TuningMert
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 84
ne öyle ya? Ben korkarım, öyle araçlardan
Sanki; oto yarışmalarında kullanılan araçlara benzettim. Motoruna bak hele![]()
Korkmayın korkmayın ondan zarar gelmezz..:devil2:
ne öyle ya? Ben korkarım, öyle araçlardan
Sanki; oto yarışmalarında kullanılan araçlara benzettim. Motoruna bak hele![]()
Teşekkürler.Videolar halen onay bekliyor. Bu arada sizi şuraya alayım ben.
Modifiyem.com'un ankarada düzenlediği YASAL MAHALLİ DRAG yarışından bir kesit.
Sağdaki ben (Kırmızı) soldaki modifiyemden bir üye. Ankaralı kendisi (Siyah).İki araçta yeni Type-R.
http://www.metacafe.com/watch/4246069/deneme_3/
Teşekkürler.Videolar halen onay bekliyor. Bu arada sizi şuraya alayım ben.
Modifiyem.com'un ankarada düzenlediği YASAL MAHALLİ DRAG yarışından bir kesit.
Sağdaki ben (Kırmızı) soldaki modifiyemden bir üye. Ankaralı kendisi (Siyah).İki araçta yeni Type-R.
http://www.metacafe.com/watch/4246069/deneme_3/
Yürü be Mert hocam ellerine sağlık... Demek yarışcıymışsınız. :w00t: Bunu baştan söylesenize ....Harikasın
Sizin gibi bir usta ile karşılaşmak benim için ayrı bir mutluluk ...
@Blackout
Tanıdık gelmesinin örnektede görüldüğü üzre birçok sebebi var sanırım...![]()
Korkmayın korkmayın ondan zarar gelmezz..:devil2
Videoyu kast etmemiştim zaten.Tamam C220niz olabilir ama uzunda üzerim hocam yapmayın lütfen.
Kalkışta iddiam yok 400NM Torkdan bahsediliyor. Çok ciddi rakam.
Araban çok güzel. Rabbim kazadan ve kötü gözlerden korusun.
Sana tekrar itiraf edeyim, bu tür araçlardan korkuyorum. Kullanamam.
Benim için araç küçük olmalı. Onları çok seviyorum. Benide korkutmuyorlar.
Mesela; bu aracı çok seviyorum. ( tabi alacak kadar param yok, inşallah bir zaman, bunu alacak param olur. )
İşte ben bunları seviyorum.
Ne diye kapıştırdınız hocam arabaları? Benim araç sizinkini tokatlar gibi bir iddiam yok ki.Ayrıca ben farklı düşünüyorum. Sprintbooster +çip olmadıkça kaşkışta da geçemem sizinkini.(1500kg aracım ve 0-100'ü 8.4sn. yüklesem bile en iyi ihtimalle 7'lere iner.) Yokuş yukarı kalkıyorsak o başka tabii.:lol:
Ancak çiple birlikte uzunda bakmak lazım bir.
Ne diye kapıştırdınız hocam arabaları? Benim araç sizinkini tokatlar gibi bir iddiam yok ki.Ayrıca ben farklı düşünüyorum. Sprintbooster +çip olmadıkça kaşkışta da geçemem sizinkini.(1500kg aracım ve 0-100'ü 8.4sn. yüklesem bile en iyi ihtimalle 7'lere iner.) Yokuş yukarı kalkıyorsak o başka tabii.:lol:
Kalınlaştırdığım kelimelerin anlamı nedir? Ne işe yarar?
Çok çok çok teşekkürler. Daha iyileride sizlerin olsun inşallah. Type-R Kullanan bayan hayatımda görmedim desem haksız olmam çünki yok.Resimleri verdiğiniz araçlar içersinde en cazibi yeni KA. Palioyu amaaannn diyeyim sakın
Honda Jazz olmazmı ki ?
spybot seni severim zaten işe budur oğlum !![]()
Senin aracın resmi yokmu blackout.![]()
Evet, onu eklemeyi unuttum. Honda Jazz da güzel...
![]()
Palioyu neden tavsiye etmiyorsunuz, Sanırım direksiyon eğitiminde o araçları kullanıyoruz.
Çip = Beyin. Beyinde ismide sıkça kullanılır. Otomobilin elektronik kontrolünü sağlayan parça. Bu parça değişik şekilde yeniden programlanarak aracın performansı artırılabilir. Bu işlem yapılınca performans ve yakıt tüketimi arasında ters orantı oluşur.
Güzel araçmışda sanki üstü güneşten solmuş.![]()
Arkadaş vites diyor,debriyaj diyor sen direk drag videonu koyuyorsunOnlt kaos ortamı yaratma olm. :lol:
Eveeeeet sayın ANNE Kalkış - Hızlanma videomuz hazır. Buradanda anlatım yapmak gerekirse.
1-Vites 1e takılır.
2-Ayağın ucuyla gaza basarken aynı anda hızlıca debriyaj yarıya kadar kaldırılır.
3-Araç kalkışı tamamlanınca debriyajdan tamamen kaldır aracı az daha ivmelendir ve 2ye at.
4-Daha sonra seri şekilde vitesleri ard arda sırala(Vidaodaki gibi)
Dip Not:Gerekmedikçe debriyaja basma araç hareket halindeyken vitesle uğraşmadıkça debriyajı kullanma basılı tutma.
http://www.metacafe.com/watch/4246223/adasdasd/
DEVAMI YAKINDA... COMİNG SOON
Arkadaş vites diyor,debriyaj diyor sen direk drag videonu koyuyorsunTamam tamam sustum
![]()
@ANNE sana MINI jcw (john cooper works) alalım bir tane. Hem TuningMert'i de geçersin onunla.![]()
Ha pardon görmedim ben :unsure: Neyse çıktım ben aradanDelikanlı o videoyu ANNEYE değil Blackouta attım benKonu kaydı oralarda biraz... Neyse şimdi toparlıyoruz.
![]()
Bahsettiğiniz araç güzel. direksiyonu öğrendikten ve iyi bir pratik yaptıktan sonra yarışada varım. Yarışacağım birin bayan olması lazım. Ya da; direksiyonunu fazla geliştirmemiş bir erkekde olabilir. :w00t:![]()
Tabi ki; TuningMert yarışmam.Herhalde kendimi bile bile sakat bırakmak istemem.
![]()
Eveeeeet sayın ANNE Kalkış - Hızlanma videomuz hazır. Buradanda anlatım yapmak gerekirse.
1-Vites 1e takılır.
2-Ayağın ucuyla gaza basarken aynı anda hızlıca debriyaj yarıya kadar kaldırılır.
3-Araç kalkışı tamamlanınca debriyajdan tamamen kaldır aracı az daha ivmelendir ve 2ye at.
4-Daha sonra seri şekilde vitesleri ard arda sırala(Vidaodaki gibi)
Dip Not:Gerekmedikçe debriyaja basma araç hareket halindeyken vitesle uğraşmadıkça debriyajı kullanma basılı tutma.
http://www.metacafe.com/watch/4246223/adasdasd/
DEVAMI YAKINDA... COMİNG SOON
O araç olsun da rakip erkek olsun fark etmez.
Geleni geçeni tokatlarsınız artık.![]()
Bu araçla Mert'i sollayabilir miyim?Eğer Mert hızıma ulaşamayacaksa Mert'lede yarışa varım.
![]()
![]()