Evet 10.sürümü10'mu...![]()
Malesef hala türkçe dil desteği yok.Türkçe Dil Desteği Varmı Artık ?
Malesef hala türkçe dil desteği yok.
Kasmıyor yaklaşık 30mb civarı ram harcıyor.Kasıyormu bu sürüm..?
Kesinlikle katılıyorum saygılar:thumbup1:Ücretsiz antivirüs programlari icerisinde en basarilisi avira'dir..
Tesekkürler..
Kasmıyor yaklaşık 30mb civarı ram harcıyor.
Sistem taraması sırasında 80 ile 120 arasında değişiyor.
Tarama hızıda %20 artmış![]()
Güle güle kullan spy Nod32'den daha iyi yakalama başarısı falanKurdum..![]()
Kurdum..![]()
Güle güle kullan spy Nod32'den daha iyi yakalama başarısı falan:wub:
Ülkemizde Çok Yaygın Kullanılan Bir Antivirüs Şirket İndirilen Bölgeleri Rahatça Görebiliyor Ve Buna Rağmen Türkçe Dil Desteği Vermiyor
Bunda Bi Kasıt Arıyorum Açıkçası!
Ne alakası var diyecem ama demiyorum. Polemiğe giremem gece gece...:thumbdown:Almanların Türkleri sevdiği nerde görülmüş... Fırsatını bulsalar bizi bi kaşık suda boğacaklar...:tt1: Almanya daki Türklere ne diyorlar.. Çalışın pis Türkler... Asıl pis kendileri oysa...
Ne alakası var diyecem ama demiyorum. Polemiğe giremem gece gece...:thumbdown:
Gel beraber içelim.Girme zaten çayını iç sen...
Gel beraber içelim.
Dil seçeneği olarak kaç tane var ki? Yapısı sade ve kullanımı basit olduğu için başka dil ekleme ihtiyacı duymuyorlardır.Ülkemizde Çok Yaygın Kullanılan Bir Antivirüs Şirket İndirilen Bölgeleri Rahatça Görebiliyor Ve Buna Rağmen Türkçe Dil Desteği Vermiyor
Bunda Bi Kasıt Arıyorum Açıkçası!
Bunlar mazeret olamaz.Bir çok dilde yeni sürüm eklerlerken neden Türkçe sürüm yayınlamazlar.Tamamen herkes bize muhtaç işine gelen kullanır işine gelmeyen başka kapıya işi gibi bir şey yani.Dil seçeneği olarak kaç tane var ki? Yapısı sade ve kullanımı basit olduğu için başka dil ekleme ihtiyacı duymuyorlardır.
Ayrıca premium sürümünü her daim "legal" olarak kullanmak için avira'nın bir çok promosyonu bulunmaktadır. Takip etmenizi öneririm.