Opera Alpha-Beta-Rc Sürümler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bu seferde google değişmekde olup youtube ile combo yaptı bana Opera.
Diğer tarayıcılarda niye olmuyor bi anlasam..

http://i42.tinypic.com/34quy2v.jpg

Edit : Chrome stabil sürümü kullanıyorum onda da değişmiş. Firefox-IE de eski görünüm hâla..

Yuh direkt RC ile mi başladılar. Teşekkürler.

Evet öyle olmuş. Bu arada Secunia'da yüksek kritik ile belirtilen bir açık kapatılmış.

Fixed CORE-29447 (Possible vulnerability (SA39590: Writing Uninitialised Memory Vulnerability))

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
artık günlük final sürümlere doğru gidiyoruz bu ne alfayı betayı atlamışlar direk rc. herhalde 10.53 te küçük değişiklikler var

estremo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu seferde google değişmekde olup youtube ile combo yaptı bana Opera.
Diğer tarayıcılarda niye olmuyor bi anlasam..

http://i42.tinypic.com/34quy2v.jpg

Edit : Chrome stabil sürümü kullanıyorum onda da değişmiş. Firefox-IE de eski görünüm hâla..

Evet öyle olmuş. Bu arada Secunia'da yüksek kritik ile belirtilen bir açık kapatılmış.

Fixed CORE-29447 (Possible vulnerability (SA39590: Writing Uninitialised Memory Vulnerability))

Bu nasıl oldu acaba opera 10.53 tede aynı chrome dada aynı

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bu nasıl oldu acaba opera 10.53 tede aynı chrome dada aynı

Başka bir konuda da tartışmışdık youtube'nin playeride değişiyordu. Bazı kişilerde değişiyor bazılarında değişmiyordu.

Ondan sonra google değişdi bende ama tempi boşaltınca tekrar eski görünüme geçti.
Tekrar olursa yenilik olan serverin ipsini paylaşırım.

Şu an öyle değil yani. Nasıl olduya gelirsek bazı serverlarda yenilikleri deniyorlar sanırım o serverin ipsine denk gelince sende deneyebiliyorsun. Ama çoğu serverda olmadığı için genelde görünmüyor..

estremo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir konuda da tartışmışdık youtube'nin playeride değişiyordu. Bazı kişilerde değişiyor bazılarında değişmiyordu.

Ondan sonra google değişdi bende ama tempi boşaltınca tekrar eski görünüme geçti.

Şu an öyle değil yani. Nasıl olduya gelirsek bazı serverlarda yenilikleri deniyorlar sanırım o serverin ipsine denk gelince sende deneyebiliyorsun. Ama çoğu serverda olmadığı için genelde görünmüyor..

Teşekkürler youtube zaten degişmiştide google böyle görünce şaşırdım

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Arkadaşım youtube player ve google sadece Opera için değişik yapmadı. Bütün tarayıcında değişik yaptı. Youtube eski video değilde, yeni eklemiş videolar yaptı. arkadaşım.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Arkadaşım youtube player ve google sadece Opera için değişik yapmadı. Bütün tarayıcında değişik yaptı. Youtube eski video değilde, yeni eklemiş videolar yaptı. arkadaşım.
Nediyosun zenci Türkçesi mi o anlamıyorum.

Anladığım gibi cevaplıyım. Ben zaten alıntıladığın mesajda sadece Opera'da oluyor demedim. Onun öncesindeki mesajı kastediyorsan onda da belirttim zaten Opera ve Chrome'de olup diğerlerinde olmadığını. En azından bende FF-IE'de olmuyor Chrome - Opera'da oluyordu. Tartışdığımız konuda da arkadaşlar belirtmişdi zaten diğerlerinde de değişiklik olduğunu.

Sadece Opera'da oluyor demedim. Bende sadece Opera'da öyle gözükdüğünü sonradan Chrome'de de gözükdüğünü belirttim.
Şöyle bir cevap vermişim zaten :

Nasıl olduya gelirsek bazı serverlarda yenilikleri deniyorlar sanırım o serverin ipsine denk gelince sende deneyebiliyorsun.
Server IP'si ile Opera'nın ilgisi olmayacağı için sadece Opera'da olmadığı anlaşılıyor burdanda. Ayrıca youtube'deki değişiklik yeni eklenmiş videolarda değil, eski videolarda da gözüküyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Opera 10.54 Build 3383 Snapshot

