kingofarthur
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Ben 3 Senedir Pardus Kullanıyorum Ve Artık Kendi Yapımım Bir Linux Dağıtımım Olsun İstiyorum mesela Slackware Tabanlı Nasıl Yapabilirim Cevaplarınızı Bekliyorum
---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:40 eklenmişti ----------
mesela ben slax ı kendi dağıtımım olarak değiştirebilirmiyim
---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------
elimde şu an birtane linux kernel dosyası var
---------- saat 09:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------
sakın lfs demeyin onu denedim altından kalkamadım
---------- saat 10:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:58 eklenmişti ----------
www.instalinux.com debian tabanlı bir image oluşturdum bununla ne yapılabilir paket nası eklenir ?
---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:40 eklenmişti ----------
mesela ben slax ı kendi dağıtımım olarak değiştirebilirmiyim
---------- saat 09:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------
elimde şu an birtane linux kernel dosyası var
---------- saat 09:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:43 eklenmişti ----------
sakın lfs demeyin onu denedim altından kalkamadım
---------- saat 10:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:58 eklenmişti ----------
www.instalinux.com debian tabanlı bir image oluşturdum bununla ne yapılabilir paket nası eklenir ?