Forum Üyelik Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Daha önce duyurusunu yaptığımız, forum üyelik sistemindeki değişiklik netleşmiştir.

Forum üyeliği davetiye usulü ile yapılacak olup, her üyemizin 10 adet davetiyesi mevcuttur.

Davetiyeleri usulsüz olarak kullanan veya davet ettikleri kullanıcıların forumda huzursuzluk çıkarmak için geldiği tespit edilen üye ve davet ettikleri üyelerin üyelikleri uyarı yapılmaksızın süresiz kapatılacaktır.

Bilgilerinize.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hadi bakalım.Hayırlı olsun :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Peki davetiye kazanma olacak mı? Olacaksa nasıl olacak ?

Artık davetiyeli üyelik olması sevindirici bir durum :) Hayırlı olsun.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Güzel oldu bu :) Davetiye hakkı nasıl kazanılacak peki :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
davetyeli olunca daha fazla ilgi çekiyor demekki.Yoksa hiç aklım ermiyor davetiye işine...

Üyeliği açık olan siteler:SDN üyeliği açmış goşun goşun...

diye bir konu görürsem şaşırmam..O zaman eskisinden daha fazla kişi tek seferde üye olur.:)

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
arkadaşlar dün sanırım saldırı olmuş sdn'ye
zaten inci şu an saldırı hazırlığında, baya kızmışlar ekşiciler bile destekliyor :D
sanırım önlem o yüzden :D
uzun zamandır böyle güzel aksiyon görmemiştim
keşke zamanında görseydim :D

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
zaten inci şu an saldırı hazırlığında, baya kızmışlar ekşiciler bile destekliyor :D

Bu konu daha önce forumda duyrulmuştu ve üyelikler kapalıydı bir kaç gündür.

Davetiye sistemi şimdilik 10 ile sınırlıdır.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54

Akşam modlar elinde sopa köstebek avlıyordu :biggrin: biz o zevki yaşayamadık yaa :( kaçırdın real dostum eğlenceyi :biggrin:

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
SDN'ye katılmak için kim orda burda davetiye peşine koşar ki. Bir kaç istisna hariç tabi. Ben olsam davetiye peşine düşmem. Zaten üyeliği olmayan biri dışarıdan istediğini elde edebiliyor. Tabi bunu ileride değiştirirmisiniz bilemem. Ben şimdiki duruma göre davetiye istemenin saçma olacağı kanısındayım.

Eğer ilerleyen günlerde konu gösterimi üye olmayanlara kapalı olursa o zaman davetiye sistemi yerinde karar olur. Ama o zamanda bir çoğu başka siteye yönelmek zorunda da kalabilir. PcNet, Chip Online gibi.

SDN'de warez paylaşım da yok, torrent siteside değil nedir bu davetiye işi? :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
katılıyorum sana.Ve şuraya yazıyorum bu davetiye sisteminde değişiklik yapılacak..bu sadece benim tahminimdir .

kendi ayağına sıktın SDN etme eyleme ne davetiyesiymiş bu

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Dünkü saldırı canımı fazlasıyla sıktı. Bekledim bekledim konular silinecek diye ama hareket olmadı. Kapattım siteyi mecburen ne yapaydım, elimden bir şey gelmememesi çok zordu.

Eğer böyle çirkin şeyleri önleyecekse davetiye sistemi güzel bir şey. Hayırlı uğurlu olsun.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
SDN'ye katılmak için kim orda burda davetiye peşine koşar ki. Bir kaç istisna hariç tabi. Ben olsam davetiye peşine düşmem. Zaten üyeliği olmayan biri dışarıdan istediğini elde edebiliyor. Tabi bunu ileride değiştirirmisiniz bilemem. Ben şimdiki duruma göre davetiye istemenin saçma olacağı kanısındayım.

Eğer ilerleyen günlerde konu gösterimi üye olmayanlara kapalı olursa o zaman davetiye sistemi yerinde karar olur. Ama o zamanda bir çoğu başka siteye yönelmek zorunda da kalabilir. PcNet, Chip Online gibi.

SDN'de warez paylaşım da yok, torrent siteside değil nedir bu davetiye işi? :)

Bu kararı almamızdaki amaç , forum içeriğinde kalite artışı ve huzurun sağlanmasıdır. SDN Forum aynı çizgisinde devam edecek olup, hiçbir zaman "Linkleri görebilmeniz için üye olmanız" gerekmeyecektir.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Davetiye ile üye alımının yapıldığını duyanlar , siteyi kaliteli sancaklar.

Kimseyi yanlış bilgilendirmeye hakkınız yok :)

Neyse hayırlı olsun diyelim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bu kararı almamızdaki amaç , forum içeriğinde kalite artışı ve huzurun sağlanmasıdır. SDN Forum aynı çizgisinde devam edecek olup, hiçbir zaman "Linkleri görebilmeniz için üye olmanız" gerekmeyecektir.
Yani elimizdeki potansiyel yeterli diyorsun. :) Huzur olsun kalite olsun diyorsun. Peki bana uyar :)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bence çok doğru alınmış bir karar, kesinlikle katılıyorum. Forumun kalitesinin yükselmesi için böyle bir tedbir şarttı bana göre. yalnız tek endişem hiç davetiye alma imkanı olamayanlar, onlar içinde üyelerden davetiye istenmesi gibi bir seçenek olabilirdi.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
biraz empati yapacak oursak.Farzedinki sdn üyesi değilsiniz ve siteyi görüp üye olmak istediniz..