Windows MSI / Windows Classic

Changelog
Core
  • Made resolution of out-of-sync situations more reliable (Opera Link)
Desktop/UI
  • Fixed DSK-284570 (No domain name shown on collapsed address bar)
  • Fixed DSK-288469 (User interface becomes unresponsive after middle clicking on a link and selecting text)
  • Fixed DSK-289395 (Text gone in appearance/toolbars section when using several old skins)
  • Fixed DSK-292713 (Address bar searches in private mode is not using private mode context)
  • Crash fixes
Mac
  • Fixed DSK-281885 (Mouse gestures with Right-Click incorrectly triggers context menus)
  • Fixed DSK-288147 (IME, without hitting Enter, doesn't work on input/textarea with key event listeners)
  • Fixed DSK-293263 (Crash when getting icons from corrupt Opera Widget apps)
  • Fixed DSK-295979 (Random Font Crash)
  • Fixed DSK-296207 (Opera won't start when other apps change Opera menus)
  • Fixed DSK-296242 (Crash on startup with system crash logger in WidgetInitLibrary)
  • Fixed DSK-296550 (Crash on exit/closing windows)
  • Fixed DSK-296554 (Crash when opening or closing a Window)
  • Fixed DSK-295113 (Opera is stealing window focus by notification popup)
Windows
  • Fixed DSK-279021 (Unable to install Unite applications)
  • Fixed DSK-293862 (Desktop window got into weird non-drawing state)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
10 54 'de çıktı demek:D

Şuan 10 53'den yazıyorum:D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
54 olcakdı pardon önceki mesajımı kopyala yapıştır yapınca öyle kalmış :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Opera 10.54 Build 3388 Snapshot

Windows MSI / Windows Classic

Changelog

• Fixed Flash on Unix
  • CORE-29089 (Setting className to existing value causes Facebook chat to scroll)
  • DSK-298100 (YouTube plays audio, but the video player does not show)

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
ya bi soru soracağım, shiftdelete ana sayfasına (ve forum haricindeki sdn sayfalarına) girdiğimde (Opera ile) önce sayfa yükleniyor, tamamlandığı zaman her şey kayboluyor beyaz ekran geliyor ve sanki hala bir şeyler yüklemeye çalışıyormuş gibi oluyor. Bu durumu yaşayan başka biri var mı???

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ya bi soru soracağım, shiftdelete ana sayfasına (ve forum haricindeki sdn sayfalarına) girdiğimde (Opera ile) önce sayfa yükleniyor, tamamlandığı zaman her şey kayboluyor beyaz ekran geliyor ve sanki hala bir şeyler yüklemeye çalışıyormuş gibi oluyor. Bu durumu yaşayan başka biri var mı???

hayır ben de şu an operadan giriyorum. bi sorun yok. tarayıcının çerezlerini sil veya kaldır tekrar yükle. bi ihtimal bilgisayarına virüs de bulaşmış olabilir

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
10 .54 çıkmamış daha.:)

udayim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Opera Gayet Şık Ve Kullanışlı Bir Gezgin Olmasına Karşın Neden Popülaritesi Bu Kadar Alt Seviyelerde Kalıyor Anlam Verebilmiş Değilim ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Arkadaşlar Opera Gayet Şık Ve Kullanışlı Bir Gezgin Olmasına Karşın Neden Popülaritesi Bu Kadar Alt Seviyelerde Kalıyor Anlam Verebilmiş Değilim ?

reklam reklam reklam... tanıtımı yapılmayan hiçbir şey popüler olmaz:glare:

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
hayır ben de şu an operadan giriyorum. bi sorun yok. tarayıcının çerezlerini sil veya kaldır tekrar yükle. bi ihtimal bilgisayarına virüs de bulaşmış olabilir

sorun 10.51 den beri var, kaç kere kaldırıp yükledim zaten o günden beri. çerezleri, geçmişi her şeyi sildim ama yok olmadı yine. sayfa normal yükleniyor, sonra birden beyaz ekran geliyor. kaynağı göster çalışmıyor ancak dragonfly ile kaynağa baktım sadece şu var:

Kod:
<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="http://ads.shiftdelete.net/yeni/www/delivery/ajs.php?campaignid=4&cb=65792863857&exclude=undefined&loc=http%3A//shiftdelete.net/&referer=http%3A//shiftdelete.net/">
</head>
</html>

acaba reklamları engellediğim için olabilir mi :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sorun 10.51 den beri var, kaç kere kaldırıp yükledim zaten o günden beri. çerezleri, geçmişi her şeyi sildim ama yok olmadı yine. sayfa normal yükleniyor, sonra birden beyaz ekran geliyor. kaynağı göster çalışmıyor ancak dragonfly ile kaynağa baktım sadece şu var:

Kod:
<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="http://ads.shiftdelete.net/yeni/www/delivery/ajs.php?campaignid=4&cb=65792863857&exclude=undefined&loc=http%3A//shiftdelete.net/&referer=http%3A//shiftdelete.net/">
</head>
</html>

acaba reklamları engellediğim için olabilir mi :D

reklamları engelleyim derken komple siteyi engellemiş olabilirsin :D:D:D

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

engellemek için hangi scripti kullanıyorsunuz?

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
reklamları engelleyim derken komple siteyi engellemiş olabilirsin :D:D:D

ya öyle oldu ya da adminler dedi ki reklam yoksa site de yok kardeşim :D
tuhaf bir durum, virüs var desem geçen başka bilgisayarda denedim onda da aynı durum oluştu. ben %90 reklamlara bağlıyorum. neyse yakında anlarım neden olduğunu :D