HP Pvln dv5 win 7 ISINMA Sorunu.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hp'ye win 7 ulmt 64 bit kurdum sorun yok ama makina manyak ısınıyor kendini kapatıyor.
Ayrıca ben formatta şu recovery i silsem ne olur?
Vista vardı çok yavaştı makina.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Hp'ye win 7 ulmt 64 bit kurdum sorun yok ama makina manyak ısınıyor kendini kapatıyor.
Ayrıca ben formatta şu recovery i silsem ne olur?
Vista vardı çok yavaştı makina.

Aynı sorun bendede vardı:cursing: servise ilk gittiğinde ekran kartı yandı dediler 2. de anakart yandı :biggrin: soğutucu aldım kurtuldum...60 tl en iyisi servise verme zaman kaybı....

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
recovery bölümünü silsen hiç bir şey olmaz...
Kullanmadığın şeyi yok etmek daha iyidir...
Isınma sorunun için servise uğramanda fayda var...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
1. si windows 7 ile alakalı olacağını zannetmiyorum. Görev yöneticisinden kaynak kullanımına bakın sürekli birşey işlemciyi vs.. çalıştırıyor mu ?

2. si notebook unuzun fan temizliği için zamanı gelmiş olabilir.

3. sü notebook unuz windows 7 ile uyumsuz diyeceğim ama hp olduğu için o markalarda zaten test yapılıyor, zannetmiyorum.

4. sü recovery ile tekrar vista kurarım demiyorsanız silin gitsin, herkes siliyor zaten hiç birşey olmaz merak etmeyin.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
recovery bölümünü silsen hiç bir şey olmaz...
Kullanmadığın şeyi yok etmek daha iyidir...
Isınma sorunun için servise uğramanda fayda var...

yaşadığım onca sıkıntıdan dolayı söylüyorum bndede dv5 var...tasarım açısından biraz sorunlu hava almıyor...önerim soğutucu al...boşu boşuna zamanın gitmesin...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
yaşadığım onca sıkıntıdan dolayı söylüyorum bndede dv5 var...tasarım açısından biraz sorunlu hava almıyor...önerim soğutucu al...boşu boşuna zamanın gitmesin...
Öyle diyorsan öyledir...
Aynı marka ise senin çözümüde deneyebilir...

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Windows 7 chipset sürücüleri ve hp toolların hepsini yükle . acpi denen sürücüler vardır fan kontrol sürücüleri vb. içerirler. destek sayfasındaki herşeyi indirip kurmanı öneririm. Recovery bölümünü silmen sana kalmış fakat hp recovery alanını silenlerin notebooklarını garanti dışı sayar ve recovery dvd si yok ise 100 usd gibi bir ücret çıkarır. Recovery dvd si yapmış isen sil yapmamışsan yine sil.