Playsation 3 Çip Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MuStAfAA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar PS3 alacağım ancak bu çip falan diyorlar.Sizlerden bilenler varsa ;

1)Fiyatı ne kadardır(PS3 İÇİN)

2)Nereden Alabilirim(PS3 İÇİN)

3)Nereden Taktırabilirim?

4)Taktırdığımda hagi sonuçları görürüm?

ÇOK ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

+Rep

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Çip yok, olsa olsa FW atılabilir. Şu an harddisk koruması sebebi ile oda imkansız.

onun yerine x360 alabilirsin. 3k sorunu dışında ps3'ü az da olsa geçmiş bir konsol.

istersen detaylı anlatabilirim bonusumu beklerim madem yazmışsın :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yok öyle bir şey :D alıyon kullanıyon çipten ziyade anladığım kadarıyla korsan oyun oynatmak ama maalesef öyle bir durum söz konusu değil öyle bir şey istiyorsan sana tavsiyem play station 2 alman olacaktır :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Çip yok, olsa olsa FW atılabilir. Şu an harddisk koruması sebebi ile oda imkansız.

onun yerine x360 alabilirsin. 3k sorunu dışında ps3'ü az da olsa geçmiş bir konsol.

istersen detaylı anlatabilirim bonusumu beklerim madem yazmışsın :D

Detaylı anlat hazır bonusun :D Ancak çıktı biz taktırdık çip diolar bazı forumlarda.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
en bakma onlara bol keseden sallıyorlar :D

insert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçenlerde bir arkadaşım nintendo wii 'sine cip tarktırdım ankarada japon pazarı isimli bir yerde kızılayda yeri belki ps3 takıyorlardır
tlf:0312 419 06 54

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
N.h taktırır onlar. Ps2 için görmüşsündür :)

O kadar takip ediyoruz haberlerini mümkün olsa biz alırdık rahat ol :wink:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben söylemeyeyim diyordum bak biri demiş para tuzağı arkadaşlar bunlar kanmayın böyle bir şey olsa ortalık karışırdı :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Playstation 3 için kırılabilmiş herhangi bir kopya koruması yok şu anda. Xbox360ın son jenerasyonunda 3k olayı falanda yok al 400 liraya bi 360 gönül rahatlığı ile oyna.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Gözümün önünde gitti bi xbox360 3k'dan. :D
Seçim senin.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
PS 2 Alırsam çip taktırabilirmiyim?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Korsan oyun oynamak istiyosan xbox 360 alabilirsin.İstanbulda atik elektronik fw li satıyor.

internetten indirdiğin xbox360 oyunlarını double layer dvd lere çekerek rahat rahat oynayabilirsin.

PS3 te şimdilik yalnızca orjinal oyun oynanabiliyor PS2 de modası geçti artık boşver derim

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Korsan oyun oynamak istiyosan xbox 360 alabilirsin.İstanbulda atik elektronik fw li satıyor.

internetten indirdiğin xbox360 oyunlarını double layer dvd lere çekerek rahat rahat oynayabilirsin.

PS3 te şimdilik yalnızca orjinal oyun oynanabiliyor PS2 de modası geçti artık boşver derim

Çok teşekkür ederim

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
PS 3 için herhangi bir çip yok.Ancak Hotz yazılımdaki açıktan faydalanarak kırdığını iddiaa ediyor tabikide güveniyoruz Hotz'e :D

XBOX 360 ta 3K sorunları PS 3 ün ısınma sorunlarından artık daha az.Çünkü ram,anakart ve gpu değişikliği yapıldı.

Tavsiyem ise Xbox 360 ....

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
PS 3 için herhangi bir çip yok.Ancak Hotz yazılımdaki açıktan faydalanarak kırdığını iddiaa ediyor tabikide güveniyoruz Hotz'e :D

XBOX 360 ta 3K sorunları PS 3 ün ısınma sorunlarından artık daha az.Çünkü ram,anakart ve gpu değişikliği yapıldı.

Tavsiyem ise Xbox 360 ....

Sen ve Tuningmert arkadaşımızın dediği gibi son anakartlı xboxlarda bu vaka çok düşmüş. Xbox 360 Jasper anakart ve Elite olarak tercih edilmeli. Arcadelerde Hdd yok 512 mb'lık memory Card var.

Neyse konumuz ps3. Bu aralar kopya oyun oynamak mümkün değil. Oldu da bir yolu bulundu diyelim. BD disc ve BD yazıcılar çok pahalı. Türkiyedeki internet hızı ile de oyunlarını indirmek çile olur.

Ps2 alsanda 100'e yakın kaliteli oyun oynarsın ama güncel oyunları pek bulamazsın. Yinede ps3 imkansız dersek x360 için de riske girmem ve o kadar ücret ödeyemem dersen ps2 iyi gidebilir.

DorukC

Asistan
Reaksiyon puanı
1
PS3 e Chip yada FW yok daha cikmadi bu gidisle de zor cikar :)

Konsollarda ;
- PS2 ye chip takilabilir.
- XBOX, XBOX360 a FW atilir kopya calisir. ( chip yok buna da ama FW ile hallediliyor.)
-Wii ister chip taktirirsin istersen softmod yaparsin. (Ben softmod yaptim kendim her oyunu NTSC,PAL,JPN farketmeksizin oynuyorum. )

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Düşmüş değil hiç yaşanmamış sanırım son cihazlarda 3k vakası UndyingDarkness... Öyle duymuştum ama sen daha çok bu işlerin içindesin sanırım. Son jasperlarda 3k yaşayan olmuşmu hiç ?

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben daha karşılaşanını görmedim. Ama Jasper ve Elite'lar 600 Ytl'ye kadar düşmüş. Kesinlikle alınmalı. 30 Ytl'a tamiri de varmış 3k'nın.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
600 TL yok bile 400e falan veriyor millet sıfırı yav. GGda falan..

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Jasper anakart ve Elite paket mi o fiyatlar için geçerli Mert?