Windows Vistadan Memnun Musunuz.

Windows Vistadan Memnun Musunuz ?

• Çok Memnunum

Kullanılan: 13 27.7%
  • İdare Ediyorum.

Kullanılan: 14 29.8%
  • Memnun Değilim

Kullanılan: 8 17.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 12 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
olsun sana mantıksız gelen bi başkasına çok mantıklı gelebilir ayrıca benim mesajlarımı beğenen oldu şimdiye kadar

Almi konuşmalarını hakaret düzeyine getirirsen ceza vermek hatta artık süresiz banlamak zorunda kalabiliriz, konuşurken dikkatli olmanı rica ediyorum.

Ben sana birşey sormak istiyorum MacOS'da neden photoshop ve benzeri uygulamalar daha hızlı çalışıyor biliyor musun?..
Keyloger tartışmaya girme senlede papaz olmayalım.Beğenmiyorsan mesajları silme yetkisi elinde bulunuyor.Ve konuşmalarımın hakaret derecesine gelip gelmeyeceğide benim elimde.Uyarı yapmana gerek yok uyarıyı yapacak en son kişisin çünki...

Moderetör olarak çok bilgili olduğun söylenemez ancak muhteşem bir ortam düzeltme potansiyelin var :)

Soruna gelince;

1-) Mac işletim sistemini kendi bir araya topladığı donanımlarla verdiği için işletim sisteminin genel performansı artıyor.Donanımlar mantıki olarak grafik tabanlı üretildiği için MAC le beraber bütünleşil oluyor.Biraz da Adobe'nin katkısı var tabi....

Not=Forumu geren biri olduğumu biliyorum.Ancak yanlış bir bilgiyi körü körüne savunmak bana dokunuyor ve tepkim büyük oluyor...

Not-2=Keyloger PS'nin neden hızlı çalıştığını bilidiğimi nerede iddaa ettim göster foruma bir daha mesaj yazmayacağım...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74

Not=Forumu geren biri olduğu biliyorum.Ancak yanlış bir bilgiyi körü körüne savunmak bana dokunuyor ve tepkim büyük oluyor...

sanırım o kişi ben oluyorum ama şunu bilki gelmesini bildiğim gibi gitmesinide bilirim ama beni bu forumda anlamayan bi sen varsın bide realmanager ama onunlada barıştık bi sen kaldın sende barışmak istemiyorsan sen bilirsin

ben bu foruma onu bunu birbirine düşürmeye yada kendim hor görülüp küçük düşürülmeye gelmedim

tek amacım bildiğimi paylaşmak bilmediğimi de sorup öğrenmek

ben sizler gibi okuyup büyük adam olamadık bu sitedeki 100 kişinin 95 i ya okumuş ya öğrenci tek cahil ben kalmışım

bu arada benim yaşım 34 ve bazı sözleri de kaldıramıyorum bu yüzden lütfen daha fazla üzerime gelmeyin

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
sanırım o kişi ben oluyorum ama şunu bilki gelmesini bildiğim gibi gitmesinide bilirim ama beni bu forumda anlamayan bi sen varsın bide realmanager ama onunlada barıştık bi sen kaldın sende barışmak istemiyorsan sen bilirsin

ben bu foruma onu bunu birbirine düşürmeye yada kendim hor görülüp küçük düşürülmeye gelmedim

tek amacım bildiğimi paylaşmak bilmediğimi de sorup öğrenmek

ben sizler gibi okuyup büyük adam olamadık bu sitedeki 100 kişinin 95 i ya okumuş ya öğrenci tek cahil ben kalmışım

bu arada benim yaşım 34 ve bazı sözleri de kaldıramıyorum bu yüzden lütfen daha fazla üzerime gelmeyin
Yazım hatası var orda olduğumu olacaktı.İnanmassan cümle bütünlüğüne bak :D:D:D:D

Bilgisayar ile ilgili bilginin okuyup okumamakla alakası yoktur.Okursan yazılım dili öğrenirsin.O kadar mühendis olursun.Ancak forumda bilgili dediğimiz kişiler araştırmayı seven direk foruma sormayan yani en son foruma soru soran kişilerdir.Genel bilgi için deneme yanılma ve mantık önemlidir.