Bu nasıl olacak?sitedeki üyelerden davetiye istemek için ne yapacağız.

biiri bana anlatır mı?

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Davetiye sistemi çok iyi olmuş.Hayırlı olsun.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57

Bu sözle diğer forumlardan farklıyız havası katmaya çalışıyorsunuz fakat gelişme adı verilen yeni uygulamalar hiçde öyle bir durumu getirmiyor.En yakın örnek rep puan sistemi.Çelişkili bir yönetim.

Ayrıca konusu açılmışken söylemek istedim;

SDN forumu teknoloji haberleri,konuları,araştırmalarından daha çok güncel haber ve video forumu olma yolunda ilerliyor.Buna bizde engel olamayıp ayak uyduruyoruz :)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
SDN forumu teknoloji haberleri,konuları,araştırmalarından daha çok güncel haber ve video forumu olma yolunda ilerliyor.Buna bizde engel olamayıp ayak uyduruyoruz :)
Mesela arada bir Chip Online forumuna bakıyorum genelde hep teknoloji ve bilişim adına konular açılmakta. Orada genelde sorun çözme, bilgi verme adına çok güzel bir yol izlenmekte. Hem de davetiye sistemi olmadan. Herkesin çok sık uğradığı PcNet Online forumu bile aynı çizgide.

Bu demek değil ki SDN forumu çok kötü, hayır değil ama gereksiz gördüğüm çok sayıda konu açılıyor. Bazen bende kapılıyorum bu sendroma :)

SDN foruma laf söyletmem arkadaş. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Teknoloji dışında açılan konuları (+) olarak görmeyi denediniz mi?

Yani hem teknoloji hem gündem hem eğlence.Tadından yenmez.

SDN yi SDN yapan özelliği eleştirmeyin bence

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57

Editörler hariç son 10 güncel teknoloji konusu gösteremeyiz :) Eşit gittiği takdirde zaten sorunumuz yok fakat diğer konular ağır basmakta :)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

+ olarak görebiliriz tabi ama dengeli olursa... SDN temeli teknoloji ve bilişime dayalı, gündemi genelde teknoloji olmalı. Biliyorsan sor bilmiyorsan paylaş olmalı. Eğlence, haber vs. tabi olmalı.

Zaten SDN'yi oyun parkına çeviren konular yüzünden davetiye sistemi geliyor. Huzur bulacağız :)

Teraziye koyup tartsan gereksiz konular gerekli konulardan çok ağır basar.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33

Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok. İçeriğimiz herkese açık, bunun için üyelik gerkmemekte. Forumda seviyeli bir ortam , sağa sola küfür etmeden , gerçekten birşeyler paylaşmak, sormak için foruma gelen veya var olan üyelerimizin huzuru içindir bu.

---------- saat 13:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:55 eklenmişti ----------

Editörler hariç son 10 güncel teknoloji konusu gösteremeyiz :) Eşit gittiği takdirde zaten sorunumuz yok fakat diğer konular ağır basmakta :)

Bahsettiğiniz içerik üyelerimiz tarafından oluşturulmakta. Mümkün olduğunca üyelerimizin istek ve beklentilkeri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. SDN olarak başka yer veya yerlere öykünmek gibi bir sıkıntımız yok.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Peki bu site kaliteli değil mi? Açıkça öyle demişsin. Madem öyle düşünüyorsun neden binlerce mesaj attın? Emeklerine yazık olmadımı?

Bu sözle diğer forumlardan farklıyız havası katmaya çalışıyorsunuz fakat gelişme adı verilen yeni uygulamalar hiçde öyle bir durumu getirmiyor.En yakın örnek rep puan sistemi.Çelişkili bir yönetim.

Ayrıca konusu açılmışken söylemek istedim;

Yöneticiler ne yapsın, üyelerin açtığı konulara? Ama birisi kalkıyor bilmemneli kek tarifi birisi kalkıyor kadınların orgazm olurken ne hissetiğinin konusunu açıyor. Burada siteyi değil üyeleri sorgulamak gerekir.

biraz empati yapacak oursak.Farzedinki sdn üyesi değilsiniz ve siteyi görüp üye olmak istediniz..

Bu nasıl olacak?sitedeki üyelerden davetiye istemek için ne yapacağız.

biiri bana anlatır mı?
Abim kimse cevap vermemiş ben veriyim. Eğer birisi buraya üye olmak ister ve olamaz ise takıldığı diğer başka sitelerden isteyecek yada profillerimize girip bazılarımızda iletişim adresi var o yollarla isteyecek.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Yöneticiler ne yapsın, üyelerin açtığı konulara? Ama birisi kalkıyor bilmemneli kek tarifi birisi kalkıyor kadınların orgazm olurken ne hissetiğinin konusunu açıyor. Burada siteyi değil üyeleri sorgulamak gerekir.

Güncel haber bölümüne bakınız kimlerin konu açtığını :) ben ondan bahsediyorum tabii ki diğer üyelerin ben dahil açtığı konulara birşey yapamazlar :) Zaten kötülemek gibi bir düşüncem yok SDN yi seviyoruz ki burda eleştiri yapıyoruz :)