Nokia 5800 XM'e V50 Güncellemesi!

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR
Konuyla alakası yok demeyin sonuna kadar okuyun
Bu telefonun rengine göre herşey değişiyo
örnekler(gördüklerim)
(bende siyah var 2 arkadaşta kırmızısı ordan biliyorum)
--Siyahta çıkan güncellemeler hemen kullanılabiliyor( şimdi kuruyorumarkadaşlarda görmedi)
--Siyaha Windowslive msn yülenmiyo son anda iptal oluyo arkadaşlar şu anda kullanıyo
--ürünlerin paket içerikleri farklı(en azından kulaklıkları siyahtan 6 tuşlu gelişmiş bişey
kırmızıdan 2 tuşlu basıt bişey (kontrol olarak bahsediyorum) )

thehumbleguy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükledim türkçe olarak hoşuma gitti güzel fakat quick office yok oldu :(

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güncellemeden önce format attım 20 MB olan boş alan şimdi 74 MB süper oldu telefon rahatladı :) Office gelmeyince kötü oldu hatta var olanda gitti ders programım fln vardı ii oluyordu :P

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
banada office gelmedi ve telefonla facebook a girdiğimde telefon n97 olarak görülüyor neden aceba?

Benim telefon da n97 olarak görünüyor nedense. Office ve rihanna uygulaması varmış heralde ama kesin productlerle alakalı birşey

emir_ua

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün öğlen nokia dan SMS aldım. Aynen yazıyorum " Merhabalar Kullanmış Olduğunuz 5800 XpressMusic Edition model telefonunuzun yeni bir güncellemesi mevcut.Bilgi için www.nokia.com.tr" bir heyecan eve geldim. *#0000# tuşladıktan sonra seçeneklerden güncellemeleri kontrol et. evimdeki wifi dan bağlanıp güncellemeyi yükledi 40-50 sn sonra "telefon yazılım güncellemesi için tekrar başlayacak" ardından tamam dedim. kapandı açılışta yatay bir ekran konumunda güncelleniyor yazısı ve lacivert renkli dolum çubuğu göreceksiniz. dolduktan sonra afilli bir karşılama mesajı "merhabalar nokia ı seçtiğiniz için teşekkürler bilmem ne..." ve telefon ana ekranında iken "yazılım güncellemesi başarıyla tamamlandı". Yeni özellikleri yazan arkadaşları sanırım bu sırada kimse aramamış fark edememişler sanırım. Sizi birileri aradığında cevaplamak için İphone tarzı bir sey gerçekleşmiş parmağınızı soldan sağa doğru kaydırarak arayanı cevaplıyabiliyor sağdan sola doğru tuş kilidini açabiliyorsunuz ;)
1. Kamerada gözle görünür şekilde iyileşme mevcut
2. Music player N97 nin aynısı olmuş güzel olmuş.
3. Menülere serbest bir stil hakim olmuş. artık bir yerde takılmıyor sünüyorda sünüyor :)
4. Dokunma ve his kalibrasyonu arttırılmış.
5. Biraz daha süratlenme mevcut

Quick office flan türkçe yazılımında yok bilgilerinize.

lanetolsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizi birileri aradığında cevaplamak için İphone tarzı bir sey gerçekleşmiş parmağınızı soldan sağa doğru kaydırarak arayanı cevaplıyabiliyor sağdan sola doğru tuş kilidini açabiliyorsunuz ;)

o zaten vardı :D telefon kilitliyken oluyodu hatta alarm çalarken falan yeşil bide kırmızı ok vardı:)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Telefonu V40 yazılımında 2 gün kullandım ama nedense V50'ye geçtikten sonra mesaj yazarken bazen kendi kendine silmeye başlıyor yazdıklarımı. Sizlerde de aynı sorun var mı acaba??

gorkem2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende önceden de sölediğim gibi Quıckoffıce var ama bazen sms atarken bir anda kendi bütün yazdıkalrımı seciyor ve tel kilitlenip kalıyor

emir_ua

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu V40 yazılımında 2 gün kullandım ama nedense V50'ye geçtikten sonra mesaj yazarken bazen kendi kendine silmeye başlıyor yazdıklarımı. Sizlerde de aynı sorun var mı acaba??

var bende de imlec bulunduğu karaktarin bi sağına bi soluna bi sağına bi soluna geçiyor bazen.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bir de video çekerken kamera kilitleniyor ana menüye geçince flaş açık kalıyo, telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor...

emir_ua

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de video çekerken kamera kilitleniyor ana menüye geçince flaş açık kalıyo, telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor...
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt; vallahi bende bugun yasadim. 20 kusuruncu dk larda bı takildi yeniden baslatmak zorunda kaldim. V50 yaramadi hic birimize. Umarim kisa zamanda iyi ve eksikliklerı tamamlanmis bı versiyonu gelir.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
v50 hizli ve gereksiz bir güncelleme oldu göze gelir bi yenilik yok
artısında birsürü porblem getirdi yeni sürüm kaçınılmaz.

hmetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pcwolf forumun başından itibaren okudumda herkes artık ve eksilerini paylaşmışken sen sürekli eksileri paylaşmışşın artı hiç yok galiba:) ve telefonun kullandığın tüm özelliklerinde mutlaka bi sorun çıkmış :) :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
pcwolf forumun başından itibaren okudumda herkes artık ve eksilerini paylaşmışken sen sürekli eksileri paylaşmışşın artı hiç yok galiba:) ve telefonun kullandığın tüm özelliklerinde mutlaka bi sorun çıkmış :) :D

Telefonun eksi özelliklerini yazdım birkaç ufak şey ama artısını söylemeye gerek var mı??