Forumda kimseyi birbirine düşürmediniz.Genel bu görev benimdir :D

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
pekala demek benimle bi sorunun yok o zaman

---------- saat 19:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:51 eklenmişti ----------

ayrıca bişey sorucam hem çevrimdışı görünüp hem mesaj nasıl yazıyorsun?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
pekala demek benimle bi sorunun yok o zaman
---------- saat 19:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:51 eklenmişti ----------

ayrıca bişey sorucam hem çevrimdışı görünüp hem mesaj nasıl yazıyorsun?
Benim kimseyle sorunum olmaz . Tartıştığım kişiler ile daha çok ilgilenirim.Word'de kaydettim tartıştıklarımı forumda girmeden önce onu açıp önce herkesin bir profiline bakarım.O dosyaya sizde eklendiniz :)

İkinci olarak ayarları karıştır bulursun :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
@ALMİ

Verdiğin cevaptan açık ve net bir şekilde MacOS hakkında bir bilgin olmadığı ortaya çıkıyor ve o mesajda dediğin gibi bir çok şeyi bilmeden savunuyorsun. Ben sen photoshop'ın neden hızlı çalıştığını bildiğini iddaa ettiğini söylemedim ancak, forumda aratırsan çıkacaktır, en iyi sistem MacOS yazdığın bir mesaj var.

MacOS'un grafik işlemleri hızlı yapmasının sebebi iki farklı kerneli aynı anda çalıştırıyor olması, yani grafik işlemleri için ayrı bir kerneli var. Bu yaptığı iş birçok işletim sistemi için imkansız ama evet apple bunu başardı.

Bunun dışında bilgimin az olduğuna nasıl karar verdiğini merak ettim doğrusu, seninle polemiğe girmemek için birçok konuya mesaj yazmıyor olmam cahil olduğum anlamına mı geliyor?

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
keyloger varya sana bilgisiz diyen vallah çarpılır

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
@ALMİ

Verdiğin cevaptan açık ve net bir şekilde MacOS hakkında bir bilgin olmadığı ortaya çıkıyor ve o mesajda dediğin gibi bir çok şeyi bilmeden savunuyorsun. Ben sen photoshop'ın neden hızlı çalıştığını bildiğini iddaa ettiğini söylemedim ancak, forumda aratırsan çıkacaktır, en iyi sistem MacOS yazdığın bir mesaj var.

MacOS'un grafik işlemleri hızlı yapmasının sebebi iki farklı kerneli aynı anda çalıştırıyor olması, yani grafik işlemleri için ayrı bir kerneli var. Bu yaptığı iş birçok işletim sistemi için imkansız ama evet apple bunu başardı.

Bunun dışında bilgimin az olduğuna nasıl karar verdiğini merak ettim doğrusu, seninle polemiğe girmemek için birçok konuya mesaj yazmıyor olmam cahil olduğum anlamına mı geliyor?
MAC OS X evet en iyi sistemdir yine söylüyor ama en iyi ile mükemmel farklı bir şey ....

Bildiğimi iddiaa ettiğin bir önceki sayfadaki mesajın da var....

Ve bildiğini bile yanlış biliyorsun :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

MAC OS sistemi grafik işlemleri çalıştırıldığı zaman hemen kendine ayrı bir işlem bölümü oluşturur ve daha hızlı çalışır ancak temel sebebi bu değil.

Ve iki farklı kernel(?) e ayrıldığını hangi kaynağa dayanıpta söylüyorsun :D

Bazı konularda neredeyse hiç paylaşım yapmadan moderetör olan üyelerden bahsetmiştim.Onlardan biride sensin.Aslında işletim sistemleri bölümüne tek bir üye mod olabilir o da süreklü foruma girmiyor.Neyse o kişiyi bilen biliyor :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
MAC OS X evet en iyi sistemdir yine söylüyor ama en iyi ile mükemmel farklı bir şey ....

Bildiğimi iddiaa ettiğin bir önceki sayfadaki mesajın da var....

Ve bildiğini bile yanlış biliyorsun :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

MAC OS sistemi grafik işlemleri çalıştırıldığı zaman hemen kendine ayrı bir işlem bölümü oluşturur ve daha hızlı çalışır ancak temel sebebi bu değil.

