olsun sana mantıksız gelen bi başkasına çok mantıklı gelebilir ayrıca benim mesajlarımı beğenen oldu şimdiye kadar
Keyloger tartışmaya girme senlede papaz olmayalım.Beğenmiyorsan mesajları silme yetkisi elinde bulunuyor.Ve konuşmalarımın hakaret derecesine gelip gelmeyeceğide benim elimde.Uyarı yapmana gerek yok uyarıyı yapacak en son kişisin çünki...Almi konuşmalarını hakaret düzeyine getirirsen ceza vermek hatta artık süresiz banlamak zorunda kalabiliriz, konuşurken dikkatli olmanı rica ediyorum.
Ben sana birşey sormak istiyorum MacOS'da neden photoshop ve benzeri uygulamalar daha hızlı çalışıyor biliyor musun?..
Moderetör olarak çok bilgili olduğun söylenemez ancak muhteşem bir ortam düzeltme potansiyelin var

Soruna gelince;
1-) Mac işletim sistemini kendi bir araya topladığı donanımlarla verdiği için işletim sisteminin genel performansı artıyor.Donanımlar mantıki olarak grafik tabanlı üretildiği için MAC le beraber bütünleşil oluyor.Biraz da Adobe'nin katkısı var tabi....
Not=Forumu geren biri olduğumu biliyorum.Ancak yanlış bir bilgiyi körü körüne savunmak bana dokunuyor ve tepkim büyük oluyor...
Not-2=Keyloger PS'nin neden hızlı çalıştığını bilidiğimi nerede iddaa ettim göster foruma bir daha mesaj yazmayacağım...