Anladım ki AVİRA bambaşka..!

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
logo_web.gif

Avira Premium İnternet Seurity 1 aylık deneme sürümünü kullanıyorum çok çok memnun kaldım bir programı açarken güvenlimi diye sorması , sitelere girerken zararlı bir şey oldğunu söyleyip girip girmemekte eminmisiniz gibisinden söylemesi ve bunların yanında benim için en önemli tarafıda aslında kasmaması galiba bunun sebebi arkaplanda diğer dosyaları değilde bizim çalıştırma istediğimiz dosyaları taraması fakat bazen kendim yerel diskleri taratıyorum pc yi virüsleri bulunca da at çöpe gitsin :)

Sonuç Özellikle sistemi düşük arkadaşlara tavsiyemdir.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
sıstemı dusuk olanlardan baska kullanmaz zaten avırayı kolay kolay
onun yerıne MSE kullan daha ıyı

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Sistemi düşük arkadaşlara tavsiye etmen iyi olmuş. :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Şu an Kaspersky Internet Security 2010 kullanıyorum, lisansımın bittiği gün Avira kuracağım. :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kötülemenin prim yaptığı şu günlerde Avira özenle Sistemi yüksek olanlara da tavsiye edilir, zira kendisinin free sürümünün gerekli ayarları tam yapıldığında bilgisayarım korunuyor mu diye endişe duymazsınız.

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Avira biraz ram yer fakat kasma olmaz nod32 ram yemez fakat kasma yapar nasıl oluyo bi çözemedim gitti ama şunu söyliyim avira gerçekten çok iyi bazen yanlış tanımlama yapsada (örn: visual basic de yaptığım ilk hesap makinesi gibi:D ) halen gözümde tektir.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Türkçe desteği olmadığı sürece kullanmayacağım :sneaky2:

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kaspersky den başkasını tanımam çünkü virüs yazılımları konusunda yıllardır araştırmalar testler yapmaktayız

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Avira biraz ram yer fakat kasma olmaz nod32 ram yemez fakat kasma yapar nasıl oluyo bi çözemedim gitti ama şunu söyliyim avira gerçekten çok iyi bazen yanlış tanımlama yapsada (örn: visual basic de yaptığım ilk hesap makinesi gibi:D ) halen gözümde tektir.
Hocam aviranın ram tüketimi 10K nod32 30-35 K dolaylarında işlemci kullanımı 0 nod32'de update yaptıktan sonra işlemci coşuyor %50'lere kadar çıkıyor.
Tarama sırasındada 2 antivirüste hemen hemen aynı ram ve işlemciyi tüketiyor :)

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Türkçe desteği olmadığı sürece kullanmayacağım :sneaky2:
Aynen.Aslında azıcık ingilizce bilenler için problem yok.Bende avira kullandım(free sürümü)memnundum da.Ancak Avast hem Türkçe hem de kendini otomatik güncelliyor.Avast'ın 5 sürümüde çok hoş ve kullanışlı.Bu yüzden Avast'a geçtim.Ben tüm Türkçe olmayan programlara karşıyım.Ne kadar iyi yazılımlar olsada Türkçe olmayanları bilgisayarıma kurmuyor ve kullanmıyorum.

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hocam aviranın ram tüketimi 10K nod32 30-35 K dolaylarında işlemci kullanımı 0 nod32'de update yaptıktan sonra işlemci coşuyor %50'lere kadar çıkıyor.
Tarama sırasındada 2 antivirüste hemen hemen aynı ram ve işlemciyi tüketiyor :)

Evet avira rahat ama

---------- saat 16:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:01 eklenmişti ----------

Aynen.Aslında azıcık ingilizce bilenler için problem yok.Bende avira kullandım(free sürümü)memnundum da.Ancak Avast hem Türkçe hem de kendini otomatik güncelliyor.Avast'ın 5 sürümüde çok hoş ve kullanışlı.Bu yüzden Avast'a geçtim.Ben tüm Türkçe olmayan programlara karşıyım.Ne kadar iyi yazılımlar olsada Türkçe olmayanları bilgisayarıma kurmuyor ve kullanmıyorum.

2. dönemde Türkçe desteği çıkacak avira yetkililerinden aldığımı bilgiye göre bu arada Uniblue firmasıda Türkçe desteklemeye başladı ve Speedupmypc fln artık Türkçe olacak. :mrgreen:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende 10 free sürümünü kullanmaktayım..

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54

Kaspersky kur, sistemini tara avastı boşa kullandığını anlıyacaksın ..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
sıstemı dusuk olanlardan baska kullanmaz zaten avırayı kolay kolay
onun yerıne MSE kullan daha ıyı

Ben hem AVİRA YI hemde MSE yi aynı anda kullanıyorum... Çok güzel bi koruma sağlıyorlar...
Yani her ikisinide kurun aynı anda kullanınn... :thumbup1:

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Avira sağlam ancak 6 ay sonunda söz verdiği gibi lisansı otomatik yenilemiyor, hatta hiç yenilemiyor. Bu yüzden bıraktım MSEye geçtim.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662

Ben zaten İngilizceyi çat pat bilen birisiyim.Ama nerdeyse tüm antivirüsler Türkçe dil desteği verirken bu Avira niye vermez onu anlamadım.Hemde Türkiye'de yaygınlıkla kullanılıyor.Bunun için kızıyorum ve kullanmıyorum.Yoksa programı dil açısından kullanamama gibi problemim yok :)

udayim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Avira Ücretsizler Arasında Gözümde Daima 1 Numara Olmuştur.. Gerek Performans Gerekse Ücretsiz Olması Sebebiyle Daha Uzun Süre Beraber Olacağız.. (:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Windows zımbırtısı kullanıyorsan Avira premiuimda alacaksın :)

zxvadsf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avira free sürümü kullanıyorum iş yerinde kaspersky kullananların makineleri trojan kaynarken benim avira kurduğum makinede işler yolunda.

tektonik1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben şahsen nod32 kullanıyorum 11 numara bir virüs programı tavsiye edilir

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ben de nod 32 nin lisansı bittikten sonra kullanmaya başladım şimdilik memnunum

coderfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Avira, Antivir, Bitdefender ücretsiz seçeneklerde en iyilerden. Avast'ı Antivir'e tercih etmemin en büyük sebebi web kalkanı sunmasıdır.