Ve iki farklı kernel(?) e ayrıldığını hangi kaynağa dayanıpta söylüyorsun :D

Bazı konularda neredeyse hiç paylaşım yapmadan moderetör olan üyelerden bahsetmiştim.Onlardan biride sensin.Aslında işletim sistemleri bölümüne tek bir üye mod olabilir o da süreklü foruma girmiyor.Neyse o kişiyi bilen biliyor :)

:D

Kaynağımı söyleyeyim, Bizim okulun kütüphanesinde ki bütün Operating Systems kitapları, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi olduğumu söylemiştim değil mi? Yani bu sistemleri derste görüyoruz... İstersen sende al oku, ama kitaplar genelde ingilizce...

Neyse seninle tartışmayacağımı 100.000 kez yazıyorum ama yapacak birşey yok... Bizden şikayetciysen Süper Modlara diyebilirsin. Ya da bu arkadaşlar paylaşım yapmadan mod oldu diye istediğin yere şikayette bulunabilirsin, eğer uygun görülmeseeydik zaten bu göreve atanmazdık ancak bu konudaki muattabın ben değilim, konusuda burası değil, istersen Forum Hakkında bölümüne gidip konunu açabilirsin.

İyi Günler.
keyloger

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
belki yeri değil ama ALMI nickli kullanıcının yerli yersiz açılan konulara muhalefet olması,
bu konu başlığında olduğu gibi ne gerek vardıda açtın diye tepki vermesi haddini aşmak olarak nitelendiriyorum. eğer bilmiyorsam uyarın konu açmak için kendisinden icazetmi almak gerekiyor ? Lütfen mod arkadaşlar forumun kriterlerine uymayanları ortamdan uzak tutun.. Zira insanlar paylaşım sitelerinden sırf bu gibi patavatsız küstah insanlar yüzünden uzaklaşıyorlar..
dün foruma yeni katılmış bir arkadaş aranıza yeni katıldım diye konu açmış
altına ALMI nin mesajı şu : kız isen tanışalım.. foruma hangi gözle bakıyor burdan anlayalım..

Son söz ALMI ye.. biliyorsan paylaş bilmiyorsan ÇENENİ KAPAT

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
belki yeri değil ama ALMI nickli kullanıcının yerli yersiz açılan konulara muhalefet olması,
bu konu başlığında olduğu gibi ne gerek vardıda açtın diye tepki vermesi haddini aşmak olarak nitelendiriyorum. eğer bilmiyorsam uyarın konu açmak için kendisinden icazetmi almak gerekiyor ? Lütfen mod arkadaşlar forumun kriterlerine uymayanları ortamdan uzak tutun.. Zira insanlar paylaşım sitelerinden sırf bu gibi patavatsız küstah insanlar yüzünden uzaklaşıyorlar..
dün foruma yeni katılmış bir arkadaş aranıza yeni katıldım diye konu açmış
altına ALMI nin mesajı şu : kız isen tanışalım.. foruma hangi gözle bakıyor burdan anlayalım..

Son söz ALMI ye.. biliyorsan paylaş bilmiyorsan ÇENENİ KAPAT
Forum tartışmak için yoksa SDN ,Chip gibi teknoloji forumları işe yaramaz sitelerdir.Örneğin Chip hiçbir tartışma yok ve bilgili üyeleri de yok....

:D

Kaynağımı söyleyeyim, Bizim okulun kütüphanesinde ki bütün Operating Systems kitapları, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi olduğumu söylemiştim değil mi? Yani bu sistemleri derste görüyoruz... İstersen sende al oku, ama kitaplar genelde ingilizce...

Neyse seninle tartışmayacağımı 100.000 kez yazıyorum ama yapacak birşey yok... Bizden şikayetciysen Süper Modlara diyebilirsin. Ya da bu arkadaşlar paylaşım yapmadan mod oldu diye istediğin yere şikayette bulunabilirsin, eğer uygun görülmeseeydik zaten bu göreve atanmazdık ancak bu konudaki muattabın ben değilim, konusuda burası değil, istersen Forum Hakkında bölümüne gidip konunu açabilirsin.

İyi Günler.
keyloger
Şikayetçi değilim senden.Sadece mod olmadan önce kaç sayıda işletim sistemleri ile alakalı paylaşımın var.realmanager gibi bir üye vardı.O olabilirdi.Tabi işin perde arkasını bilmiyorum.Kabul etmemiş olabilir....

Son olarak internette öyle bir veriye rastlayamadım...