Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
İt's finish yani Tamam bittiBunu İşletim Sistemlerini Bölümünün Yılın Yorumu İlan Ediyorum!.![]()

İt's finish yani Tamam bittiBunu İşletim Sistemlerini Bölümünün Yılın Yorumu İlan Ediyorum!.![]()
Vista kur biraz çökert uac'dan deli ol tamam alıştınxp den memnunumwin7 daha güzelde ekran kartım yüzünden kullanmıyorum.
3ü bir arada ne yapacaksın ben 19u bir arada kuıllandım :devil2:Akşama ubuntu win7 ve xpyi kurma niyetindeyim:devil2:
Nasıl bıkarım, o virüsler de olmasa window$ta uğraşabileceğim ne var? "Virüs kaç, antivirüs tut." oyunu en zevk aldığım oyundur. Saatlerce, günlerce ve haftalarca virüs ve spyware taraması yaparak, kendimi dünyayı kurtaran adammış gibi hissetmek, bana acayip bir tatmin duygusu yaşatıyor. Daha ne olsun?windows un virüslerinden bıkmadınnızmı kardeşler ben daha dün sabah xp kurdum akşama bi dünya virüs kaptım ne görev yöneticisi kaldı ne msconfig hepsi gitti zebbaha kadar temizlemeye uğraştım
Yapma bunu Rambo, ironi yapıyorum anlamış olman lazım.ondanmı adın penguin sende linux cusun değilmi