**osk@r78**
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Hayırlı olsun , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Tüm lütfedip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.Bu gün arabayı biraz test etme imkanı buldum alet hakikaten iyi İzmitten İstanbula gelirken e5 in izin verdiği kadar biraz bastık(160km ye çıktım)ama yol yok kardeşim yav araba gitmem demiyor bide alet lpg li ayrıca otomatik vitesli olmasına rağmen gayet atak Yanlız araba 4 ileri vitesmiş bunuda bu gün öğrendim o biraz garibime gitti Tuningmert sence arabanın 4 ileri olması sıkıntı oluştururmu?
160 çok az mustang adamları 160'ı brodwayla yapıyor 250'yi görmen dileği ile![]()
mustang 4 ileri otomatik şanzumanlar artık çok eskide kaldı ama hala tercih eden firmalar var. Hem sürat, hem yakıt hem hızlanma açısından büyük dezavantajları var. Bütün otomobil dergilerinde 4 ileri otomatiklere hep eksi oy veriyorlar artık... Kötüymüş 4 ileri otomatik olması yav. :S
Kardeşim manuel mod nedir ? Senin vites 4 ileri tiptornik vites mi şimdi anlayamadım ?
Tamam kardeşim Tiptronik vites işte. Yakıta hiçbir şekilde faydası olmaz, hatta yakıtı dahada artıracaktır. Ben olsam bende tiptronik kullanırdım. Ama korkma çokta yakıt farkı olmaz ikisi arasında (TABİİ BASMAZSAN)
Hahah
Kulübe alalım senide...
http://forum.shiftdelete.net/otomobil/6875-shiftdelete-net-otomobil-kulubu.html