Aşk Bitti ! Geriye Ne Kaldı ?

asms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kalbınde büyük bı agırlık hıssedersın; acı,özlem...yıllar gecsede gercek bı ask varsa ortada en ufak bı ayrıntıda dahi gözlerin dolar.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
yaa noolacahh yaa...
aşık olabilmek için yırtınmayacaksın..
aşık kalabilmek için evlenmeyeceksin...
aşk hiç biter mi deme bitince anlarsın aşkın ne olduğunu

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Aşk diye bir şey yok , yalaaan.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
içini içime dökme!
dolarsam benim olursun,
taşarsan ziyan olursun...

Aşk olmaz olurmu :) gerçek aşkı bulmak zor sadece biraz sabır biraz çaba bi kaç hüsran sonunda zafer doldurabilen bekle sadece taşanlara aldırış etmeden :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Manga'dan kandırma kendini senin için gelsin Silence :D 1-2 sene sonra hiç bişey kalmıyor ortada.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Manga'dan kandırma kendini senin için gelsin Silence :D 1-2 sene sonra hiç bişey kalmıyor ortada.

Yüzyıllardır süre gelen uğruna şarkılar yazılan kitaplarda anlatılan efsanelere konu olan tüm dünyanın ortak kabul ettiği bir gerçeği sen nasıl yok dersin :confused1:

boyutsuz bir sevda bu
zamanı yok
mekanı yok
sonu ne olur diye
hesabı yok

boyutsuz bir sevda bu
korkusu yok
türküsü yok
sen sever misin diye
sorgusu yok

boyutsuz bir sevda bu
zinciri yok
silahı yok
böyle olmalı diye
kitabı yok :wub:

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bir şey kalmaz geriye.

her şey toz olur gider

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Kaybolup gitmiş hayallerle, harcanmış emeklerle, toz kaplı pembe panjurlarla ve örümcek ağı sarmış paramparça bir kalp ile başbaşa kalırsınız. Kalbinizin kırılma limiti halen dolmadıysa, yeni aşklar da şansınızı denersiniz. Yok eğer dolduysa, aslında ne mutlu size. Çünkü az sayıda insanın bulmayı başarabildiği, ölümsüz aşkı bulmak için, güzel bir yere ulaşmışsınızdır.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Sen bence iyi bir psikoloğa görün belki biraz paran gider ama aklın sana kalır :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hep derim aşk geçicidir kalıcı olan sevgi ve muhabbettir diye :) evlenecek arkadaşlara da tavsiye ederim aşık olacağınız değil muhabbet edebileceğiniz sevip sevilebilecek insan bulun diye :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Aşk mı ? anlamsız kalıyor benimkinin yanında :)

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aşkı bitiren şey iki tarafında kendini aşık zannetmesidir.oysa hiçbir aşkta iki kişi aşık olmaz; çünkü tıpatıp aynı oranda bir sevgiyi yazmamıştır tarih henüz ve bu hikayede fazla seven aşık, ötekide maşuk olarak geçer kayıtlara...

Gel gör ki hiç kimse 'ben maşukum!' diye bir itirafta bulunmamıştır biten aşkına ağlarken ve ısrarla hep aşık olduğunu iddia etmiştir. halbuki bir aşkın içinde sadece bir kişidir aşık olan. İki sevgili yoktur mesela, biri sevgiliyse, öteki 'sevdiği'dir aslında. O halde yaşadığın aşkta hangi taraf olduğunu bilirsen, bu aşk sonsuza kadar sürecektir. Eğer sen sevdiği isen, derhal bırak sevmeyi ve sevilmenin tadını çıkar. Karşılıksız sevmek değil, karşılıksız sevilmektir teklif ettiğim. Öyleyse sen sadece sevil ve bu sevgiye layık olmaya çalış; çünkü sen sevdiğisin. İşte gül bunu bildiği ve iyi bir sevdiği olduğu için bülbülün aşkı sonsuzdur...

'Ben seni seviyorum'un karşılığı 'Ben de seni seviyorum!' olduğu sürece bitecektir aşklar. Ne zaman ki 'Ben seni seviyorum'un karşılığı 'Ben de sana seviliyorum!' olursa sarsılmayan kayalara benzeyen mevsimsiz aşklar yeşerecektir, karmaşaya sarmış dünyanın nicedir kurak meşk bağlarında...

kaçan kovalanır da diyebilirmiyiz buna ? :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Aşkı buldunuzmu kaçırmayın! Gerisi yalan! Dünya hayatı bir göz açıp kapatma kadar kısa.

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Aşk...Gerçek aşk bitmez... Asla... Bir taraf bitti dese bile. Acılar içinde kalır gerçek aşkı yaşayan taraf. Anlamadığım, aşkı iki kişi yaşarken, bitişinde neden sadece bir tarafın ki biter? Aşk karşılıklı duyulan hisler, özlemlerse, kalpten kalbe bir yol varsa, nasıl bir tarafta bitmeden diğer tarafta biter? Çok anlamsız. Aşıksan kardeşim, aşkına sahip çıkacaksın. Aşk korkakların, zayıfların değil. Eğer gözün kesmiyorsa aşkı yaşamaya, devam ettirmeye, o zaman başlamasına da izin vermeyeceksin! Başlatmayacaksın ki, ardında enkaz bırakmayasın.
Aşk kalır.. Acıları kalır... Umutları kalır...Ömür biter...

mbugdayci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili gider, aşk gitmez. Aşk kalır her şey kalır. Bir tek sevgili gider.