crista7
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 87
süper
bence en işeye yarayan taktik adres sorma , ama Türkiye'de diil 

aynen ya.müthiş:mrgreen:once cakmak yakilarak kizin oturdugu masaya yaklasilir, ve kizin ayaginin altinda biseyler ariyormus edasiyla telasli telasli yerlere bakilir, olaylar gelisir:
-napiyosun sen sapik?
-ya ariyorum bulamiyorum bi turlu alla alla
-ne ariyosun?
-tanismak icin bahane..
:w00t:buna koptum sabah sabah yaaa![]()
Bugün Okuld aBi Kız Gördüm Çıkışta Yanına qittimBakar msın dedim evt dedi biraz konuşabilirmiyiz dedim hayır dedi
yarın bidaha deneyeceğim olmassa olmas. türküyede kaç milyon kız war![]()
Hemen atlıyorum burda.Türkiyede aralık 2009 itibari ile 36.040.000 küsür bayan var bunlardan %55 ten fazlası evli %20 si çocuk %15 i yaşlı %9 nun aradığı tip değilsin geri kalan %1 içinden seni sevebilecek ve durumu müsait ve aynı şehirde bulunma oranı hesaplarsak sadece 8 kişi kalıyor:4: çok bilimsel bir araştırma sonucu bu yazdıklarım :thumbup:
şaka şaka himym de ted bi ara bu işe girdiydi ordan arakladım :devil2:
bu yöntemlere gerek duymuyorum, gider yanına konusurum merhaba sizden hoşlandım konşabilirmiyiz diye.. %100 oran red edilmedim şimdiye kadar emin olun![]()
Hemen atlıyorum burda.Türkiyede aralık 2009 itibari ile 36.040.000 küsür bayan var bunlardan %55 ten fazlası evli %20 si çocuk %15 i yaşlı %9 nun aradığı tip değilsin geri kalan %1 içinden seni sevebilecek ve durumu müsait ve aynı şehirde bulunma oranı hesaplarsak sadece 8 kişi kalıyor:4: çok bilimsel bir araştırma sonucu bu yazdıklarım :thumbup:
şaka şaka himym de ted bi ara bu işe girdiydi ordan arakladım :devil2:
bunlar M.Ö oncekı seyler herhalde
kızlar artık bu tur seylerle dalga gecıyorlar
anlamıyorum bu erkeklerı kızları neden bu kadar ulasılmaz goruyorlar...
tanısmak ıcın 40 takla atıyorlar![]()