ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
Ben demiştim
Hmm, okay. Yediğim cips'in yanında güzel gidecekBir de yazabilse...Neyse konuyu batırdık gene. Kafeye gel finix. Kozlarımızı orada paylaşalım.
![]()
Ne zaman öldü yaaa
Slipknot'u pek sevmem ama![]()
Allah rahmet eylesin(Müslüman olmayanlara deniyor mu bilmiyorum.)25 Mayıs'ta.
Şaka sanmıştım ben bir de. İnanamamıştım yani.
:mellow:Duygusuzlaşma finix.
Corey'in konuşmasını dinle. İlk dinlediğimde ben bile ağladım. Basit bir şey değil ki? Ölen senin kardeşin...
stajer acaba reca etsem masaüstü ejderha nı paylaşırmısın
O saatin aynısından ben de istiyorumPardus'um benim bebişim:wub: Bakışındaki asalet yeter
![]()
---------- saat 23:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:40 eklenmişti ----------
Bu arada hava durumuna gözüm yeni ilişti, çarşamba perşembe yağmur varmış iyi iyi :laugh:
tragedy temasını kur hacıO saatin aynısından ben de istiyorum![]()
Gel kde'ye geç bırak gnomeyi
Açık söylemek gerekirse, bu sistem biraz "ortaya karışık" gibi oldu.Gel kde'ye geç bırak gnomeyi![]()
Kubuntu kullanmanı öneriyorumAçık söylemek gerekirse, bu sistem biraz "ortaya karışık" gibi oldu.
Linux mint 9 kurdum, Gnome idi, KDE yüklemeye çalıştım, Login ekranında Kubuntu yazıyor, oturum açıldıktan sonra Gnome özellikleri geliyor vs.
Yakında Fedora yani ihtiyar işine bakacağım, başka önerin önerin varsa her zaman açığım![]()
Tamamdır, deneme listesine aldımKubuntu kullanmanı öneriyorumBiraz dandik gibi ama temeli sağlam
![]()
Windows 7yi bırakıyor musun :blink:Tamamdır, deneme listesine aldım
Windows 7 ile beraber Minti de yolcu edeyim o halde..
Benim bildiğim ultimate en iyisiHayır bırakmıyorum, benim için hep birinci sıradadır.
İkisini (Kubuntu+Seven) aynı anda yeniden yükleyeceğim, değişiklik iyidir.
Şu anda Ultimate x64 var,
Pro x64 yükleyeceğim Kubuntunun yanıbaşına![]()
Genelde en fazla 3-4 ay sürer Windows' un ömrü.. (En son 16 Mart' ta yüklemiştim.)Benim bildiğim ultimate en iyisi
Neyse sizin kararınızLinux'a hoş geldiniz
![]()