Google Chroom'da yakınlaştırma

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir süredir firefox kullanıyordum. Biraz da Google Chrome kullanayım dedim.
Sayfa boyutunu biraz büyütmek istiyorum. ctrl + yaparak ayarlasamda kapatıp açınca eskisi gibi küçük oluyor. Ben varsayılan ayar olmasını istiyorum.:helpsmilie:

2lbyik3.jpg

2qbfyo3.jpg

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
evet dogru bu çok önemli bende aynı sorunu yaşiyorum ama çözemedim.bilenler lütfen yardım etsin niğde aziz zeren

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
chrom ayar konusunda biraz cimri davranmış. pek fazla seçenek sunmamış. bilenler varsa bizede öğretsinler.

Reaksiyon puanı
189
CTRL + 0 yapınca düzelmesi gerekiyor arkadaşlar :)

Ayrıca üstteki sayfa amblemli tuşa (en sağdan 2. olan tuş) basıp çıkan menüdeki yakınlaştır menüsünden istediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
sanırsam böyle bir eklenti falan yok dostum baktım ama bulamadım ben..:(

---------- saat 16:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:43 eklenmişti ----------

Arkadaş zoom'lu halinin varsayılan olmasını istiyormuş anladığım kadarıyla.
Zoom yapınca chrome'u açıp kapadıkdan sonra tekrar zoomsuz haline dönüyormuş sayfa ama arkadaş hep yakınlaştırmalı halinde kalsın istiyormuş.. :d

https://chrome.google.com/extensions/detail/lajondecmobodlejlcjllhojikagldgd?hl=tr

bu eklenti belki işe yarayabilir..

Dostum sanırsam bu eklenti kapatıp açınca eski haline geliyor aynı kalmıyor.

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bu konuyla ilgili aynıs sorunu ben de yaşadım hatta SDN de açtığım bir konu da mevcuttur.

En son chrome ile SDN ye eklenen youtube videolarını da izleyemediğimi görünce Chromeyi kenara ittim.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Daha önce forumdan birisi yine aynı sorunu olduğunu belirtip konu açmıştı o zamanda bende bir sorun yok şuanda sayfanın boyutunu nasıl ayarladıysam öyle kalıyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Daha önce forumdan birisi yine aynı sorunu olduğunu belirtip konu açmıştı o zamanda bende bir sorun yok şuanda sayfanın boyutunu nasıl ayarladıysam öyle kalıyor.
Evet bendede aynı sayfayı istediğim boyuta getirdiğimde tekrar açıp kapatıncada o sayfa bıraktığım gibi geliyor... Ama Chrome ile benimde sorunlarım var malesef...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ctrl ve + ya basın sonra site girecegin en sağında yıldızın yanında bişe çıkıyo 90fln diye onun altında eski haline getir gibi bişe yazıyo ona basdınmı ? ekran eski halinde :blink: teşekkürü unutma :yes: