- Reaksiyon puanı
- 1,117
Biz alışkınız…
Sadece rakip takım taraftarlarıyla mücadele etmiyoruz…
Bir de bindirilmiş, indirilmiş, çok renkli bayraklar ve formalarla gelerek rakibimizi destekleyen başka takımların ekstra güçleriyle mücadele ediyoruz.
Duyduğumuza göre, Ankaragücü’nü tribünde desteklemeye Bursa taraftarı da dört otobüsle gelecekmiş…
Her zaman Beşiktaş’a karşı omuz omuza, düşmanca birliktelik içinde olan “Hazır kuvvet” bu defa güçlerini Bursa’nın “Şampiyon” olmasına kilitleyerek daha da pekiştirmeyi düşünüyorlar herhalde.
Geçen sezon Ankaraspor maçında olanları hatırlayalım, Tello’nun kafasına atılan yabancı cisim (hatırladığım kadarıyla baca kapağı) Ankaragücü taraftarından gelmişti.
Belli bir seyirci kitlesi olmayan Ankaraspor’un maçına sadece Beşiktaş’a küfür etmeye gelen binlerce Ankaragücü taraftarının o gün o stat’a nasıl getirildiğini biliyoruz.
Merak ediyorum, bir insan, tutmadığı takımın maçına kilometrelerce yol kat edip niye gitsin?
Başka bir takım için niye bağırsın?
Cevap belli…
Beşiktaş düşmanlığı…
Dün gece Emniyetten çıkan kararları okudum.
Hepsi iyi güzel…
Ama şöyle bir ibareye rastlamadım,
“Ankaragücü ve Beşiktaş taraftarı dışında başka bir takıma ait olduğu tespit edilen kişiler stat’a alınmayacak” diye bir madde yok!
Emniyet yetkilileri, gerçek tehlikenin nereden geleceğini kestirememiş olacak ki, bu önemli noktayı gözden kaçırmış.
Lütfen dikkat!
Şehir dışından gelen otobüsleri lütfen inceleyin…
Sadece Beşiktaş taraftar otobüslerini değil ama…
Çünkü…
O gün İstanbul’dan çıkıp Ankara’ya giden her Beşiktaşlının güvenliğinden siz sorumlusunuz.
Umarım korktuğumuz şeyler olmaz da…
Uyarılar doğrultusunda;
Dostluk ve barış içinde, futbolun güzelliklerine yakışır bir karşılaşma izleriz…
Sonuçta hepimiz kendi renklerimizle, kendi takımımızı desteklemek için statlara gidiyoruz…
Araya başka renkler karıştırmayın!
ITIR ESEN / HABER1903