Kendi Dağıtımımı Nasıl Yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingofarthur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ben 3 Senedir Pardus Kullanıyorum Ve Artık Kendi Yapımım Bir Linux Dağıtımım Olsun İstiyorum mesela Slackware Tabanlı Nasıl Yapabilirim Cevaplarınızı Bekliyorum

---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:40 eklenmişti ----------

mesela ben slax ı kendi dağıtımım olarak değiştirebilirmiyim

---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------

elimde şu an birtane linux kernel dosyası var

---------- saat 09:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------

sakın lfs demeyin onu denedim altından kalkamadım

---------- saat 10:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:58 eklenmişti ----------

www.instalinux.com debian tabanlı bir image oluşturdum bununla ne yapılabilir paket nası eklenir ?

kingofarthur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoo ben arthur

---------- saat 10:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:21 eklenmişti ----------

yardım edebilecek yokmu

---------- saat 10:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:27 eklenmişti ----------

cd nin içine repo diye bölüm açtım oraya paketleri atsam kurulurmu acaba ?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
nicobellic sen misin ? :D
nicobellic'in hayaleti hortladı! Oysa daha dün uçuruldun.....
Üyelik tarihi ile nicobellic'in banlanma tarihine baktım ve içimde bir şüphe doğdu
Kim olursa olsun zaten ayni ip den fln bağlanıyolarsa modlar görürler tekrar uçururlar burda sizin yapcağınız yardım etmek (Tabii biliyorsanız)
Bu arada arkadaşa tavsiye ilk önce arama yap çoğu kişi KENDİ DAĞITIMINI yapmakla meşgul şu anda yapanlarla özelden iletişime geç ya da msn adreslerini iste daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edersin

Ayrıca bakmayı unutmayın:
http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/138281-herseyde-takiliyo.html#post1238259
http://forum.shiftdelete.net/internet-teknolojileri/138293-sansli-miyim-sansiz-mi.html#post1238428

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kim olursa olsun zaten ayni ip den fln bağlanıyolarsa modlar görürler tekrar uçururlar burda sizin yapcağınız yardım etmek (Tabii biliyorsanız)
Bu arada arkadaşa tavsiye ilk önce arama yap çoğu kişi KENDİ DAĞITIMINI yapmakla meşgul şu anda yapanlarla özelden iletişime geç ya da msn adreslerini iste daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edersin

Ayrıca bakmayı unutmayın:
http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/138281-herseyde-takiliyo.html#post1238259
http://forum.shiftdelete.net/internet-teknolojileri/138293-sansli-miyim-sansiz-mi.html#post1238428
Ayni ipden giriyorsa banlarlar mı? emin misin?

kingofarthur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda kim kendi dağıtımını yapıyor

---------- saat 15:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:30 eklenmişti ----------

şu anda sizlere pardusdan sesleniyorum

---------- saat 15:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:32 eklenmişti ----------

darılırmı acaba :d

---------- saat 15:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:36 eklenmişti ----------

rezillik ses kartı calışmıyor Realtec 97 Abuuuvvvvvvvvvv

kingofarthur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ben Kurulan CD Yapcam Fakat Nasıl Bir Anlatırmısınız

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Linux dağıtımı yapmak sanki kolay iş: Millet linuxu avucunun içi sanıyor. Linux dağıtımları aslında işletim sistemleridir.Linux kernel kullanan işletim sistemlerine linux dağıtımı denir.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar, lütfen konu dışında mesajlar yazmayalım, multi uyarısı gelmiş olsa zaten banlardık.
Nasıl banlayacaksın merak ettim? Farklı mail al, Modemi aç kapa, bak bakalım multi değil ultra multi alsa yine banlayamazsınız. Soruyu onun içn sordum. Onun da nicobellic olduğu da aşıkar.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
nicobellic dağıtım yapacaktı :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Nasıl banlayacaksın merak ettim? Farklı mail al, Modemi aç kapa, bak bakalım multi değil ultra multi alsa yine banlayamazsınız. Soruyu onun içn sordum. Onun da nicobellic olduğu da aşıkar.

Birkaç farklı şekilde kontrol ediyoruz, şimdi sistemi sana açıklama yetkisine sahip değilim, ancak nicobellic ya da değil, bu durumda banlayamıyoruz. Eğer ki forumu tekrar rahatsız ederse zaten hemen uçar merak etmeyin. Konuyuda bu tip mesajlarla kirletmeyelim. :wink:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ben live cd yaptımda ne oldu anca kendim kullanıyom

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
benim winix olayı gerçek olmaya çok yakın

karar veremedim lfs ile mi başlasam yoksa elimde knoppix ile dağıtım oluşturma belgeleri var öylemi başlasam

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
benim winix olayı gerçek olmaya çok yakın

karar veremedim lfs ile mi başlasam yoksa elimde knoppix ile dağıtım oluşturma belgeleri var öylemi başlasam
knoppixi kullan.Bu arada pm ile ulaş konu dağılmasın.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
aslında bahsettiğim şeyler konu dışı değil

konu başılığna dikkat

xrhymer

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şu Linux başlığını Troller Dünya'sına çevirdiniz ya! Artık böyle başlıların direk uçurulması lazım. Bu forumda Linux yerler de sürünüyor kalitesiz Linux'cular yüzünden. Açılan abuk subuk başlıklara gülüp geçemiyorum. Acaba Linux dağıtımlarını kaç kişi tek başına geliştirmiş. Oyuncak ettiniz şunu.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Şu Linux başlığını Troller Dünya'sına çevirdiniz ya! Artık böyle başlıların direk uçurulması lazım. Bu forumda Linux yerler de sürünüyor kalitesiz Linux'cular yüzünden. Açılan abuk subuk başlıklara gülüp geçemiyorum. Acaba Linux dağıtımlarını kaç kişi tek başına geliştirmiş. Oyuncak ettiniz şunu.
Linux demek çekirdek demek,Linux dağıtımı bir işletim sistemi bunu çakamadılar :cursing:

xrhymer

Asistan
Reaksiyon puanı
3
finix, Linux çekirdek olduğu gibi GNU\Linux'un biraz zahmetli söylenmesinden dolayı zamanla sadece Linux olarak söylenmeye başlamış. Mevzu bu değil, mevzu Linux başlığının Trollistan'a dönmesi. Şu başlıklar teker teker silinse keşke.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
finix, Linux çekirdek olduğu gibi GNU\Linux'un biraz zahmetli söylenmesinden dolayı zamanla sadece Linux olarak söylenmeye başlamış. Mevzu bu değil, mevzu Linux başlığının Trollistan'a dönmesi. Şu başlıklar teker teker silinse keşke.
Aynen katılıyorum,Linux Trollistana döndü.Neymiş canım yeni bir dağıtım:Çok zor

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar, konuyu kitliyorum, ancak bu arkadaşlara daha düzgün bir şekilde neden bu işin yapılamayacağını anlatmaktan geçer bu işin yolu, diğer türlü bu konular bitmez. :wink:

Bir Linux dağıtımı yapmak, Windows'u modifiye etmeye benzemez, hem tek kişinin yapacağı iş değil, hemde ileri düzey programlama bilgisi gerektirir!

Linux dağıtımı yapacağım diye açacağınız konular silinecektir! Yapar gelirsiniz, linklerini koyarsınız, ancak o zaman eyvallah. :wink:

KİLİT!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...