- Konuyu başlatan
Blackout
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 383
hmm mesajları okumamıştım ok abi
ayrıca bir kere de gelişmeleri sizden öğrenelim ne var yani

Ben koyarsam full koyarım Bro beta rc beni bozar.![]()
Hocam bu sürümde personas tema ekleyince simge durumuna küçült kapat butonları çıkmıyo ancak kaldırınca düzeliyo bilgine
İlham kaynağı genelde operaHepsi birbirinin çakması zaten neden şaşırdınız.![]()
Deneme amaçlı sadece 1 PC ye kurdum.Hocam bu sürümde personas tema ekleyince simge durumuna küçült kapat butonları çıkmıyo ancak kaldırınca düzeliyo bilgine![]()
Kesinlikle. Hem Opera, hem de Chrome'dan esintiler mevcut.![]()
Bu kelime ağır kaçar, buna güzellik ve yeniliklerin kabul görmesi ve paylaşılması diyelim.zaten firefox'un bütün sürümleri araklamadır...
Bu kelime ağır kaçar, buna güzellik ve yeniliklerin kabul görmesi ve paylaşılması diyelim.
-------0--------0-------0---------0----------0---------0----------
Mozilla Firefox 4.0 Beta 1 Nightly (İngilizce - 8.5 MB)
Mozilla Firefox 4.0 Pre-Beta 2 Türkçe
Arkadaşlar Beta'nın Beta'sı da olsa Firefox 4 sürümünü Türkçe denemek istiyorsanız yukarıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Henüz Beta 1 dahi gelmedi, aklınızda bulunsun.![]()
Beta1 Beta2'den daha yeni bir sürüm mü oluyor?
Bunun Türkçe meali ne oluyorHayır değil elbette.Aslında burada Beta 1 olan pre-beta, beta iki ise pre-alpha konumunda. Firefox sürümleri biraz çorba etti bir an önce 3.7'den 4'e gideyim derken.)
Bunun Türkçe meali ne oluyor![]()
Hep Chrome'un yüzünden oluyor bunlar, sürümleri üçer beşer atlayınca diğerleri feleğini şaşırdı IE bile sürüm çıkarıp duruyorHiçbiri aslında daha beta bile değil demek oluyor.Bilmemiz gereken kadarı bu
![]()
Türkçe çıkması çok şaşırttı beni.. !
Shiftdelete komik video bölümündeki videoları Opera açmazken Firefox açıyor sebebi nedir?
Ekran görüntüsünü merak edenler için;
Görüntü:
![]()