:
CPT Raporunu açıkladı. Yaptıkları samimiyetsizliktir. CPT cezaevi idaresi tarafından görülmemek kaydıyla mektup gönderme hakkına vurgu yapıyor. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Böyle bir yol olsa ben her hafta bir mektup gönderirim onlara.

GAZZE GEMİSİNİN AMACI:
Bu Mavi Marmara olayı aslında göründüğü gibi değildir, Gazze'ye yardım değildir. Asıl amaç İsrail'i sıkıştırarak Kürt imhası için kendi yanına çekmektir.

ÇİLLER Mİ ERDOĞAN MI DAHA TEHLİKELİ:
Eski Ergenekon mu daha tehlikeli yoksa AKP'nin yeni Ergenekonu mu daha tehlikelidir. '93'teki Çiller-Güreş ittifakı mı daha tehlikeli yoksa bugünkü Erdoğan-asker ittifakı mı daha tehlikeli? Net olmamakla birlikte bugünkünün daha tehlikeli olduğunu söyleyebilirim.

DON KİŞOTVARİ EYLEMLER TARZIM DEĞİL:
Ben son karakol baskınlarını Donkişotvari tarzda eylemler olarak görüyorum. Yel değirmenlerine karşı kılıçla savaşan Donkişot var. Burada bu kadar güçlü teknolojiyle korunmuş karakollara karşı iki-üç gencin gidip açık alanda normal bir arabayla saldırı yapmaları benim onayladığım bir tarz değildir. Doğru bir tarzın yakalanması gerekir.

BOYKOTA DESTEK:
Boykot kararını olumlu ve önemli buluyorum. “Demokratik bir anayasaya kadar kesin boykot” dememiz lazım.

DETAY

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
senin tipini s.... gebertemediğimize dua etmiyor da yok radyoodu yok bilmem neydi şrfsiz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
uyuyamiyomus uyuyamicaksin tabi tatilde degilsin hapistesin.....

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şu adamın suratını görünce neden direk aklıma domuz geliyor .

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bu kanı bozuk insansı varlığı 30 cm2 ye atmaları gerekli

o yaratığın yanına avukatının yakınlarının gitmelerine oradan terör örgütrünü yönetmesine izin veriliyor
bizim medyamızda bütün havlamalarını yayınlıyor...

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ağzı olan konuşuyor ,it ürür kervan yürür.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu vatanın ekmeğini yiyen herkes ihanet etmek zorunda mı ?
Şunun resmini adını gördüğüm her yerde ; anıyorum sülalesini ...

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Şimdi bu haberin yayınlanması bile sakıncalı. Bu haber dağılarak yandaşlarını kışkırtacaktır! Bu şerefsiz insan ile ilgili bu tip haberler yayınlanmamalı!

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Şu lanet olası imralı da bir deprem olmaz arkadaş ya:cursing:

redirect

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Dicek birşey bulamıyorum. Bu şerefsiz kendisi gale aldırıp haberde yaptırtıyor ya dicek birşey bulamıyorum.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bu adamla ne diye röportaj yapılıyor hala bırakın kendı başına alsın....

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Ölmesin hatta mumkunse uzun bir omur versin ona Yaradan..
Özgürlüğün ne kadar kıymetli birşey olduğunu, onu ancak kaybedenler anlarlar. Ömrü boyunca tutsak kalacak ve bu insanı çıldırtır... Uzun ama Tutsak yaşasın ki çektiği eziyet bitmesin

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu adama olan nefretim için kelimeler kifayetsiz kalır

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Apo şuanda vatana ihanet etmiyor her zamanki gibi haftalık görüşlerini söylüyor gündemi takip ettiğim kadarıyla güya avukatları ile görüştürülmeyecekti görüştürülse bile pkk ya taktik verdirilmeyecekti anladığım kadarıyla pkk ya diyor ki karakola 2/3 kişiyle saldırmayın top yekün planlı olarak saldırın ! peki bunu avukatlarına derken neden susturulmadı ve neden o avukatlarıyla görüştürülüyor...

Şimdi söyleyin bana asıl vatan hainliği bu şerefsizin söylediği sözleri medya kanalıyla pkk ya ulaştıran basın olmuyor mu...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Allahsız kitapsız.Doğduğun güne lanet olsun köpek !!!

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Böylelerine birim yaptırmayalım. Bırakın fotoğrafını haberi bile görmek deli ediyor insanı.