- Reaksiyon puanı
- 493
Kampanya ortalarında sunarlar kayıtları hemen çıkmaz![]()
teşekkürler bilgi için

Kampanya ortalarında sunarlar kayıtları hemen çıkmaz![]()
Arkadaşlar bunun için kayıt çıkmış, 20 mart'a kadar süre vermişler.
Daha önemlisi ben dün gazeteyi almayı unuttum dolayısıyla kupon kaçtı. :S Ne yapacağım? :S
Arkadaşlar bizim burda kuponun kaç nolu olduğuna bakmıyolar kaç tane olduğuna bakıyolar ondan bi günde 10 tane olsanızda olurama fazla abartmamaktada fayda var
burası kayseri... Adam alıyo kuponları ztn 49 tane kupon hepsine bakmıyo sayıyo hızlıca zımbalıyo tmm
![]()
Tamam hocam, umarım sorun yaşamayız.Daha sonradan 2 adet yedek kupon veriyorlar. Bende bi kuponu kaçırdım.
Bu mühürletme işi ne arkadaşlar. netten vatan gazatesinin sitesinden promosyondan yaptığımız kayıt geçerli oluyormu yoksa illa yaysat'amı gideceğiz?
Bu konu şimdi mi açılır yaw geçti bor pazarı desenize
Adobe ürünlerinin hepsini ve eğitim setimi veriyor?
soyle web tasarım + grafik tasarım yani içinde ıllustrator den flasha dreamweaverdan fireworks e acrobat photshop bunları içeriyor bugun başlaya bilirsiniz. Hatta oncekı kapanyaya devam eden arkadasınız varsa gnde iki kupon veriyorlar ayrı bolumlerde soyle ki ben ılk kupon u bırıktırıyorum ve bugunde fırsat kuponu var. yani bn ayrı bolumlerde oldugu ıcın istersem 2 kere almak için 49+20 kupon-gazete aldıgım takdirde biriktire biliyorumsaygılarımla