onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
oy oy kurban olsun ona hemşosu 

:$onair dedi ki:oy oy kurban olsun ona hemşosu![]()
konuya güzel bir nokta oldu ama yinede kaplanZibi$ dedi ki:
Öff dost olsunlar işte yaa ama aslanda olabilirbdco dedi ki:konuya güzel bir nokta oldu ama yinede kaplanZibi$ dedi ki:![]()
ok güzel foto ama bizimkinin yeleleri çok asil yaawwww B) aman allahım şu karizmaya bakarmısın kaplana sanki taktik verir gibi ya godfather mısın be mübarekZibi$ dedi ki:
nmss videoyu ekleyende bi fenerlilik var kesin teketek gelsin kaplanlar delikanlılarsaNmss dedi ki:Aslında soru yanlışAslan mı ? Kaplanlar mı ? Olacaktı
![]()
bdco bakhhh beni getirme düzceye bir aslanlabdco dedi ki:yav görmedin tam galibaaraştırmalar kaplan diyo ama aslan hala ününden kazanıyo
ben çatpat anlıyorum ama çeviremem o kadarda bilmiyorum
biri Türkçesinide yazsa iyi olur
![]()
ben hemen türkçesini yazayımbdco dedi ki:yav görmedin tam galibaaraştırmalar kaplan diyo ama aslan hala ününden kazanıyo
ben çatpat anlıyorum ama çeviremem o kadarda bilmiyorum
biri Türkçesinide yazsa iyi olur
![]()
izlemiştim makina mühendisleri makina ve bilgisayar simülasyonlarıyla canlandırdılar ve aslan parçalamıştı kaplanı.arkadaşlar izleyenler vardır discovery channel da bir program vardı.vahşi hayvanların kıyaslanmasını yapıyorlardı.timsah hippo , goril çita , ayı aslan vb...o programda aslan ve kaplan karşılaştırıldı adamlar pc teknolojileri ile istatistiki bilgiler falan her iki hayvanıda test ettiler çene basınçları, pençe kuvveti, hızı, kuvveti. ve sonuçta aslanın kaplana oranla daha savaşçı ve inatçı olduğu çıktı yapılan simulasyonda kazanan aslandı...![]()
ben sokak kedisinden tutta bütün kedi cinslerinin hastasıyım ama sen kaplana olan sevginden dolayı olaya biraz duygusal bakıyosun.Doğal olarak hiç bir kedi türü sürü halinde gezmez(köpek türevleri sürü gezer)seninde deiğin ama tam anlamıyla çözümleyemediğin nokta yaşam alanlarının farklılığı aslan yaşadığı coğrafya gereği birçok güçlü düşmanla birlikte aynı coğrafyada yaşar ama kaplan ormanlarda tek başına en güçlü hayvandır.İkincisi avlanma konusu;aslan yaşadığı coğrafya açısından açık alanda avlanmak zorundadır ve avlarının tamamı hızlı hayvanlardır çita kadar hızlı olamayan kaplan kadar gizlenebileceği ve zayıf avları bulunmayan bu kedi aklının sayesinde sürü halinde avlanır ve hayatta kalır.Kaplanın yanlız yaşaması asaletinden değil sonuçta hepsi kedigillerdenya beyler noluyo burda hopppppppppp !!!
herkes bişiler demiş ama "cems" son noktayı koymus.Ben bir kaplan için canımı verebılırım yani.O kadar cok sevıyorum kaplanları.O yuzundekı çizgiler(aynı ınsanın parmak ızı gıbı, bir kaplanın yuzundekı cızgılerın aynısı baska bır kaplanda asla olamaz) gözleri, aerodinamik yapısı, dev pençeler, renk uyumu.Tek kelımeyle MUHTESEM bir yaratık.
Videouyu ızledık dıyosunuz.Körsünüz heralde.Ormanda onlarca aslan sadece bır kaplana saldırıyo ve kaplan onlara kafa tutunca hepsı duruuyo sadece bır erkek aslan cıkıyo ortaya onuda kaplan haşat edip atyo kenara.Zaten kaplan ve aslanın dogaları cok farklı.Aslanlar grup halınde gezerler ama kaplanlar yanlız yasarlar.Onlara kımse yardım etmez.Hayattakı butun zorulukları tek baslarına atlatırlar.Ve bunun verdıgı cesarette aslanınkınden onlarca kat daha fazla.Yetıskın erkek bır kaplan 350 kg cıvarındadır ve en buyuk sılahı pencelerıdır.Yetıskın bır erkek aslan ise 250 kg cıvarındadır.Aradakı 100 kg fark nereye gıdıyo acaba? Bosunamı 100 kg daha agır.O 100 kg kaplana daha ustun olma sansı verıyo.Videoyu cok dıkkatlıca tekrar ızleyın.Ve en sonda aslanların ve kaplanlanların kardeslıgınin bır kanıtı olarak alttakı videoyu verıyorum !!!