Saywin hs-600 kulaklık sorunu

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar,

Az önce Saywin markalı hs-600 bi kulaklık aldım.Ancak kullanamıyorum yada bilgisayara tanıtamıyorum.Realtek ses kartım var.

Windows 7 kullanıyorum.Yardımcı olurmusunuz.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Girişi doğru taktığına eminmisin alt tarafı kulaklık driver değil yani tanımama gibi bir durum olmaz

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tekrar denedim girişleri yer değiştirerek olmadı malesef.Yeni bi aygıt bulunduğunda hani "dın" diye uyarı verirya windows öyle bişi olmuyor.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Tekrar denedim girişleri yer değiştirerek olmadı malesef.Yeni bi aygıt bulunduğunda hani "dın" diye uyarı verirya windows öyle bişi olmuyor.

Bildiğimiz kulaklık kablosundan bahsediyorsak o sesi duymayı unut :) bilgisayarının kolonunun takılı olduğu yere yani yeşil uçlu girişe tak mikrofonuda varsa onu kırmızı uçlu olan yere tak ses gelmiyorsa realtek hd yöneticisine girir speaker ayarları var ses alana kadar onları kurcala... kolay gelsin

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
farklı bir ses kartı modülü içeriyor o yüzden denetim masasına gidip ses aygıtlarında varsayılan ses kartını kulaklıkla gelen aygıtı seçmen lazım :)

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ah kör gözüm benim :D hoparlörün üstünde kulaklık yeri varmış :)

Kulaklık halloldu sağolasın ama mikrofonu takmadım aslında takamadım kablosu kısa.

Acaba çalışırmı ? diye sorsam:D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ah kör gözüm benim :D hoparlörün üstünde kulaklık yeri varmış :)

Kulaklık halloldu sağolasın ama mikrofonu takmadım aslında takamadım kablosu kısa.

Acaba çalışırmı ? diye sorsam:D

Bence fazla zorlama kablo elinde kalır :tongue: 2/3 liraya elektroknikciden ek kablo yaptır :thumbup1:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyide o şekilde bağlarsan gelen ses kartından faydalanmazsın ki :) gerçi nasıl bir ses kartıyla geliyor onu öğrenmek lazım :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
iyide o şekilde bağlarsan gelen ses kartından faydalanmazsın ki :) gerçi nasıl bir ses kartıyla geliyor onu öğrenmek lazım :D

Kolon üzerindeki girişler olabiliyor kulaklık için bendede var bende faydalanıyorum.:thumbup1:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kolondan değil kasadan al sesi. Kolondan kulaklığa bağlamak sağlıksız.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Realtek>Audio>Analog -Konektör ayarlarını kurcalayıp deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsin :)