Bela Okuyacağım Olmayacak!!

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar, uzun zaman sonra Pardus kurmaya karar verdim.Pardus 2009.02 son sürümünü torrentten indirdim. Önce bir kaç cdye kimi zaman hızlı, baktık olmuyor düşük hızlı Ubuntu Brasero ile yazdırdım.

Yazdırdıktan sonra takıyorum cdyi kurayım diye o da ne boot ta kalıyor Peter Anvin ....... falan filan. Belki dedim indirdiğim imageda hata vardır, bir daha indirdim; yine aynı. E yok yani dedim! Bu kez aklıma Virtual box geldi. Orda denedim ve hatta virtual harddisk oluşturup kurdum. Sorun çıkarmadan kuruldu. İmage sağlam, eyvallah. Peki dedim winzortta deniyeyim dedim. 2 cd orada yazdırdım yine aynı yine aynı. Şimdi bu durumdan ne anladınız?

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
cd-yazıcınızdan veya kullandığınız yazılabilir cd lerin kalitesinden kaynaklanabilir...

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
cd-yazıcınızdan veya kullandığınız yazılabilir cd lerin kalitesinden kaynaklanabilir...

İki üç tür kaliteli (Princo, Philisp...) cd kullandım, cd yazıcımda daha yeni mandrivayı sorunsuz yazdırdım.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tek bir şey geriye kaldı...o da "Pardus lanetlendi mi?":scared:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows üzerinde Ultra ISO kullanarak sorunsuz yazdırabilirsiniz.
Brasero ve K3B birkaç defa bende de hata vermişti :)
Not : İsterseniz kargo ile gelen CD yi hediye edebilirim :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar, Pardus'un laneti çarptı beni. Sen misin pardusu 4 kere indirip 8 cd yakan! Bu sabah Pardus winzortta indirdim(torrentsiz direk indirdim) Bilin bakalım Pardus ne yaptı! Bütün bölümlememi bozdu. Yaktığım cdlere yanmıyorumda , bütün bölümlemmi götürünce kafamdan dumalar çıktı. Neyse dedik,hadi bölümlemede bozulsun. O da ne, Pardusu sorunsuz kurduk ve giriş ekranı geldi, kullanıcı adı ve şifremizi girdik. Yanlış şifre diyip duruyor. Pardus çıldırtmak ve kendini kullandırmamak için çok direndi ama sonu yakın. Ya benim olacak, ya kara toprağın ulen!!!

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Neyse bir şeyler yazmayayım, şeytan kulağına kurşun :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
İlk yüklediğimde bana da işkence yapmıştı
İkinci yüklediğimde bir uzlaşı ortamı bulduk :D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Pardus ile olan randevumu şimdilik erteliyorum. Bir hafta sonra tekrar deneyeceğim. Eğer beni yine yarı yolda bırakırsa aşkımız biter! :) Oysa daha önce kısa dönem yüklü olmasına rağmen sorunsuz bir arkadaşlığımız olmuştu. Eğer Pardus yüz vermezse Mandriva'ya göz kırpıyorum. Unutmadan söyleyim efendim, bu saç baş yolduran durumlarda en vefakar Ubuntu, sonrasında winxp çıktı. Kendilerine saygı ile selamlıyorum.

Reaksiyon puanı
1
ne uğraşıyonki : flash belleğe boot et formatı öyle at
benim cd rom çalışmamaktan paslandı