Citroen C4 SX PK

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Çok hassas araba. Bu arabanın nasıl kullanıldığı önemli, bakımlımı?? gibi.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tüm lütfedip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.Bu gün arabayı biraz test etme imkanı buldum alet hakikaten iyi İzmitten İstanbula gelirken e5 in izin verdiği kadar biraz bastık(160km ye çıktım)ama yol yok kardeşim yav araba gitmem demiyor bide alet lpg li ayrıca otomatik vitesli olmasına rağmen gayet atak Yanlız araba 4 ileri vitesmiş bunuda bu gün öğrendim o biraz garibime gitti Tuningmert sence arabanın 4 ileri olması sıkıntı oluştururmu?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Tüm lütfedip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.Bu gün arabayı biraz test etme imkanı buldum alet hakikaten iyi İzmitten İstanbula gelirken e5 in izin verdiği kadar biraz bastık(160km ye çıktım)ama yol yok kardeşim yav araba gitmem demiyor bide alet lpg li ayrıca otomatik vitesli olmasına rağmen gayet atak Yanlız araba 4 ileri vitesmiş bunuda bu gün öğrendim o biraz garibime gitti Tuningmert sence arabanın 4 ileri olması sıkıntı oluştururmu?

160 çok az mustang adamlar 160'ı brodwayla yapıyor 250'yi görmen dileği ile:D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
160 çok az mustang adamları 160'ı brodwayla yapıyor 250'yi görmen dileği ile:D

Abicim E5 te çok bile vallaha yollar çukur birinden kaçsan öbürüne giriyosun bir bakmışsın yol bitmiş bisürü kamyonda cabası 250 yi öbür tarafta görürüz ancak:thumbup:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
mustang 4 ileri otomatik şanzumanlar artık çok eskide kaldı ama hala tercih eden firmalar var. Hem sürat, hem yakıt hem hızlanma açısından büyük dezavantajları var. Bütün otomobil dergilerinde 4 ileri otomatiklere hep eksi oy veriyorlar artık... Kötüymüş 4 ileri otomatik olması yav. :S

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
mustang 4 ileri otomatik şanzumanlar artık çok eskide kaldı ama hala tercih eden firmalar var. Hem sürat, hem yakıt hem hızlanma açısından büyük dezavantajları var. Bütün otomobil dergilerinde 4 ileri otomatiklere hep eksi oy veriyorlar artık... Kötüymüş 4 ileri otomatik olması yav. :S

Bide şöyle bir şey var 5 ve 7 vites otomatiklerde aaraç sürekli vites değiştiriyomuş bu araçta vites aralıkları daha uzun yapılmış yakıt konusundada araba zaten 19kuruş yakıyor tabii lpgli olduğundan bide arabayı manuel modda kullanırsam bunun yakıta faydası olurmu Tuningmert

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Kardeşim manuel mod nedir ? Senin vites 4 ileri tiptornik vites mi şimdi anlayamadım ?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kardeşim manuel mod nedir ? Senin vites 4 ileri tiptornik vites mi şimdi anlayamadım ?

Kardeş vites D de iken hemen sol tarafına aldığında M moduna geçiyor bu konumda iken vitesi ileri aldığında vitesi attırıyor geri aldığın da azaltıyor ve bu konumda iken vites atmakta gecikirsen araba kendisi vites atıyor

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Tamam kardeşim Tiptronik vites işte. Yakıta hiçbir şekilde faydası olmaz, hatta yakıtı dahada artıracaktır. Ben olsam bende tiptronik kullanırdım. Ama korkma çokta yakıt farkı olmaz ikisi arasında (TABİİ BASMAZSAN :D)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bu modelin dizeli amma pahalı ya, cam tavanlar nasıldır dostlar. ?

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Cam tavanlı modelleri var onları tavsiye edermisin oto dostu :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hayır anlamadığım cam tavanın ne açıdan nesini soruyorsun. Birinin tavanı cam öbürünün metal yani bütün fark bu :D neye göre cam tavan onu anlamadım? :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tamam kardeşim Tiptronik vites işte. Yakıta hiçbir şekilde faydası olmaz, hatta yakıtı dahada artıracaktır. Ben olsam bende tiptronik kullanırdım. Ama korkma çokta yakıt farkı olmaz ikisi arasında (TABİİ BASMAZSAN :D)

Valla yolu bulursam basarım kardeş:clap::thumbup: