yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
LimeWire'ın kodu?
limewire iyi değil ares kur
konumu sen yazma dosyayı tıkla tut sürükleyerek konsolabırak o kendi konumnu yazar
sudo komutu root yetkileri veren bir komut, program yükleme komutu değil. İndirdiğin dosyanın uzantısı .exe sanırım. Ama Pardus PiSi paketlerini kullanıyor ve LimeWire da Pardus'un depolarında mevcut. Yüklemek için Konsole'u aç ve şunu yaz:
---------
Ya da vazgeçtim. Direkt görsel olarak anlatayım, kızıyorlar yoksa.
Paket yöneticisini açıp LimeWire yazarak paketi aratıp seçerek kurabilirsin.
Evet o sebeple paket yöneticisinden kurmanı önerdim. Pardus'un depolarında olan dosya Deb uzantılı değildir. Ama LimeWire'ın sitesindeki paket Debian/Ubuntu için.
Sana bilgi verebilecek bir adres: http://www.ozgurlukicin.com/paket/limewire/
bir an önce öğrenmem gerek.....:mellow:yoksa sora sora bir hal olacağım..
yine bir soru .run uzantılarının dışındakiler pisi ile yükleniyormu peki mesela wine gibi....:confused1:
bir an önce öğrenmem gerek.....:mellow:yoksa sora sora bir hal olacağım..
yine bir soru .run uzantılarının dışındakiler pisi ile yükleniyormu peki mesela wine gibi....:confused1:
pardus deporunda wine var neden pisi den başka format arıyorsunki:huh:
ben yanlış anlatıyorum...piside bulamayacağım hiç program yokmu sanki.:confused1:eğer olmassa diye konsolu kullanmam mı gerekiyor peki onu soruyorum...
ben yanlış anlatıyorum...piside bulamayacağım hiç program yokmu sanki.:confused1:eğer olmassa diye konsolu kullanmam mı gerekiyor peki onu soruyorum...
Pardus Depoları'nda her yazılımı bulamazsın. Varsa bile paketçi sayısı az olduğundan paketler güncel olmaya biliyor. O yüzden Pardus kullanacaksan, PiSi'si olmayan bir yazılımı kullanmak istediğinde konsolla kurman gerekecek. Sanıldığı kadar zor değil. Azıcık cesaret gerek o kadar.
Ayrıca "Pisicevir" adında bir proje var. Deb ve RPM paketlerini PiSi'ye çeviriyor. Ama kararlı sürümü çıkmadı ve sanırım proje iptal edileli 1-2 sene oluyor. Sadece var diye söylüyorum. Denemeye kalkmayın. (=