hayranim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
biraz da eğlenelim değil mi?
Microsoft çalışanlarına verilen eğitim seminerlerinde Linux'u müşterilere karşı nasıl kötüleyecekleri anlatılıyor, ama son zamanlarda milletimizde bu Amerikan soyguncu şirketini savunmak hastalık halini aldı nedense.Videolar eğlenceliydi. Yeri olmasa da belirtmek isterim. Dikkat ediyorum da Linux sürekli Microsoft'a saldırgan davranıyor. Genelde yazılar, mesajlar, resimler, videolar hep Microsoft'u ele alarak hazırlanıyor. Oysa Microsoft kendi çalışmlarını yapıp ticaretine devam ediyor. Ama Linux camiası Linux'u ön plana getirmek için sürekli Microsoft'u kullanıyor. Bir Linux kullanıcısı olsamda buna karşıyım. Linux kendini Microsoft'suz sevdirmeli.
aptalca videolar bu videolar bile windowsda hazırlanmıştır
Hangi açıdan daha iyi mesela? Söyle de bizde bilelim, engin bilgilerinden bizi mahrum bırakma üzülürüzLinux ve Windows karşılaştırması asla uygun olmaz
Linux vs unix (macos) karşılaştırması yapılabilir
Çünkü Windowsa rakip olacak bir işletim sistemi henüz yapılmadı!!!
Daha iyisi yapılan kadar en iyisi bu!(Microsoft)
Bak aslanım ben sana hiç öğle laflar etmiyorum.Laflarına dikkat et.:cursing::cursing:karcx sen ne gereksiz adamsın be
Haps'ı mumla arıyorum
Hangi açıdan daha iyi mesela? Söyle de bizde bilelim, engin bilgilerinden bizi mahrum bırakma üzülürüz![]()
Sunucu muBak aslanım ben sana hiç öğle laflar etmiyorum.Laflarına dikkat et.:cursing::cursing:
HapS veya bir başkası farketmez.Hala anlamıyorsunuz.
Kardeşim işte windowsun rakibi yok....
Aklına gelebilecek her açıdan desem.Yazılımından işletim sistemine; son kullanıcıdan ;sunucusuna ordan da sürücüsüne kadar...
Her zaman kendi deneyimlerinizi aktarın.
En basit örnek:
Makinanız linux(unix) yüklü iken bir kaç kere aniden makinanın fişini çekip yeniden başlatın bakallım o övdüğünüz sisteminiz açılacak mı?
Linuxlar ilerde atak yapar windowsu devirir bizde o zaman deriz ki Linux 1 numara
Ancak şu an için bu çok düşük bir ihtimal![]()
karcx sen ne gereksiz adamsın be
Haps'ı mumla arıyorum
Yeri olmasa da belirtmek isterim. Dikkat ediyorum da Linux sürekli Microsoft'a saldırgan davranıyor. Genelde yazılar, mesajlar, resimler, videolar hep Microsoft'u ele alarak hazırlanıyor. Oysa Microsoft kendi çalışmlarını yapıp ticaretine devam ediyor. Ama Linux camiası Linux'u ön plana getirmek için sürekli Microsoft'u kullanıyor. Bir Linux kullanıcısı olsamda buna karşıyım. Linux kendini Microsoft'suz sevdirmeli.
Sunucu muYok artık, hiç güleceğim yoktu kendine güldürme bence.
Benim fişi çekmeme gerek yok tedaş saolsun benim yerime hallediyor, olmadı en kötü fsck yapar yine hallederim bir fiş çekildi diye sistem mi çöker
Oyun konusu hariç söylediklerinde hiçbir mantık yok, anca atıp tutma.
Güç kaynağım bozuk olduğu için bir ara sık sık oluyordu zaten, oraya fsck seçeneğini boşuna koymamışlar kullanmayı öğren o zamanKendine çok güveniyorsun galiba:
Hadi dene bakalım bir kaç kere makinanın aniden kapat aç.(Üstüste 3 kere denemen yeterli olacaktır.)
Hala takmışsın oyuna....
Microsoft sadece oyunlarda önde öylemi?Google bir sor; çok mu zor?
Aslında sizin gibilerle tartışmaya bile gerek yok.
Siz ancak fanatiklik yaparsınız.
Şirketlere git bak linux dağıtımlarını Windows Server önüne sadece firewall olarak kullanıyor.Önce bir araştırın sonradan ahkam kesin...
Kendine çok güveniyorsun galiba:
Hadi dene bakalım bir kaç kere makinanın aniden kapat aç.(Üstüste 3 kere denemen yeterli olacaktır.)
Hala takmışsın oyuna....
Microsoft sadece oyunlarda önde öylemi?Google bir sor; çok mu zor?
Aslında sizin gibilerle tartışmaya bile gerek yok.
Siz ancak fanatiklik yaparsınız.
Şirketlere git bak linux dağıtımlarını Windows Server önüne sadece firewall olarak kullanıyor.Önce bir araştırın sonradan ahkam kesin...
-----------------------------------------------------
@realmanager:
HapS uzman bir arkadaş...
Sizlerin HapSdan öğreneceği çok şey var...
Ayrıca ben hiç bir zaman kimseye uzmanlık yapmadım;yapmamda...
Sadece tecrübelerimi paylaşırım.
Çakma explorer mıİnternet Explorer hakkında bir lafımız olmadı.Tarayıcıda opera ve chrome ikilisi varken...
Ancak senin firefoxunun ÇAKMA internet explorer olduğunuda unutma...
Ayrıca sunucularada iyi çalış.
Windows Server 2008 i araştırman biraz olsun seni doğru yola döndürecektir...
(Unix sunucuları hariç tutmak kaydı ile)
#karcx
hiç linux dağıtımları kullandın mı?