• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ford Focus RS'i Test Ettik

vay bea bu yavruları test etmek herkese nasip olmaz yavf acaba benide teste çağırırlar mi ki bi ara

Abi siyah rengini mat olucak birde tam canavar ya off

0-100 fazlasıyla harikada 0-200 birazcık daha kısa olamaz mıydı böyle bir araç için?

Hoş normalde kaç saniyede ulaşıyoruz bir fikrim yok. :D Ama fazla gibi geldi.. :)

Normal bir otomobilin 0-100 km/h ulaşma süresi 9-12 saniye arasındadır. 0-200 ölçümleri yapılmaz çünki birçoğu 200ü zar zor buluyor. Hatta bulamayanlarda var 190 Kmh maksimum süratleri oluyor. O yüzden 200 ölçümleri yapılmıyor. Şu anda ford focus rs sınıfının en güçlü aracı ve 0-200 değeri daha iyi olan bir araç yok.

Bu ayki EVO dergisinin ek hediye olarak verdiği Ocak sayısında RS'de var ama beyaz oda b'olm. :D

olsun b'olm napalım o da güzel :D
alıcam ha baya heveslendirdin sabahtan beri evo evo dedin :D
ama tabi sen hala bana mavisinden alabilirsin yani olm o olmadı yeşil al ya severim ben yani :D

Al kızımm al boşuna demiyoruz Range Rover falanda vardı bu sayısı dolgun bayağı... :D Ferrari California falan. :) Bu aracı kendime bile alamam ama test sürüşünde uygun olsaydın beraber uçabilirdik b'olm. :D Ford Focus ST neden olmasın yanlız ? :D

Aman o aracı kızlar sürmesin mazallah bir yere girerler:D

Hayatımda "Ford Fokus ARES" süren bir baağyan gördüğümü hatırlamıyorum. :D

Bende Maslak sanayide görmüştüm bu da fotosu. Güzel araç. Mazda3 MPS ile aynı platformda olması bekleniyordu sanırım.

p1050136y.jpg